IMPULS 2015

HEIIII!!!

Nå sitter eg på buss til stavanger!Jeg skal til Impuls noe som jeg også var på i fjord. Da tok jeg en del bilder og det tenkte jeg å gjøre i år også bare at i år så vlogger jeg!

(Bilde fra i fjord)

Så vi er ca halvveis og jeg er utolig spent på møtene! Så vi får bare se hvordan helga blir! :)

GRWMTorsdags ettermiddag

Idag er det null intrisangt som skjer.jeg har bare vært hjemme etter skolen gjort lekser og hørt på musikk. Så nå skal jeg på trening og så rett på kor. Som vanlig. Det er sånn min torsdag er. Litt slitsom men eg klarer meg. Sånn helt greit. Det var mye lekser til i morgen så jeg har gjort en del ting.

Nå skal jeg på trening så vi snakkes <3

THE POST IF CHALLANGE MED NORAAAAA!Onsdagens gjøremål

Halo! Nå er det onsdag og jeg har en virkelig tett timeplan idag. Dagen min går ganske travelt og jeg kan kjenne jeg er litt småstrssa, Jeg har brukt dagen på å gjort lekser og tatt litt bilder. Men det snødde veldig så jeg er ikke sikker på hvor fine de ble. om 1 time skal jeg på kor informasjonsmøte. Så er det kor til 7 og derretter ledertreningskurs. Så nå det er ferdig har klokka passert 10 og det er tid for søvn. 

 

Så nå er det vel bare en ting å si? HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN! <3 

Min syke dag

Halo!!

Så dag var jeg rett å slett nøtt til å droppe skole . Våknet i dag og følte jeg skulle kaste opp gårsdagens middag i rundt 3 tiden og klarte ikke sove. Å da ringeklokken ringte var jeg svimmel, kald og varm på samme tid og tett i nesa. Men jeg har ikke feber ihvetfall.

Så nå jeg våknet idag og skulle skjekke snap så jeg et par fine bilder av snøen utenfor.

Så jeg tok noen selv også.

Om jeg var frisk skulle jeg ha tatt masse bilder men har nesten ikke krefter til å lage min egen frokost.

Så nå er planen min å spise et eller annet som er mettende og drikke te. Se på tv og redigere mitt. Vi får se hvordan fårmen er i løpet av dagen:)

På ønskelisten -YOUTUBE OG BLOGG

For tiden har jeg funnet en del ting jeg ønsker meg! Bli med på reisen gjennom innlegget for å finne ut mine magiske ønsker.

Det første og største jeg har på ønskelista er definitivt dette kameraet her som heter Canon eos 700d. Grunnen for at jeg vil ha akkurat dette er egentlig fordi den har flip screen og den har bra omtale fra mange norske youtubere. Ettersom jeg er youtuber og blogger trenger jeg både film og bilde. Dette får jeg på dette kameraet + jeg kan se på meg selv via flip screen. 


Så på andreplass av ting jeg ønsker meg, så finner vi studiolys.  Med det kan jeg holde det lyst mot meg og det vil da se bedre ut. Jeg som er nokså opptatt på dagtid mister hele dagslyset og da blir videoen i dårlig kvalitet og blir kjedelig å redigere og poste. 

Det neste jeg ønsker meg er litt mer pga at jeg bare har lyst egentlig. Det er en macbook air. Macbook har bedre regigerings probrammer og den er ikke minst finere. 

 

 

Så dette er da noen av de tingene jeg ønsker meg når det gjelder youtube og blogg. Er det noe jeg mangler? <3  

 

Syke dager

Hei! Nå ligger jeg her da og hoster og spiser halspastiller. Jeg er utrolig dårlig og har hodepine. Nesa er tett som snøen og jeg føler helt seriøst at lungene mine popper ut av meg når jeg hoster.  Jeg har tatt på meg kosetøy og ligger i senga og ser på seier og spiller spill fra mobilen min. Jepp det stemmer. Jeg har fått appene tilbake. Jeg er utrolig glad! På mandag dro jeg til senteret og fikk det sikset. Det tok ca 1 time men det var vært det! Så nå er det bare i sende meg bilder på instagram og snap! Haha!! :) 

 

    Jeg måtte dessverre droppe trening og kor idag noe som selvfølgelig er utrolig teit, men jeg har rett og slett ikke krefter eller stemme idag. Kroppen min er helt utslitt og jeg har ikke stemme igjen Mamma kom hjem fra butikken for noen minutter siden, så håper hun tok med noe godt jeg han spise. Druer eller noe.  Mens vi snakker om druer å sånne sunne ting så ville jeg bare dele noe. Stina.blogg.no har en challange på bloggen sin som at hun skal få med oss på noe som kalles #30dagerutensukkerutfordring og den starter nå til mandag. Ville gjerne at alle blir med på den! Det er allerede masse hat rundt bloggen hennes pågrunn av denne utfordringen, men jeg tro det blir fint å kutte helt ned på godteri for meg. Trenger virkelig en bedre helse! 

 

Så nå skal jeg ligge her i hele kveld og se på serier og slappe av. Dere som heller ikke skal noe, kan jo adde meg på instagram :Idasofieeblogg så kan vi bli bestevenner <3

Igår fikk jeg forresten denne her i postkassa <3 Så jeg lagde en video hvor jeg viste dere den første gangen jeg brukte den. Her er videoen:

 


 Vi snakkes  senere! <3 

 

Gårskvelden

Haloo! Beklager for sent innlegg. Jeg har vært litt små opptatt idag. Men jeg tenkte og fortelle om gårsdagen. 

 

Vi fikk ikke tatt så mange bilder. men vi hadde det kjempe koselig! Det var noe som var litt rart da, det var at jeg og Eirin klarte å ødelegge taket.. Haha! Det var utrolig skummelt! Men det gikk fint da. Faren til Silje sa at han skulle fikse det. 

 

Så sov Eirin hos meg i natt da. Det var kjempe koselig! Vi var oppe til 3 for å lage en video som ble helt feila. Så i dag brukte vi dagen på å filme den. Tror den kommer ut i morgen :)  

 

Nå sitter jeg her med hodepine og ser på tv. Jeg har nok drikket for lite vann.  

Så vi snakkes <3 

Memories IN A Jar | A JAR OF HAPPINES

Så nå som 2015 har startet er det neo jeg har hatt lyst å gjøre i et par år. Det er å lege en boks og putte små lapper med opplevelser i. 

Du trenger:

♥ En krokke- syltetøyglass- boks. (med lokk)

♥Ark

♥ Penn, tusj, farger

♥Lim eller teip

♥Saks Du starter med å finne fram det du trenger. Så skriver du hva du vil på lappen. Enten som jeg har eller på en anderledes måte. Du han jo ha "forhåpninger for 2015" om du ønsker en tvist. Så kan du dekorere den som du ønsker. Jeg har ikke så mye kreativitet så jeg gjorde det litt lett.Så klippet jeg det ut. Limte det på og satt det på bordet.     Boksen min er fra Ikea og var noe mamma hadde på lur. Så du trenger mest sannsynlig ikke å dra ut på shopping.  

I løpet av hele 2015 skal jeg skrive den minner og legge de i boksen. I slutten av 2015 skal jeg lese de opp og se tilbake på året. Så kan jeg se hva jeg syntes var fint fra året! Dette tror jeg er en fin mulighet til å huske hva som har skjedd, spesielt til dere som ikke ar blogg eller youtube eller dagbok. Så kan dere skrive det på små lapper i stedet for å legge det ut noe sted. 

 

Lykketil! <3   

Det beste og det verste fra 2014

Alle opplever ett eller annet i året som de liker spesielt. Når jeg i etterkant hører 2014 tenker jeg på masse. Gleder, depresjoner, tårer og latter. Jeg har lært meg å være meg selv blant annet. Jeg har opplevd så mye dritt som har forandret meg. Jeg tenker annerledes en det jeg gjorde for et år siden. Jeg har lært meg og ta vare på meg selv og de nærmeste. Året har gått veldig sent. Vær dag har vært som 1 uke. 

 

Mitt beste minne fra 2014 trenger jeg ikke å tenke over. Det er helt klart turen til Saronsdal i sommer. Det var helt ufattelig morsomt og en lærerik uke. Jeg var sammen med noen helt utrolig mennesker. 

Vi lærte oss og redigere bilder. Dette er det bilde Lillian tok. 

Dette bilde tok jeg og redigerte! Det er utrolig morsomt!

Så har vi bildet til Eirin. Det var det vi jobbet mest med. Følte meg utrolig modell da vi skulle gjennomføre fotograferingen. 

Vi hadde en fantastisk uke i Saronsdal. Minne for livet! Ønsker å reise dit i år også! <3 

 Mitt 2014 var vært en utfordring. Jeg har selv slitt mye og hatt det veldig veldig fælt. Grunnene til dette er så alt for mange. De fleste er alt for personlige. Det har vært mye med meg selv egentlig. Mot slutten av 2014 begynte jeg og samle opp krefter igjen. Så reiste Oldemor fra meg og jeg gikk igjennom alt på nytt. Den siste uka hun hadde igjen var felt forferdelig for meg. så da hun var borte hadde jeg null krefter. Jeg var sliten og lei av alt. Tror aldri jeg hadde vært så langt nede i hele mitt liv. Venner og Youtube var det eneste som kunne golde meg oppe. Mette var til  stor hjelp. Hun var der virkelig for meg.  Så jeg tilbringte mye av skoletiden sammen med Mette. Vi snakket sånn 24/7 på meldinger og hun ringte meg på morgenen og sa god morgen. Jeg ble veldig glad for det.  Det fikk meg til å våkne på en mye bedre måte og jeg ble veldig takknemlig og glad! 

Så de to siste ukene av 2014 var alt helt greit. Juletiden gikk bedre en forventet.  Så nådde jeg 100 abonnenter på youtube og kreftene samlet seg sakte men sikkert seg. Nå som det er et nyttår føler jeg at jeg har mye i ventet. Det er mye jeg kan få til og endre. Jeg håper 2015 skal være en mulighet til å oppleve ferre triste stunder, Jeg skal gjøre så mye som mulig ut av vær dag. Ikke legge meg så grusomt sent så jeg kan stå opp så tidligst som mulig. . Jeg vil at kanalen min skal vokse til noe stort. 

Selvfølgelig har jeg ikke vært inne å vært trist hele 2014. "The life most go on" er det ikke det de sier da? Jeg har vært mye sammen med venner og tatt gåturer alene. Bare for å komme meg litt ut i naturen

 

Nå har 2015 kommet og jeg har masse energi! Jeg har det helt fantastisk for tiden! Jeg har det kjempe bra! Jeg gleder meg ufattelig mye til 2015 starter på ordentlig!  jeg har så masse forhåpninger og gleder! Det blir knall og begynne helt på nytt. Kjenner jeg skjelver i beina av glede.  dette blir topp! <3 

 

Hvordan har ditt 2014 vært? Gjerne legg igjen en kommentar hvor du sier hva som var bra eller dårlig med 2014! Så snakkes vi senere! <3

2015

Halo og godt nyttår! Nå er 2015 igang og jeg kan bare kjenne på meg at jeg har et tonn med nye muligheter og velge mellom. Igår hadde jeg det kjempe bra sammen med Silje og hennes familie og venner. Jeg Silje  og et par andre jenter satt og spilte ligretto og hadde det kjempe morsomt. Vi siste fantastisk god mat og hadde god stemning. Da klokka passerte 12 var det helt vilt i byen. Rakettene føyk opp over hele himmelen og jeg som hadde med speilrefleksen finn tatt noen helt fantastiske bilder. 

 

Håper dere liker bildene! Ha en fin dag videre!  <3 

hits