Helga mi!

Wow, for en helg! Så mye som skjedde! Helt utrolig! Jeg fikk så mange venner! Det er litt utrolig egentlig! 

Vi var en god gjeng fra bygda som reiste sammen i buss til stavanger og Jeg satt hvedsiden av Eirin bort og hjem. Vi koste os veldig mye og lo mye og var klar for helga!  Vi fikk armbånd som dere har fått med dere om dere er venn med meg på snapcaht (idsoo) og dro på møte. Det var bra, men vi fikk litt dorlige plasser så det var vanskelig å se. Men bra møte var det. Så spiste vi mat  og dro til skolen pakket ut av baggene og var litt rundt om kring. Vi satt i ganga og sa hei til forskjellige gutter vi ikke viste hvem var.  Så la vi oss i 2 tiden. Lørdag startet med at jeg våknet 5 og fikk ikke sove. Jeg lå på mobilen mesteparten av tiden og sovnet halv  8. Så startet alle alarmene klokka 8. Vi stellte oss, og satt i ganga nok en gang og sa hei og fikk en del nye venner. Det var mange snille der som var villig til å snakke med oss mens vi var veldig hypre! Så pakket jeg baggen og tok med alt jeg kunne trenge til Kvdrat som vi skulle på senere på dagen. Derretter dro vi på morgenmøte og tok følge med en gutt som het Sofus. Han var sykt kul. Etter morgemøte satt vi i mantina og sakket og lo. Vi så det  var en gutt som satt alene på borde hvedsiden så jeg og Katrine gikk bort og snakket med han, og han var utrolig god til å tegne! Så vi fikk se mange av tegningene hans og fikk vite litt om han. 

 

Klokka halv 1 var det seminar og etter seminaret dro vi til kvadrat. det er da senteret i Stavanger og jeg kjøpte inn litt ting som er lagd video om allerede.

Vi var tilbake på skolen ca 10 på halv 7. Hev posene inn i kofferten byttet sko og tøy og løp til møtet.  22.30 var det en konsert og da møtte jeg en som var tiligere kompis av en guttevenn fra klassen og vi tilbringte mye av konserten/kvelden sammen. Han var sykt kul! Så når vi ble slitne og trøtte dro vi tilbake til skolen og  ikke gjorde så mye spesielt. Så jeg sovne i 2-halv 3 tiden og våknet nok en gang halv 6. Men denne gangen var det bare en liten dotur som hjalp. Jeg våknet av at kjempemange telefoner ringer og folk rydder og styrer.

 

Jeg hadde allerede ryddet det meste dagen før så jeg hadde ikke så mye. Vi satt derretter koffertene i bussen og dro på seminarer møter og satt og spiste. Veldig koselig egentlig. Jeg har også vlogget så vloggen kommer så fort som mulig! <3 


 

 
 

Kommer du på Impuls 2016// var du på impuls i år? :) 

2 kommentarer

Tine

03.02.2015 kl.20:24

så utrolig koselig da :D Heldig er du :D

legg meg til som venn så kan jeg følge bloggen din :D

Ida Sofie

03.02.2015 kl.20:55

Tine: ååå tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits