SUMMERSommeren er her, sola skinner..For det meste og skolen er over. Endelig. Kunne ikke ønsket noe annet. Planene for sommeren er ikke noe stort. Den neste uka skal jeg tjene litt penger i hjemmet, ta det helt med ro og samle opp krefter til en uke i saronsdal! I fjord var jeg der sammen med Eirin og jeg koste meg så mye at jeg takket ja til å bli med et år til! Jeg håper på å få vlogget der slik jeg gjorde i fjord, og ta masse bilder. Når Jeg kommer hjem er det rett i pakking igjen for en uke i OSLO! Da blir det shopping for å si det sånn! Vi skal gå mye i byen og jeg har allerede skrevet handleliste! Deretter er det slutt på morroa og tilbake hjem med arbeid og barnepass, neida ;) Jeg skal henge med mine fantastiske venner og filme videoer til dere og ikke minst trene! Hjelp, så mye motivasjon jeg har for tiden. Jeg trenger ihvertfall 3 ganger i uka og ligger helt slapp på fridagene mine. Det er veldig deilig og få ut litt energi på dager som disse, hvor dagene mine egentlig bare er tomme og jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Satser på å få møte minst 3 av vennene mine før jeg reiser på tur med verdens beste Eirin. 

De siste dagene har jeg vært helt upset med å lese i bibelen, finne bibelvers og dele dem med venner. Jeg var nettopp på konfirmasjons leir så jeg fant mange fine bibelvers der. Har også blitt veldig minnet på den siste tiden at jeg skal dele noen med dere. Så her kommer noen av de som virkelig har gitt mening for meg den siste tiden.

Jesaja 29.11 For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier herren, fredstanker og ikke ulykkes tanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp. 

 

Salmene 23: Herren er min hyrde, jeg mangler ingenting.

Romerene 10.9 For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst.

 

Håper at alle får noen fine dager og koser seg mye i sommer! Hva er dine planer for sommeren? 

Én kommentar

Marthe Dybdahl

27.06.2015 kl.22:52

Du har en super fin blogg! Ble veldig inspirert da jeg tok turen innom og tror dette ikke er siste gangen! stå på, du er SUPER!

Skriv en ny kommentar

hits