INSPO

Den siste tiden har jeg hatt ekstremt mye inspo til å trene, gjøre det bra på skolen og sosialt. Jeg har jobbet rompa av meg for å samle opp insop til skolestart. Hvordan? Det aner jeg ikke. Jeg bare dusjet her om dagen og skulle rense huden min og kom på så mange kule ting jeg kunne lage og den kvelden gikk jeg amokk på skriving, planlegging og kreativiteten brøt løs. Dagen sluttet med en god idee om å sove da klokka var 1. Den natten drømte jeg en drøm om hvordan jeg kunne spare penger til framtidige planer. Jeg ryddet rommet dagen etter, fant litt penger her og der og startet prosjektet, samtidig som rommet ble ryddig :) Jeg vet ikke med deg, men jeg er ihvertfall gira for skolestart. Det er ikke ofte jeg har lyst til å gå på skolen, men nå kan jeg kjenne at jeg savner det å gjøre det bra, jobbe for noe og lite søvn. Skolen starter om under to uker og jeg har masse å kjøpe inn for at dette skoleåret skal bli bra!   Jeg vet at det er  flere der ut som gruer seg til å møte klassekamerater, lærere eller andre personer på skolen. jeg vil gjerne si til deg at du må ikke la personer ødelegge skoleåret ditt. Det er snakk om resultatet av resten en livet ditt. Om du lar dem påvirke den viktige prøven din, må du endre på noe i tankegangen din. Du må ikke la noen påvirke resultatet av hvor mye du skal tjene. så enkelt er det. 

 Mine tips til å få det litt bedre på skolen er: 

1. Ha en studiedate! Sitt igjen etter skolen og gjør lekser, øv til prøver og  lær hverandre ting.

2. Gjør leksene i helgen! Ok, dette høres gørrkjedelig ut, men jeg lover, du vil ikke angre. En søndag kveld for eksempel. Når du sitter og ser på serier, gjør leksene. Du vil da ha bedre tid til å gjøre ting i ukedagene.

3. Ryddig arbeidsplass. Ok. det er vel ikke bare meg som blir sittende på golvet fordi alle andre steder er fullt av rot? Jeg anbefaler og ha et sted som er din arbeidsplass, hvor du ikke har noe annet en skoleting. Mitt sted er for eksempel sofaen på rommet mitt, fordi det er så stort og greit og legge/sitte og gjøre lekser.

 Jeg anbefaler alle jenter der ute som er litt jentete av seg og gjøre om på tingene du har kjøpt. bruk teip med farger og pynt opp blyanter, bøker, pennal hus  og andre ting. Folk vil spørre: "Hvor fikk du tak i de super kule blyantene" og du kan svare med stolthet at du lavde dem selv.                         

 Så hva sier dere? skal vi gjøre denne året til tidenes skole år?!  Hvem er med meg?

 

//XOXO Ida Sofie

 

Instagram: idasofiee_00

Snapchat: idsoo

Youtube: Ida Sofie SHS

3 kommentarer

Silje Solli

05.08.2015 kl.20:09

Fine tips og fin inspo :)

alexandraiz

05.08.2015 kl.20:15

Hei på deg!

Kjempe fin blogg du har :)

Ønsker deg en fin sommer videre

Klem

Nora

07.08.2015 kl.01:56

Jeg er med!;) sykt fint innlegg og jeg gruet meg til jeg var ferdig å lese!

Skriv en ny kommentar

hits