Det beste og det verste fra 2014

Alle opplever ett eller annet i året som de liker spesielt. Når jeg i etterkant hører 2014 tenker jeg på masse. Gleder, depresjoner, tårer og latter. Jeg har lært meg å være meg selv blant annet. Jeg har opplevd så mye dritt som har forandret meg. Jeg tenker annerledes en det jeg gjorde for et år siden. Jeg har lært meg og ta vare på meg selv og de nærmeste. Året har gått veldig sent. Vær dag har vært som 1 uke. 

 

Mitt beste minne fra 2014 trenger jeg ikke å tenke over. Det er helt klart turen til Saronsdal i sommer. Det var helt ufattelig morsomt og en lærerik uke. Jeg var sammen med noen helt utrolig mennesker. 

Vi lærte oss og redigere bilder. Dette er det bilde Lillian tok. 

Dette bilde tok jeg og redigerte! Det er utrolig morsomt!

Så har vi bildet til Eirin. Det var det vi jobbet mest med. Følte meg utrolig modell da vi skulle gjennomføre fotograferingen. 

Vi hadde en fantastisk uke i Saronsdal. Minne for livet! Ønsker å reise dit i år også! <3 

 Mitt 2014 var vært en utfordring. Jeg har selv slitt mye og hatt det veldig veldig fælt. Grunnene til dette er så alt for mange. De fleste er alt for personlige. Det har vært mye med meg selv egentlig. Mot slutten av 2014 begynte jeg og samle opp krefter igjen. Så reiste Oldemor fra meg og jeg gikk igjennom alt på nytt. Den siste uka hun hadde igjen var felt forferdelig for meg. så da hun var borte hadde jeg null krefter. Jeg var sliten og lei av alt. Tror aldri jeg hadde vært så langt nede i hele mitt liv. Venner og Youtube var det eneste som kunne golde meg oppe. Mette var til  stor hjelp. Hun var der virkelig for meg.  Så jeg tilbringte mye av skoletiden sammen med Mette. Vi snakket sånn 24/7 på meldinger og hun ringte meg på morgenen og sa god morgen. Jeg ble veldig glad for det.  Det fikk meg til å våkne på en mye bedre måte og jeg ble veldig takknemlig og glad! 

Så de to siste ukene av 2014 var alt helt greit. Juletiden gikk bedre en forventet.  Så nådde jeg 100 abonnenter på youtube og kreftene samlet seg sakte men sikkert seg. Nå som det er et nyttår føler jeg at jeg har mye i ventet. Det er mye jeg kan få til og endre. Jeg håper 2015 skal være en mulighet til å oppleve ferre triste stunder, Jeg skal gjøre så mye som mulig ut av vær dag. Ikke legge meg så grusomt sent så jeg kan stå opp så tidligst som mulig. . Jeg vil at kanalen min skal vokse til noe stort. 

Selvfølgelig har jeg ikke vært inne å vært trist hele 2014. "The life most go on" er det ikke det de sier da? Jeg har vært mye sammen med venner og tatt gåturer alene. Bare for å komme meg litt ut i naturen

 

Nå har 2015 kommet og jeg har masse energi! Jeg har det helt fantastisk for tiden! Jeg har det kjempe bra! Jeg gleder meg ufattelig mye til 2015 starter på ordentlig!  jeg har så masse forhåpninger og gleder! Det blir knall og begynne helt på nytt. Kjenner jeg skjelver i beina av glede.  dette blir topp! <3 

 

Hvordan har ditt 2014 vært? Gjerne legg igjen en kommentar hvor du sier hva som var bra eller dårlig med 2014! Så snakkes vi senere! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits