Syke dager

Hei! Nå ligger jeg her da og hoster og spiser halspastiller. Jeg er utrolig dårlig og har hodepine. Nesa er tett som snøen og jeg føler helt seriøst at lungene mine popper ut av meg når jeg hoster.  Jeg har tatt på meg kosetøy og ligger i senga og ser på seier og spiller spill fra mobilen min. Jepp det stemmer. Jeg har fått appene tilbake. Jeg er utrolig glad! På mandag dro jeg til senteret og fikk det sikset. Det tok ca 1 time men det var vært det! Så nå er det bare i sende meg bilder på instagram og snap! Haha!! :) 

 

    Jeg måtte dessverre droppe trening og kor idag noe som selvfølgelig er utrolig teit, men jeg har rett og slett ikke krefter eller stemme idag. Kroppen min er helt utslitt og jeg har ikke stemme igjen Mamma kom hjem fra butikken for noen minutter siden, så håper hun tok med noe godt jeg han spise. Druer eller noe.  Mens vi snakker om druer å sånne sunne ting så ville jeg bare dele noe. Stina.blogg.no har en challange på bloggen sin som at hun skal få med oss på noe som kalles #30dagerutensukkerutfordring og den starter nå til mandag. Ville gjerne at alle blir med på den! Det er allerede masse hat rundt bloggen hennes pågrunn av denne utfordringen, men jeg tro det blir fint å kutte helt ned på godteri for meg. Trenger virkelig en bedre helse! 

 

Så nå skal jeg ligge her i hele kveld og se på serier og slappe av. Dere som heller ikke skal noe, kan jo adde meg på instagram :Idasofieeblogg så kan vi bli bestevenner <3

Igår fikk jeg forresten denne her i postkassa <3 Så jeg lagde en video hvor jeg viste dere den første gangen jeg brukte den. Her er videoen:

 


 Vi snakkes  senere! <3 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits