Kor i kveld

Hei!

I kveld skal jeg på kor! Jeg skal prøve og få blogget litt før jeg går.  Det var ikke så mange spørsmål denne uken, så jeg tror ikke jeg tar noe spørsmålsrunde idag. Jeg har hatt en vidundelig dag, og jeg skal fortsatt ha det!  Jeg skal ikke noe spesielt idag. Jeg er på vei til å spise nå. Jeg er så veldig sulten og jeg skal jo reise klokka 7.Jeg kan sikkert finne på noe og blogge om senere idag! Akkuratt nå er jeg helt oppslukt av og pusse negnele! Jeg har sutte i 15 minutter nå! 

 

Her kommer litt musikk jeg liker veldig godt nå:

musicnodes
Taylor Swift: You Belong With Me

 

musicnodes
Taylor Swift: I Knew You Were Trouble.

 

Elsker de sangene!!!

 

Snakkes!♥

Skolen

Nå er jeg klar. Her er outfiten:

Vi snakkes!

Overaskelsen....

Ja,jeg lovte dere jo en overaskalse. Igår rett før leggetid fletter jeg håret slikt:

Så tok jeg spray i. Mest på flette da:P Så da jeg voknet idag tok jeg ut flatta og....

Redigert av Instagram

Hva syntes du?

Jeg skal på skolen snart. Blogger etter lekser!


eirik og olav vant!

Erik og Olav vsnt Idol og kommer videre til neste semifinale!

Gratulerer!!!!

Redigert at Instragram

Før:

Etter:

Hva syntes du?:)

Dagens......

Nå ser vi på IDOL. Det er jo pause nå men det er ikke så veldig lenge til det begynner igjen.


Ser du på idol?

FERDIG!

Heisann alle sammen!

Nå er jeg hjemme fra dans og kor! Det var skikkelig gøy! Jeg lærte hele dansen! Den ble kul og vi skal danse hele dansen til Søndag. Gleder meg veldig! Jeg er veldig glad i å danse! Det visste dere sikkert:) 

Jeg mamma og lillesøsteren min(Malene) skal se på idol! Vi skal ha masse kos og jeg skal ta bilder av det og legge det ut her på bloggen. 

Nå sitter jeg på rommet og kjeder meg. Håper ikke jeg kjeder meg alt for mye... Vil ikke miste humøret...Jeg tror jeg tar på litt misikk.

Vi snakkes om noen minutter da!:)♥
Dans!

Nå drar jeg til Dans!

Jeg blogger når jeg kommer hjem fra kor og så skal jeg se på IDOL!

 

HVEM HEIER DU PÅ?

GÅR DU PÅ DANS?

10 Ting jeg elsker!

1. Skolefri.

2. Venner og familie.

3. Pc-en min

4. Sommer og sol.

5. Klær

6. Shopping

7. Håndball

8. Håret mitt

9. Skype

10. BLOGGING!!!!

Dagen i går og dagen idag<3

Hei!

 

Vi er så heldige og slutte på skolen etter 4 time på Onsdager så jeg kom hjem litt tilig idag! Nå har jeg gjort lekser og jeg er ferdig med rommet! Nå skal jeg slappe av.  Jeg er veldig sliten etter dagen. I går fikk jeg ikke blogget før jeg gikk. Jeg hadde besøk av Silje og vi glemmte oss helt bort. Jeg dro på trening klokka 6. Det begunnte ikke da, men på tirsdager pleier jeg å være nede i hallen og chille med venner. Det er deeeilig:)

Jeg skal på Dans klokka 5 og på kor klokka 6. Kommer hjem klokka 7 og da skal jeg blogge<3Skal prøve og få blogga før jeg går. Jeg orker bare ikke at jeg skal blogge lite nå som det er så lite lekser:P Vi hadde bare Matte og Natrifag til i morgen så det gikk fort!

 

Jeg MÅ bare vise dere et deksel fra Ebay! Det passer til telefonen min! Det er såååå kult!!!

Du kan velge farge og det koster:  kr  38,69   +kr 17,23  (forsendelse)  Sto det. Jeg Mååå ha den! Her er link til nettsiden jeg fant den:             http://viewitem.eim.ebay.no/Fine-Sparkle-Glitter-Cover-Case-for-Samsung-Galaxy-Y-S5360/380545287847/item

 


 

Jeg blir bare på rommet mitt og slapper av. Jeg kommer med flere innlegg utover dagen.(Håper jeg...)

 

 

Rydde rommet!!

Heei!♥

 

Nå har jeg ryddet rommet! Jeg tror jeg skal ta bilder av det og legge det ut, men jeg er ikke helt sikker på om jeg gidder. Har dere lyst på video av rommet mitt eller bilder?

 

Hvis dere vil ha Video MÅ dere fortelle meg hvordan jeg gjør det! Jeg vet ikke hvordan jeg skal få legge den inn på pc-en og så ut på bloggen! HELP MEEEE!!!!

 

Jeg må bare beklage veldig mye! Jeg sa på morgningen at jeg skulle komme med en overaskelse til dere. Da jeg kom hjem var det jeg skulle vise dere ødelakt! Men ikke bli lei dere jeg skal fikse det og så skal jeg ta bilde at det til i morgen!

 

Jeg skal på trening senere idag. Lurer på om jeg rekker å blogge før jeg går? Håper på det! Det var en helt vanelig dag idag på skolen. Forresten så har vi fått Smartbord! 

Jeg sitter rett vedsiden av den jeg<3 Hahahahaha<3

Vi snakkes da!

Skole!

Hei!

Nå skal jeg snart på skolen! Jeg er ferdig stellt og jeg har en overaskelse tl dere når jeg kommer hjem! Jeg skal ta bilde av noe til dere! Gled dere! Eller det er ikke sånn KJEMPE spess men jeg syntes det er litt gøy;)

 

Jeg skal bare på trening idag, ellers er det ikke noe spess som skjer:D  Jeg er VELDIG trøtt!  Håper dette blir en fin dag. Jeg tror jeg skal gå mest med bestevennen min Eirin:*   

 

Nå må jeg gå♥ Snakkes!

 

God Natt

God natt♥

3-29! :(

Hei! Nå er jeg hjemme fra kampen! Jeg må bare fortelle dere at vi tapte. Vi fikk 3 mål! Vi er ikke så veldig gode. Vi trenger litt mer trening. Vi må nokk jobbe mer som et lag og være mer som et lag!♥ Jeg studde  to fingrer på venstre arm. (Typiskt meg!) Det var mange som heide  på oss! Silje og Lydia lagde en sang/et rop som de ropte 2-5 ganger. Jeg skulle bli med på det ene, men jeg kunne ikke :I

Nå er det mat<3 Jeg kom nettopp ut av dusjen så jeg må nokk tørke håret og ta på meg noe;) Jeg er veldig sliten. har vondt i fingrene og er sulten!(Som vanelig)

Blogger et siste innlegg senere!  ♥

I'll play handball match!

Halo!♥

 

Nå er det bare 1 time til jeg skal ned til hallen og spille kamp! Huff, jeg er litt ute av trening. Jeg har ikke trent på 3 uker!  Jeg er veldig spent på om jeg klarer det....Jaja, det finner jeg snart ut :P Jeg kan egentlig si det: Noen jenter i klassen( Lydia Kewlemor.blogg.no og Silje Sisiwho.blogg.no skal sitte på trebunen( ?? ) og heie på oss! Jeg gleder med til å høre alle de ropene de kommer med! De er skikkelig flinke til å hyle og rope. Håper det går bra! 

Dere lurer sikkert på hvordan det gikk hos tannlegen! Jeg er ikke sikker på om dere blir noe glad nå, men jeg hadde 1 hull i den ene hjørne tanna!  Jeg har fått en ny time så da skal de legge på noen greier. Vet ikke når det var, men det var en gang. (Haha!)

Nå sitter jeg bare her og hører på musikk og slapper av. Det er ikke lenge til jeg må gjøre meg klar også! JAJA! ♥

 

VI SNAKKES!

 

Til tannlegen! :O

Gog morgen!♥

 

Nå står jeg her og pusser tennene for livet!  Tannlegetimen begynner halv 9, Så jeg blir borte i 1 time idag. Kanskje 2 også.  Jeg liker tannlegen jeg:P Jeg har en dame idag! Hun jeg skal ha er skikkelig flink! Hun er veldig snill også. Men når jeg har noen andre en hun er det ikke gøy. 

Jeg er veldig trøtt. Trenger litt søvn! Jeg sov ikke godt i ferien. Søskene mine bråkte klokka halv 8 på morgningen! Jeg som håpte på å få sove til 12 i ferien! nei, det gikk ikke nei. Så da er det bare å spise så jeg jeg klar til å gå. Jeg kom sikkert lage en outfit idag. Men jeg har sikkert MASSE lekser til i morgen! Så det må gjøres først vettu♥ Forresten skal jeg spille kamp senere idag, så det er ikke sikkert jeg kan blogge....

PS: IKKE dagens outfit!!!♥


Snakkes!♥♥♥

BLOGGER JEG LESER! + MER

Her kommer ALLE bloggene jeg leser:

- Stina

- Sisiwho

- kewlemor

- katrinethoste1

- beccamittliv

- thenice

- betinabf

- bl0ggez

- l0ve

 

 

Her kommer de 5 sangene jeg hører på nå:

musicnodes
Taylor Swift: You Belong With Me

 

musicnodes
Taylor Swift: I Knew You Were Trouble.

 

musicnodes
Carly Rae Jepsen: This Kiss

 

musicnodes
Owl City: Good Time

 

musicnodes
Austin Mahone / Flo Rida: Say You're Just A Friend

 

Her kommer 1 bildet som er redigert av Instagram:

Her er min instagram:
 
 
Dette blir siste innlegg idag. Jeg skal til tannlegen i morgen tilig! Huff. Ønsk meg lykke  til!!!Sliten...

Først må jeg bare baklage den lille bloggingen i helgen! Jeg koste meg med familien og gikk på ski! Vi hadde det kjempe gøy! Jeg er veldig ,veldig sliten og er lemster i beinene. Da jeg kom opp å rommet mitt var det IS KALDT! Fy søren! Jeg lagg meg under dyna og fand fram Pc-en og rett inn på blogg :)  Jeg vet ikke helt om jeg orker å gå på skole i morgen!  Huff! 

 

Noe som er skikkelig bra av meg er det at gikk 6 dager uten sminke! Helt utrolig! Dere vet jo hvordan jeg er med og pynte meg og det! Jeg så jo ut som et troll uten sminke! Nei ikke akkuratt et troll, men jeg så ihvertfall ikke ut! Tenk at JEG klarte det!

Jeg vil ikke på skolen igjen! Jeg savnet ikke skolen i det heletatt! Noe jeg kan innrømme er at inatt drømmte jeg at skolen begynnte og at en skole fra Oslo kom på vår skole! Hele skolen vår var stappa av folk! I timen var det bare kaos og folk begynnte helt plutselig og grine....? Haha! Det var helt sykt. Nå må jeg begynne og pakke sekken. Jeg er ikke i humør til det nå. Jeg tar en tur til naboen etterpå! Yeeeee:) Vi skal sikkert ha det koselig som vanlig :P Vi har det alldig gøy vi:)

Jeg er sliten. Jeg har gått på ski og jeg har skiffa snø. 

Forresten så må jeg rydde rommet.... Næi gidder ikke det nå ;)

 

Blogger mer senere<3

Bøker jeg leser

Livet er fullt av overraskelser.

Bra 7ke Greier.

hva skjer'a gud?


Gøøøye bøker!!!! Love:*sorry glemmte å blogge i går:(

Koos<3

hei<3

Nå er jeg iskald. Idag har vi kost oss. Hvært ute og inne. Lekt ute i snøen og det.

Koselig dag!

dette er det siste innlegget idag. Ikke sikker på om det blir blogging i morgen....

God natt<3

HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!

Tusen takk! Nå er jeg på 8 plass på blogglista! Hvis dere fortsetter slik kan jeg komme langt!

Jeg er så takknemelig for at dere leste bloggen min i går! Dere er bare best! Tusen takk! Dere betyr alt for meg! Eller ikke lt men en stor del av livet mitt! Jeg er så superduper glad for at jeg begynnte å blogge! Jeg skal komme med masse bilder i dette innlegget!

Meg på bowling.

 

Meg på Lindesnes.

Jeg og katrine på pc:)

Jeg på lindesnes.

Jeg og Katrine på vei til Junior.

Jeg og silje på trening.

 

Haha det måtte jeg bare ha med :P

Gammelt design...( Miss you....)

Jeg har sovet godt i natt og jeg håper du også har det! resten av denne uka skal jeg ha 2 innlegg hvær dag. Så siste innlegg blir i kveld. Vi snakkes da!!!!!

 

Idol<3

Hei!!!!

 

Jeg heier på Christopher Olafsrud! Han er fliiink!<3

Jeg har ikke sett alle ennda men han og  Miriam Masecha Mwanga er veldig flinke! Jeg tror jeg finner telefonen og stemmer på begge!<3 Nei, jeg tror jeg ikke skal det. Jeg trenger pengene så jeg kan sende meld. når jeg virkelig trenger det.

 

Hvem heier du på??

 


Resten av kvelden...

Idag har jeg blogget mye! Dette blir mest sansynlig det siste innlegget idag...NEI DET BLIR DET IKKE!!!!! JEG SKAL BLOGGE, OG BLOGGE, OG BLOGGE TIL JEG DØR!!!! Nei da :P Hahahahaha, jeg er litt HYPER! Snakka med ei ukjent jente ista og hun fikk meg i latterkrampe! ( IKKE HER PÅ BLOGGEN!) 

 

Jeg er på vei til å gå ned og drikke. Jeg er så tørst! Resten av kvelden blir til at jeg skal rydde rommet (   Nei!   ) og se på IDOL med Familien. Kan se om jeg får tatt noen bilder. Domt å ta bilder uten kamere vettu<3

 

Men disse bldene ble jo fine da!

Hahahahahahahaha<333333333333

 

Bloggez<33

 

Over 500 Kommentarer!!!

Da jeg skjekket hvor mange kommentarer jeg hadde fått, sto det::

Kommentarer (516)

 

Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tusen takk! På den forgje bloggen  jeg hadde  (idso1) fikk jeg 500 kommentarer på4-5 månder! Jeg har hatt denne bloggen i litt mer en 3 månder! TUSEN TAKK!!!!!

 

Glad i dere!!!!!

Musikk tips - Min smak!

musicnodes
Austin Mahone / Flo Rida: Say You're Just A Friend

 

musicnodes
Austin Mahone: Say Somethin


Jeg ELSKER de sangene!  Det er de sangene jeg hører mest på nå for tiden!  Sangeren er Austin Mahone. Han er født 4.april 1996. Han ble populær  i 2011. Han er flink til å synge.

 

Her kommer noen bilder av Austin Mahone:

   Kopi av JB ikke sant??

 

Liker du musikken hans?

Hva Betyr Ida Sofie?

                            Ida:

 

Betydning: Arbeid

Forklaring: Jentenavnet er utledet av det tyske "id" som betyr "arbeid".

Navnedag: 4. september

 

Popularitet: Omlag 15 000 personer i Norge har jentenavnet Ida som første eller eneste fornavn.

Navnepopularitet
Grafen over viser når jentenavnet har vært mest og minst populært. Hvis grafen går over én prosent, betyr det at navnet var blant de mest populære navnene på dette tidspunktet. (Kilde: Statistisk sentralbyrå, 2005.)

 

                              Sofie:

 

 

Forklaring for dette navnet er ikke lagt inn ennå.
(Dette betyr ikke nødvendigvis at forklaringen er ukjent, men at det ikke har vært tid til å legge den inn ennå. Det er i hovedsak de vanligste navnene som blir forklart først.)

 

Navnedag: 29. november

 

 

 

Popularitet: Omlag 4 100 personer i Norge har jentenavnet Sofie som første eller eneste fornavn.
Navnepopularitet
Grafen over viser når jentenavnet har vært mest og minst populært. Hvis grafen går over én prosent, betyr det at navnet var blant de mest populære navnene på dette tidspunktet. (Kilde: Statistisk sentralbyrå, 2005.)

 

 

 

 

 

Hva betyr ditt navn?

Hva er jeg redd for??

1. Å miste familien min.

2. Å dø.... (alle er vel det??)

3. Miste JB bilettene til konserten i APRIL.

4. Mareritt.

5. Å få Kviser.

6. Bli på kjørt.

7. Stygg Hårdag.

8. Bli allergisk mot noe.

9. Miste vennene mine!

10. Miste leserene mine!

 

Hva er du redd for?

Hva ville jeg ønsket hvis du hadde fått 10 ønsker??

1. Fått en mac!

2.  Ny sminke.

3. Ny telefon.

4. Nye møbler på rommet mitt.

5. En uforglemmelig feise til Paris med Familien!

6. Nye klær.

7. Ny bil til mamma og pappa.

8.  Få finere sangstemme.

9. Bli flinkere til å danse.

10. Bli enda flinkere på skolen.

 

Hva ville du gjort hvis du fikk gratise 10 ønsker?


På 19 plass!! <3

Jeg er på 19 plass! Jeg er så glad i dere!  Tusen takk!

 

Då sitter jeg å drikker Te! Det er kjempe godt! 

Jeg og Malene har hatt det kjempe gøy! Vi hadde på oss ansiktsmaske i stad. Vi så helt gale ut! Hhaahahahaha<3

 

Hjelp meg og komme opp i lesere<3

På tide...

Nå er det på tide å legge fra meg pc og dyna. Jeg har vondt i hode og jeg og lille søstra mi skal gjøre noe kjempe gøy!  Gleder meg!!!

Jeg har bare sikket og lest blogger i dag, det var litt kjedelig.... Så hadde jeg og Malene (likllesøster) is! <3 Naaam!

 

Vi snakkes:)

God morgen!

God morgen alle sammen!

 

I dag skal jeg bare være hjemme.   Jeg er hjemme alene med Malene og vi sitter å ser på TV.

Jeg sitter her under dyna og snakker med folk:) Jeg sov ikke så godt i natt og jeg våknet klokka 8 av en telefon som ringte!!   Jeg er trøtt, men jeg skal bare ligge på sofaen idag. Det blir selvfølgelig blogging! 

 

Ha en fin  dag!

Hvor kan du finne meg?

Du kan finne meg på 4 ting. Jeg har ikke Snapchat... Det går ikke an på min lille telefon.

 

 

 

Twitter: @idasofieblogg

 

 

Instra:gram: idasofieeblogg

 

 

Blogg: Idasofiee.blogg.no

 

 

Bloglovin:  http://www.bloglovin.com/search/idasofiee.blogg.no

Har også E-post, men tror ikke jeg har så lyst å fortelle den til dere. 

 

Jeg er på alle tingene. Gjerne følg meg!! Bare hyggelig! Jeg kan godt følge dere også hvis dere ønsker det!

Dagens innkjøp!/Dagens outfit!

Hei!

 

Nå  har jeg kommet hjem fra senteret! Kom hjem med 6 poser! 

Kjempe gøy! Jeg skal snart spise så dette innlegget må gå fort :P

Her er dagens innkjøp:

 


Sko fra Eurosko 499 NOK

Justin Bieber ganser fra Cubus 

Ansiksmaskefra H&M 19,50

 

Dilldall fra Glitter

Armbånd 12 kr.

Øredobber 20 kr.

Øredobber 20 kr.

Genser fra Only. Fikk den av Mormor<3

Topp 159 fra Only.

Det er nor fint på toppen:)

Jeg kjøpte noe mer men det er ikke så hvits at jeg tar bilde av den. Det var bare en jente bok.

 

Her er dagens outfit:

 

     Jeg går med tøyet jeg fikk av Mormor.

Jeg ble veldig fornøyd!

Her er posene;) Haha litt teit å legge ut alle posene...Men jaja:)

 

 

Vi hadde det KJEMPE gøy! Vi spiste på peppers pizza og vi var rundt å så litt rundt om kring! Det var kjempe gøy! Jeg ble veldig fornøyd mes dagens innkjøp! 

Nå er det ikke lenge til jeg skal spise nå. Etterpå skal jeg til ei veninne som er veldig Hyggelig!

Neste innlegg forteller jeg dere hvor dere kan finne meg. Jeg har Twitter og Instragrem nå. Så jeg skal fortelle hva jeg heter!

 

Var du på senteret i dag?

Hva har du gjort idag?

Hva skal du idag?

Hva syntes du om innkjøpet?

Hva sytes du om dagens outfit?

 

Skal jeg lese din blogg?

Skal jeg lese din blogg?<3

redigert av Instragram!!<3

Visste du at....?

Visste du at du heletiden snakker meg deg selv? Når du tenker så snakker du med deg selv! Dette satt jeg og tenkte på da jeg våknet! Jeg Tenkte først på spørsmål til blogen til ei jente i tromsø eller noe sånnt. Så kom jeg på en spørøsmål! "Når snakker du med deg selv ?".  Da kom jeg på det! Jeg snakker jo med meg selv nå! Det gjør jeg når jeg skriver også! Jeg sier inne i meg hva jeg skriver. Dette visste ikke jeg før nå! Visste du det?

 

________________________________________________________________________________

 

Nå har jeg stellt meg. Jeg skal snart opp å spise! Jeg begynner å bli sulten. Vi reiser på Senteret klokka 9. Så jeg tror jeg kan få leget et lite innlegg før jeg går. Jeg vat akkuratt hva den skal handle om. Jeg tar meg Dagens outfit med i den også!

 

 Nå har jeg funnet ut hvordag jeg skal redigere bidene mine. Jeg bruker Instragram! Dere lurer sikkert på hvordan men jeg bytter farge på bildet! 

 

Senteret next:)

Det går oppover!

Hei! Jeg ville bare si at leserene mine går oppover! I gpår hadde jeg 34 lesere! Hvis jeg får over 35 lesere i morgen skal jeg komme med et lengt og flott innlegg med masse bilder og tekst! Da skal jeg prøve å redigere bildene også. Vet ikke helt om de blir fine da men...

Jeg ligger på 20 plass! I Januar var jeg op 12 plass! Kom igjen! Dere betyr så mye for meg! 

 

Håper dere fortsetter å lese bloggen min.

 

Dette blir dagens siste inlegg:( Legger ut bildene i morgen....Sorry, det skjedde litt mye idag....

 

God Natt!<33

SKAL JEG LESE DIN BLOGG?!

SKAL JEG LESE DIN BLOGG?

 Butikker jeg skal på i morgen!

 

Jeg tenke og fortelle om alle de butikkene jeg har lyst å kjøpe noe på og hva jeg har  nyst å kjøpe:)

 

 

Only. Det er en fantastisk butikk og jeg ELSKER å kjøpe topper der! Jeg er på jakt etter en topp som heter LANTANA SL SHIRT. Jeg ser på Only.com og den koster  259,95 NOK.

Cubus. Jeg har lyst til å se på alle de Justin Bieber tingene som kom inn på Cubus på Torsdag. Jeg tror ikke jeg kjøper noe der, bare stikker innom for å se litt.

Glitter. Jeg liker å se på pynte ting. Jeg er med i klubb glitter så kanskje det er noe salg for oss?

Bik Bok. Jeg syntes butikken er fin og jeg får en liten klomp i magen når jeg ser de fine tingene!

Blikk Bok. Kikker bare i den. Det er mye fint der!

 

 

Jeg har ikke råd til så mye, Fikk 200 kroner og jeg har med noen flasker jeg skal pante.

Så jeg har ikke så mye. 

Jeg hadde tenkt og kjøpe to topper og noe dilldall jeg kommer over. Kanskje jeg kommer over noe salg?

Jeg skal legge ut bildene i morgen så dere kan få se hva jeg kjøpte. 

Jeg tror jeg skalta en titt på noen andre butikker også :)
Jeg skal bare kose meg i morgen og prøve masse tøy! 

Hos Mormor

Nå er jeg hos mormor. Vi skal spise snart. Vi har fyrt i ovnen så det er godt å varmt<3

Det blir bare masse kos i kveld.
Jeg skal ta noen bilder og legger ut de bildene jeg skulle.

Til min kjære Mormor!

Nå skal jeg snart til min kjære mormor! I morgen skal vi på senteret! Jeg skal ta med pc-en. Så jeg får blogget og sånnt. Bildene blir lagt ut senere i dag.

Jeg glemte å blogge før idag, men jeg ble litt opptatt av og lese andres blogger. Jeg kjedet med litt, men det var gøy og lese andres blogger. Jeg leste mest de fra blogg lista. Jeg gikk fra 1. plass  og nedover:)

Mange fine blogger! Fikk mye inserasjon og jeg så mange fine bilder! 

Jeg blogger mer senere!<3

Mandag - Ny dag, nye muligheter

God morgen!

 

 Nå er det er ny dag og en ny uke! Jeg har sovet godt, men håret mitt står alle veier! Farmor er her tror jeg. Så hun leger sikkert frokost. Jeg tror jeg bare går i pysjamasen i dag:P Der er så godt!  Jeg tror ikke det skjer noe spessielt idag. Jeg legger ut bilder senere idag. Jeg ser så grusom ut nå.

Nå må jeg rydde rommet. Jeg skal ta bilder av rommet og vise det til dere. For 2 uker siden sa jeg at jeg skulle  lage en video av rommet mitt. Men det gikk ikke. Jeg fikk laget videoen med sang og allt, men jeg fikk ikke til å legge den ut. Så detr blir heller bilder. Mye bedre egentlig! 

Mamma sa av vi kanskje skulle lage sjokoladekake! <3 Altså jeg, Malene og farmor. Det blir godt! Skal ta noen bilder av det også:)

 

 

Snakkes:)

Bilder og info

Hei!

 

Dette blir et kort innlegg.

 Det var bildene fra bowlinga.

 

Nå er skal vi stupe ferdig og jeg har vondt i hodet. Jeg er varm og kald og jeg svetter nor himla på beinene. Jeg håper ikke jeg er syk! Hvis jeg er syk så kan jeg ikke ut eller noe....Jeg har så vondt i hodet! 

Jeg skal blogge i morgen. Dette blir det siste innlegget idag. Jeg kommer med flere bilder i morgen. Akutatt nå må jeg slappe av. 

Det har vært en super gøy dag sammen med Silje og jeg gleder meg til i morgen. Da er det Mandag og en nye uke! Haha,  vi har fri denne uka. Det er jo vinterferie så jeg kan sove lenge..... Haha, hvem er deg jeg lurer, jeg kommer ikke til å sove lenge. Ikke i det heletatt! Jaja, det er lov å håpe <3

 

God kveld og sov godt!

 

PS; Drøm om meg <33

Skal vi stupe?

Nå sitter jeg og Silje og ser på skal vi stupe.Vi spiser is og koser oss.

Nå er det ikke lenge til Silje skal gå! Hun skal go klokka 9! Så vi må forte oss og ha det gøy :)  

Vi skal lege en må gjøre video. Men vi legger den ikke ut på bloggen.

Har dere noen ting dere vil at vi skal gjøre?

BESØK AV SISIWHO.BLOGG.NO

Hei!

 

 

Nå har jeg besøk av Silje! Vi har vært på bowling og Silje vant :( Haha. Vi hadde nudler og is. Vi spilte 3 runder. Nå sitter vi og ser på tv. Vi skal se på skal vi stupe klokka 8. Gleder meg...<33  
Vi hadde det super gøy. Vi skal sikkert ha noe godt senere. Vi tok noen bilder  så jeg legger dem ut senere :)

 
 

PÅ BOWLING!

Nå skal jeg svart på bowling! Jeg skal med Silje! Vi skal kanskje ha med noen andre fra klassen. Jeg blir hentet 2 hev 3 tiden så jeg må forte meg og stelle meg. Jeg tror jeg skal få ta noen bilder: Jeg har tatt telefonen på lading og finnet frem tøy og sminke. Dagens outfit kommer serere i dag. Jeg har med 90 kroner. Jeg vet ikke når jeg kommer hjem men jeg blogger ihvertfall når jeg kommer hjem.

Snakkes:)

Goooood morgen!

HEI!!! God morgen!

Jeg tror jeg er verdens trøtteste menneske nå! Jeg sitter her inne på rommet mitt og RETT utenfor døra mi er det masse skriking og snakking og synging! Jeg mle våkna klokka halv 8!!  Jeg er snørrete og varm. Trøtt og sliten...

Jeg vil bare si noe i full fart: Hvis dere vil lese om det innlegget med hunden så gå inn her:   

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10100550
Jeg vet ikke helt hva som skal skje idag. Det jeg vet er at.....Nei jeg vet ikke noe. Alle de små er jo våkne så kanskje pappa står opp tilig og går ned med de for å se på tv? Håper det! Jeg vil prøve å sove lenger. I går var jeg også oppe tilig:(

 

Hva skal du idag??

Hunden som blir avlivet....

Synes du det er riktig å avlive en hund for en bagatell? Hva er egentlig en bagatell?

 

Jeg satt og leste innlegget i vg istad om en hund som politiet letet etter.Det sto at den angrep et barn og bet to voksne. Hunden er vist funnet nå. Jeg begynner nå å tenke på hva som egentlig skjedde. Har vanskelig for å tro at en hund bare bestemmer seg for at "Nei, nå skal jeg ikke lokte her, nå skal jeg angripe de folkene der. De går det, uten å gjøre noe mot meg". Forundrer meg ikke om denne hunden også blir begjært avlivet, slik som så mange andre jeg har hørt om. Men hva vet vel jeg, jeg var ikke der da det skjedde, så vet jo ikke hva som skjedde. Det finnes alltid en grunn til hvorfor en hund oppfører seg som den gjør, endten noe som skjedde der og da eller noe som har skjedd før i hundelivet. Det er alltid eieren som har ansvaret for hvordan hunden blir! Så på tide å skylde på de og ikke hunden! Men det kan også være at hunden er hjemløs!

At en hund blir avlivet på grunn av noe den har gjort er helt forferdelig for meg og tenke på! Jeg hr hunder selv. Som om den blir aggressiv osv. kan jeg forstå. Hadde en hun angrepet meg fordi den var aggressiv, så hadde jeg sikkert gjort som andre folk og begjært den avlivet. Men det jeg ikke forstår er hvorfor hunder må bli avlivet fordi de ser skumle ut. At de er født til feil rase.... Hunderasister? Eller hva det heter!  Bare å passe på å oppdra hunden sin rett så den ikke ender på veterinærbenken for en sprøyte og enden på livet for tidlig! Istede for at alle skal avlive dyr som ser skumle ut og kanskje bider noen så kan de heller bli sendt til noen som kan trene de opp til å være en ekte hund. En som ikke biter eller angriper! 

 

Jeg er mot dyreplageri og dyreavliving!!

 

 

 

 

 

Enig eller uenig??

 

PS; Siste innlegg idag,

Rydda HELE andre etasje!!!

Hei,hei!

 

Jeg er helt gjennom svett! Jeg begynnte og kjede meg etter forrje innlegg så jeg gikk ned og så på tv i 2 minutter. Så slo jeg av tv-en og begynnte og rydde. Først HELE stua, så HELE ganga, så hele den lille ganga og så kjøkkenet! Det brukte jeg LAAAANG tid på! Jeg begynnte kanskje klokka 17:45 eller noe sånnt. Det er ikke en flekk på golvet! Huff....Nå satt jeg meg nettopp i senga. Jeg er helt utslitt. Grunnen for at jeg rydda har jeg 2 grunner til:

 

1.Jeg kjedet meg.

2. Mamma er på job og hun sier selv at med en gang hun kommer hjem fra job (noe hun er på nå)så er det første hun må gjøre: rydde, rydde og rydde. Hun kommer hjem halv 11 eller noe i den tiden. Hun begynner klokka 2! Stakkars. Jobber i nesten 8 timer og så komme hjem og så begynne å jobbe igjen! Nei, det skal ikke skje i dag tenkte jeg. Nå skal jeg vise at jeg er såpass stor at jeg klarer å rydde! Når mamma kommer hjem nå, kan hun sette seg ned og snakke med pappa, drikke brus og kose seg.  

 

Jeg syntes selv at jeg var flink nå. Jeg syntes jeg var ei snill, flink og  hyggelig datter. Kanskje dette er noe alle dere andre kunne gjøre? Selv om det er lørdag og ferie, så er det ikke bare helger og ferier for at vi skal spise godter og se på tv hele dagen! Det er ikke det. Du burde heller bruke dagen din på å hjelpe familien. Det vil gjøre 2 ting:

 

1. Humøret i familien vil bli posetiv.

2. Du gjør noe bra,  som gjør deg selv glad.

 

Er ikke dette lurt? Jo, det sytes jeg. En god start på kvelden eller dagen og en fin kveld vil du få. Så jeg vil oppfårdre dere til å gjørde det. 

 

Hvordan har du tilbrakt din kveld?   Gjør du noe hjemme for at det skal bli bedre stemmning?

Et lite intervju med Ida Sofie

Hva heiter du? Ida Sofie
Hvor gammel du er?  12 blir 13 i november 
Har du dyr? 2 hunder
Om du skulle fått lov til å velge hvor du skulle dra hvor ville du ha reist? Verden rundt:)
Favoritt artist?  Taylor Swift, Justin Bieber og Austin Mahone
Fortell en hemmelighet om deg selv?  Jeg latet som jeg besvimte i 1 klasse.

Hva handler bloggen din om?  Min hverdag og mitt liv

Fast leser eller bare innom? Jeg kan vel kalle meg fast leser.

Noe posetivt og negativt om bloggen min?  Jeg har masse skrivefeil, jeg har lange innlegg.
Hva vil du bli?   Super blogger, modell og så vil jeg jobbe i en butikk som heter Onely.
Hva heter bloggen din? idasofiee.blogg.no

 

 

 

Hva synes du om svarene?

Winter!!

Hei!

 

Nå kom vi nettopp inn døra! Jeg hadde det faktisk ikke så verst. Jeg hadde det gøy og kjørte på en mini snøskuter.Det var skikkelig gøy! Han vi var hos tok alle 5 ungene på rattkjelkene og kjørte oss med " Vikinken" og vi ble kjørt lenge og mange ganger. Vi grilla pølser og drakk kakao. Jeg klarte selvfølgelig og drikke opp alt samma med en gang. Vi fikk en bose hvær og det var det vi fikk. Jeg drakk det opp med en gang så jeg drakk faktisk Kaffe! Det var kjempe godt! Lurer på om jeg skal få sove i natt? ;)  Hahaha ja det får vi se på.

  Jeg ble ikke kald i dag og jeg klagde ikke! Fantastisk egentlig for nesten alle de andre gjorde det og vanelighvis er det jeg som klager på at jeg vil hjem, men jeg ble faktisk litt lei meg da vi måtte gå! Helt utrolig! Men jeg tror jeg ble  litt glad også. Jeg var så tørst og jeg hadde nesten drukke opp alt som var der, så jeg ble glad da jeg kom hjem med vann i springen.

Nå er det på tide og drikke litt mer vann og kanskje pusse tennene. Det smaker kald kappe i munnen min.... Det var i hvertfall gøy. Jeg skal ut litt senere med lillebroren min og renne i en lang bakke. 

 

Vi snakkes!!

 

Ps; Skjekke disse bloggene_?

 

- Sisiwho.blogg.no

- Kewlemor.blogg.no

- katrinethorse1.blogg.no

- beccamittliv.blogg.no

- Bl0ggez.blogg.no

 

Nice or ugly???

Som dere ser så har jeg byttet design!

 

Hva sytes du om det?

Var det bedre?

Var det stygt?

Var det fint??


Kvelden igår+ dagen dagen idag!

Hei alle sammen!

 

I går var jeg på Bibelgruppe. Min Andakt gikk kjempe fint og det gjorde alle andres også:) Jeg syntes alle var flinke og alle hadde noe viktig, Til oppgave til neste bibelgruppe skal jeg finne ut av   hele historien fra David og goliat til David og Goliat - David og Batseba. Vi lurte litt på om David var den samme i de to fortellingene, Jeg trodde jo det da siden vi ar om det på skolen  å sånnt. Så jeg tok en tur innom   http://www.bibel.no/ så fant jeg hvor det sto om David og Goliat, fant fram Bibelen og begynnte og lete etter 1Sam 17:1 Og begynnte og lese, og lese og lese. Dette gjorde jeg nå nettopp.Det var litt mye men jeg tror jeg skriver en liten forkortelse på hele stykket, Kanskje gjåre om de vanskelige ordene til enklere. 

    Vi hadde masse mat og kos igår. Vi lo og smilte nesten heletiden! Det sluttet klokka 12 og rett etter klokka var 00:01 ble jeg trøtt. Kanskje litt før det også...Vi barn var litt ute og kasta snøball på take og veggen. Vi var veldig forsiktige og ingen fikk skader. Vi traff heller ikke bilene! Så vi hadde full kontroll.

  Jeg må bare si at jeg sovna ikke før 00:46 igår så jeg er veldig, veldig trøtt nå!  Jeg vokna fordi jeg trodde det var...Nei jeg skal ikke si den engang!!! SKOLE!!!! Jeg trodde det snart var skole så jeg gjorde meg mer og mer våken! Huff, og huff!

 

Idag skal vi i familien til en hytte og grille og kjøre snøskuter. Det blir gøy. Jeg er usikker på om jeg får tatt noen bilder eller om jeg glemmer det.  Håper jeg ikke glemmer det!

 

Jeg har desverre ingen bilder og legge ut nå, men jeg har noen på mammas telefon som jeg kanskje skal legge ut!! Håper jeg kan.

 

Nå sitter jeg her i senga mi på mitt egen rom og blogger, ja det stemmer, jeg har fått internett på rommet! Mens vi var på Bibelgruppe igår fiksa pappa internett på rommet mitt! Woho! 

 

Vel jeg har ikke noe mer og si nå, blogger kanskje mer senere! 

 

god natt

god natt alle sammen!! jeg er trøtt!! kan ikke legge ut noen bilder nå:(

Feeerie!!!!!!!

Hei alle sammnen!!

 

 

 Nå er det endelig ferie!! En uke uten lekser og skole!!! JEG ER I PARADIS!!!

 

 Idag på skolen var det skidag og jeg akte på en søppelsekk og et brett. Jeg må bare si at jeg så fantastisk ut i søppelsekk-kjolen! ;) Hahaha jeg, Silje og Eirin var så søte! Jeg kan legge ut bildene senere, eller i morgen, fordi det er ikke jeg som har bildene. Det er Silje. Vi tok bildene med hennes kamera! Vi rant masse på magen, rompa og ryggen.    Det var super gøy!!   Jeg var god og varm hele tiden og vi hadde bål. Jeg hadde med pølser og kakao. Nammmm:) Jeg fikk ikke vondt i det hele tatt....Bare litt i fua men det var pga et hopp som vi rant på hele tiden. Noen i 6 klasse hadde med en langt presenning som alle var med på å renne ned den lange, lange bakken! Det var kjempe gøy!!! Holdt på å le meg i hjel da jeg tryna på vei ned den siste gangen jeg rant med de. 

   På slutten da jeg, silje, Lydia, Katrine, Eirin og Ida skulle renne ble det litt for voldsomt og Eirin rant i Lydia! Eirin fikk KJEMPE   vondt i ryggen og Lydia fikk KJEMPE   vondt i den ene hofta og det ene beinet! Stakkar jentene mine:(  Jeg må bare si at det så litt rart ut, men mest vondt.  Nå skal jeg sitte å vente til en av de to logger på skype så jeg  kan snakke med de. 

 

Jeg ble veldig hyper etter det. HELT GAL ble jeg!!!    

Jeg fikk masse skryt av lærerene mine, de sa at jeg var veldig flink og at de kunne se for seg meg som model!! Håper det er sant! Jeg er så glad. Det var en kjempe gøy tur og jeg er så glad!

 

Nå er jeg på vei til å tørke håret. Klokka halv 5 skal jeg til vennesla og handle med mamma og så skal jeg på Bibelgruppe. Jeg er nødt til å øve på det jeg skal si før jeg går. Jeg fant ikke ut hva jeg skulle snakke om før i går klokka halv 12 på natta! Jeg spurte noen og hun sa at hun kunne sende det på melding, Den kom litt sent. Men jaja, det gjør ikke noe. Jeg har 3 bibelvers. Veldig fine Bibelvers!

 

Forresten så var det en gutt i 5 klasse som skulle ake den lange pakken og akte ned i bekken! Hele han oppi sa han! Han var KLISS KLASS!!  Fy søren!!

 

Jeg har stelt meg og dusja. Det jeg mangler er håret og "talen". ØNSK MEG LYKKE TIL!!

 

Jeg er litt usikker på om jeg får blogget mere idag! Kanskje et når jeg kommer hjem,men det blir ikke så langt. Så jeg må bare se hva som skjer.

 

Etter jeg har tørket og stelt håret skal vi spise. Jeg er ikke så sulten så jeg tar ikke til meg så mye. Forresten så skal jeg stelle neglene mine også!!

 

Hva skal du idag? 

Har dere ferie nå?

Når har dere skidag?

 

Spørsmålsrunde

favoritt farge?   Blå og lilla

favoritt mat?  Taco

Har du noen lesere som er slemme??   Nei, får nesten aldri stygge kommentarer.

Hvor mange ganger går du på do daglig??  Haha,  2-3 ganger:)

Har du noen gang tenkt på å flytte?  Liker det huset jeg bor i, med flotte naboer.

Hvor er drømme plassen din å bo??   I et slott ;)

Hvor kan jeg finne deg eller kontakte deg?  Her på bloggen min:)

Har du noen venner som du vet leser bloggen din??   Ja, det har jeg!

Jeg vil gjerne vite hvorfor du har blogg, Hvordan familigen din og vennene dine reagerte når de fikk høre om bloggen og hvordan du kan komemisere den med skolen??     Jeg har blogg fordi jeg liker og fortelle om meg selv, liker og skrive på pc og jeg syntes jeg trenger fine kommentarer for at jeg skal være glad. Mamma og pappa leser bloggen min så jeg tror ikke de reagerte så mye da jeg sa at jeg har laget en ny blogg.  Vennene mine følger meg på  alle bloggene jeg har hatt. Skolen først så bloggen. Jeg gjør altig leksene først.

 

Hvor mange bad her dere i huset deres?? Vi har 2 bad i huset.

 

er du mye med guttene i klassen? Ja, litt...Ikke mye er mest meg jentene.

 

Er du glad for at du blogger?? Jeg er super glad for at jeg blogger!!

Hvilke land har du vært i?  Norge, svergje og Danmark...

Hvilken skjokolade liker du best??  Stratos

Hvem er dine 2 beste venner?  Eirin og Veronica

Hvor ofte pusser du tennene?  2 ganger dagen

Hvor mye penger for du med deg når du shopper?? Vet ikke, kommer ann på hva jeg skal kjøpe eller noe sånnt...?

Hva liker du best med deg selv?  Håret!

Hvis du var strannet på en øde øy, hva må du ha med deg?  Telefon, headsett og solbriller:)

Har du kontakt med noen som er i klassene over deg?? Ja noen i 9 klasse.


Ski dag...

I dag på skolen gikk vi på ski. Jeg akte, siden jeg skal holde armen litt i ro denne uka så jeg kan bruke den igjen. Men jeg må begynne og bruke den nå...Nå skal jeg begynne å svare på spørsmålsrunda! Den må dere huske! Jeg har noen spørsmål men selfølgelig ønsker jeg flere! Jeg må bare si at jeg fikk veldig mange forrje uke så deg gjør ikke noe om det bli mer på. Har bare lyst å ha mer en 15 spørsmål...  

 

Det var en vanelig dag. Jeg fikk ikke noen kort eller noe :( Buhu  :( Men,men, jeg får vel leve med det:)  Jeg trenger ikke sånne ting for å leve på denne jord, men koselig er det jo...

 

I dag er det kor og blogg som gjelder:) Jeg tror ikke jeg får blogget mere idag! Jeg skal jo svare på Spørsmålsrunda , men vet ikke om det kommer flere innlegg en det. Så dere får bare følge med.

 

Jeg håper dere liker påten jeg blogger på og hvor mye jeg blogger...

 

Snakkses:)

Valentine's Day!

Nå er det valentinsdagen! Jeg lurer på om jeg får noen brev eller noen gaver? Kanskje en hjerte boks meg sjokolade?! Nammmm:) God valentinsdag alle sammen!!   Nå skal jeg spise og så rette håret. Jeg er litt trøtt nå...  

 

Idag skal jeg på skolen og jeg skal på kor i  kveld. Det blir gøy. Jeg skal svare på alle spørsmålene i dag i 5-6 tiden. Nå er det ikke lenge til jeg skal gå!

 

Feirer du Valentinsdag? / Hva skal du idag??

 

 

Spørsmål??

Har dere noen?? Jeg svarer på alle i morgen, og det hadde vært fint med noen;)

 

KOM MED HVA SOM HELST!!!

Solo på koret!!

Hei!

 

Nå fikk jeg ikke blogget før nå, pga prøvene. Jeg har øvd nokså godt nå så det kommer sikkert til å gå bra:) Jeg gidder ikke ta samfunnsfag prøven igjen, det ble litt mye stress. Jeg har litt mte lekser og sånnt så det ble litt mye med den ekstra prøven i tilleg. 

 

Jeg har ENDELIG fått en solo på koret! Sangen heter "Jesus, vi vil gi deg ære." Den sangen er kul og jeg må øve på den.  Jeg gleder meg til å synge den. Jeg skal skrive den ned i ei bok jeg har som jeg skriver ned sanger så jeg kan øve på den i ferien. Jeg skal jo til hytta så da kan jeg øve litt der. Det er ikke dekning, så jeg blogger lite da...

 

Nå sitter jeg, mamma og lillesøstra mi Malene og ser på IDOL. Det er gøy og litt spennende :) Jeg skal til å lage meg litt mat og drikke. Er så veldig, veldig sulten nå, pga her ikke spist på 3 timer.... Jaja litt må jeg tåle :P

 

Ser du på idol?? / Hva har du gjort idag??

To prøver!!!

Vi skal ha to prøver til i morgen! Jeg skal ha Samfunnsfag og Naturfag. Vi skal ha en quiz i Naturfag og skal ta en vanelig prøve igjen! Syntes jeg fikk så dorlig resultat. Håper jeg får bedre da! I dag er planen og gå på dans klokka 5 idag. Jeg kommer hjem klokka 7. Jeg skal på kor etter dans. Så jeg blogger kanskje etter jeg kommer hjem. 

 

Jeg har hatt en fin dag, men jeg ønsker meg at resten av dagen blir bra:)

 

Hva har dere gjort idag?? / Hva skal dere idag??

 

Åj sann!

Det er helt utrolig! Jeg glemte og ta bilder i går! Vi satt og snakka hele tiden! Vi hadde det jo gøy veldig gøy da:) Nå skal jeg bare spise og så er jeg klar til å gå på skolen!  Her kommer timeplanen for dagen:

 

- Skole          Naturfag

                       Fysak.

                       Matte

                       Samfun

-   Hjem

- Lekser

-Blogg

-Tv

-Blogg

- Dans

- Kor

- Blogg.

-Sove

 

Det skjer noe nesten hele tiden i dag! Jeg er ikke stressa eller sur bare så dere vet det! Jeg er glad for at jeg har noe og gjøre idag!  Idag skal vi se en sånn film fra lindesnes. En film som vi fikk med oss hjem siden vi kom 1 time senere. Vi gikk glipp av filmen vi egentlig skulle se så vi fikk ikke med oss  så mye! Jeg har ikke så lyst å se den, men jeg må jo. Jeg ,å bare si det at jeg er ikke så intresert i Lindesnes.... Vi skal se filmen i 1. Time :)

 

 

Besøk <3

Hei Lesere<3

Nå har jeg besøk av Veronica <3 vi har laget valentinskort <3     Veronica sitter ved siden av meg og knasker i seg poppcorn <3 hun er råååå <3   kl 19.00 tenkte vi å ta en tur bort til henne å kose oss litt <3 vi skal ta noen bilder så gled dere til jeg kommer hjem fra henne i kveld så skal jeg prøve å få lagt ut noen bilder av meg og henne <3 Husk spørsmålsrunda, jeg svarer på ale spørsmålene til torsdag, så kom med spørsmål ;) gleder meeeeg! kos dere videre i kveld å håper dere får en fin kveld alle sammen <3 <3

 
 - Ida sofie og Veronica <3 

 

 

HOME ALONE!

Heisann alle sammen!

 

Så fin dag det har hvært! Jeg må bare si det rett ut! Jeg var på barnas komunestyre idag i 3 time. Jeg er jo så flink at jeg hadde glemt det og jeg skulle jo lede hele møte idag!!! Helt utrolig og typisk meg! Heldigvis var det ikke så mye jeg skulle si og ikke så lange setninger! Så det var flaks! Idag blir en grei dag! Laget mitt er på kamp, men jeg skal ikke, så jeg er hjemme alene til 7. Mamma skal i bursdag med tvillingene nå og Malene er hos ei venninne nede i veien pluss at pappa er på jobb. HOME ALONE!

 

Jeg skal kanskje ha besøk av bestevennen min Veronica etterpå. Vi skal ta masse  bilder og jeg legger kanskje noen ut her på bloggen min. Jeg kommer med et langt innlegg senere idag. Vet ikke helt hva jeg skal skrive men noe kommer jeg på :)

 

 

Vi snakkes alle sammen:)

10 ting jeg irriterte meg over idag!

Sitte på bussen. Det var så kjedelig å sitte på bussen til Lindesnes idag. I hvertfall bort.

 

Vokna klokka 6! Mamma jobber  tilig så vi må opp så tilig så mamma kan få lavert ungene i barnehagen. 

 

Snø i boksa:(  Da jeg far på sanrip mista jeg boblebuksa og fikk snø i den!

 

Lekser.... Ja...Dete forstår hva jeg mener med det...

 

Fikk så dorlige bilder. Da jeg skulle ta  bilder av det jeg opplevde på Lindesnes ble nesten alle bildene skrokkete!

 

Lite lesere:( Jeg syntes jeg hadde veldig få lesere idag.

 

Irriterende kommentarer. Det er noen kommentarer jeg får heletiden! De sier: "Hei ida sofie! Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg!" 

 

Kalt!  Det var kalt og vinden var så sterk!

 

Fikk ikke sett One tree hill!!  I dag fikk jeg ikke sewtt One Tree Hill. Jeg hadde leksene jeg måtte gjøre :(

 

Tiden gikk fort.  Tiden gikk for fort. Ville nyte det, men istede sov jeg på bussen og kjedet meg når hun dama snakka.

 

Guiden!  Hun var litt plagsom!

 

Det var 10 ting jeg irriterte meg over idag. Husk at dette er mine ting. Så dere i klassen min eller dere personen som jeg skjenner: Ikke snakk om dette på skolen eller kommenter at jeg ikke gjore det eller noe lingdene! Hvis dere gjør det så kommer det på 10 ting jeg irriterte meg over idag i morgen. Dette skal jeg gjøre hvær dag denne uka!

Et slags dagens outfit bilde...

Jeg fant et bilde som jeg viser det meste at meg. Så jeg sier at det er dagens outfit;)

 


Det blåste litt så håret mitt ble litt feila.... Men det ser vi bort ifra!

 

Hva syntes du??

Vært på sanrip!!

Nå har hele familigen (bortsett fra mamma) vært på sanrip å aket! Det var veldig gøy. Jeg og lillebroren min Lars (4 år) sto på snowbord mye! Det som var kjedelig var at han klarte å stå på breyye lenger en meg. Eller nå løy jeg litt. Det var ikke et orgentlig brett! Det var bare et langt vanelig akebrett. Men den funka bra! Det var nokså vanskelig også...Gøy var det jeg jeg har lyst til å en dag i vinterferien (neste uke) dra til brokke og renne med Veronica (nabo) som har et ekstra brett og et årskårt i bakken og så renne hele dagen med henne i bakken med snowbord.

 

Nå skal jeg kanskje ta en kopp kakao og slappe av med PC-en. Jeg er så utslitt eller denne dagen. Fikk lite tid idag til å sitte og slappe av. Jeg føler meg veldig stressa nå. Jeg må pakke sekken til i morgen også.  Samma det. Det kan jeg gjøre senere;)  I hope I have time!  tiden går veldig fort når du deler den med noen. Jeg syntes denne dagen gikk alt for fort! Jeg gikk klokka 5 og nå er klokka 7! Vi glemte oss helt der ute! Jajajajajaja....

 

Det ble ikke dagens outfit idag. I morgen skal jeg huske det.

 

 

 

 


Bildene fra dagens klassetur!

Her kommer bildene jeg tok på turen!

 


Når vi var oppe i tårnet var og så ved, var det langt ned!

Tok bildet på bussen så dev var litt lyst...

 

Sorry at bildene ble feil vei, men det er automatisk med telefonen. Hvær gang jeg tar bilder riktig vei går de mot høyre.
Jeg tok litt mange bilder. 50 eller noe. Men disse ble finest! Det kommer kanskje et i morgen... Det var en flott opplevelse, men kjedelig å bare gå rundt og høre på en dame som snakker. Det gøyeste var at jeg var oppi Lindesnes fyrtårn!

 

 

Har du vært i tårnet?/ Hva syntes du om bildene?

 

På vei hjem....

Nå er vi endelig ferdige. Det var ikke så gøy men jaja...

Jeg legger inn noen bilder når jeg kommer hjem!

På bussen<3

Nå sitter jeg på bussen. Vi har ikke kommet så langt enna men er på vei<3

Til Lindesnes!!!

Hei alle lesere!

 

Tusen takk for alle fine kommentarer jeg får på bloggen! Det betyr mye! Jeg fikk en kjempefin kommentar igår som jeg kommer til å tenke mye på! Jeg må bare si at jeg bare elsker alle dere søte lesere! Jeg føler meg så rar siden jeg er 12 år og blogger siden alle de som blogger er eldre enn meg. De fleste bloggerene er rundt 18-20.  

Vi skal til lindesnes idag. Hele dagen og vi skal ta mange bilder! Kanskje jeg bruker litt mobilnett og legger ut noen av bildene? Dagens outfit kommer senere idag!  Hunsk at jeg har spørsmålarunde og svarer til torsdag.Så dere må kome med noen spørsmål fort!!  

 

 

Da tar jeg meg en tur opp og steller meg. Jeg må kreppe håret litt også....

 

Blogger mer senere:)

Dagens....

Jeg tok litt få bilder... Sorry for det....

Vi hadde det koselig og hadde masse godt. I morgen skal jeg til Lindesnes. Eller alle i klassen min skal da....
Jeg skal ta masse bilder og legger de fleste ut her på bloggen!<3

Nå skal jeg bare slappe av og kreppe håret til i morgen.

Prates<3

Hos mormor

Nå kom jeg nettopp inn døra til min kjære gode mormor. Vi skal snart spise mat. Tror jeg skal få tatt 1 eller 2 bilder av det.

Så blogger mere senere<3<3

Noe jeg skal holde!

Okey. Siden jeg ikke kan ha gym eller trening skal jeg gjøre noe. Det blir litt gøy og litt rart. Denne uka som kommer skal ikke jeg spise noe godteri! Jeg skal spise sunnt og frukt. Så hvis noen spør om jeg vil ha godteri så sier jeg "nei takk". Det er veldig rart at jeg skriver det her til alle dere, men jeg vil forsikre meg at jeg husker det og jeg har noen venner som sikkert leser dette som kan minne meg på det hvis jeg glemmer det eller får et tilbud om godteri som jeg ikke klarer å takke nei til!
Hvis dere lurer så ønsker jeg å bli sunnere.


Noe kjempe digg+ ute bildene

Heisann.


Jeg sa at jeg skulke ta noen bilder...

Alle bildene ble ikke lagret disse var igjen..... Jeg og Malene(lillesøster) akte helt fra toppen. Jeg sto "slalom" på et langt akebrett ned. Neste gang jeg skal så må jeg ta bilde og lagre den!Nå skal jeg vise dere noe kjempe godt! Jeg sitter å spiser det nå!!Her kommer bildene av det:

Det er kjempe godt!!!!

Ut en tur

Nå skal jeg ut en tur.

Jeg tar noen bilder

10 ting du ikke viste om meg!

1. Jeg elsker å ta fly!


2. Jeg liker ikke smør på smøre pålegg som : nygatti eller syltetøy.


3. Jeg har nesten altid mareritt!

4. Jeg ser i kjøleskapet mange ganger om dagen uten å egentlig ha lyst på noe.

5. Jeg leser i Bibelen 6 ganger i uka.

6. Jeg klarer ikke å sove hvis det er HELT mørkt. Jeg må ha litt lys!

7. Jeg liker ikke rusiner men ELSKER druer!!

8. Jeg føler meg desperat rundt klassen eller nære venner...

9. Jeg har lyst på kjereste og skriver om han i dagboka mi!!

10. Jeg er desperat etter sminke. Klarer meg ikke uten. Hvis jeg går en dag uten sminke er jeg fortapt!

Det var 10 flaue ting. Håper du lærte noe om meg!

Mange bilder<3

Hva syntes du om bildene? <3<3

Får ikke sove...

Hei, dette er et lite mobilinnlegg!

Jeg får ikke sove, og jeg vet ikke hva det er. Jeg ligger her i mørket i den gode senga og ser opp i taket:( Veldig trøtt er jeg også, men jeg får ikke sove i det heletatt!!

Jeg sovna i 1 tiden tror jeg, så vokna jeg 02:11 og siden har jeg vært våken!

Har det noen gang skjedd med deg??/ vet du hvorfor jeg ikke vil sove??

Hvær gang vi møtes!

Nå sitter jeg, Tante og Onkel å ser på "Hvær gang vi møtes". Det er veldig gøy! Vi har kos og bra stemning! Jeg skal ta noen bilder, men ikke nå... Vi har det kjempe hyggelig. Jeg har bestemt meg for å bytte designet på bloggen i kveld så jeg har det litt travelt :)

 

musicnodes
Taylor Swift: You Belong With Me
 Den sangen er fin!
 
 
musicnodes
Marion Ravn: Found Someone

musicnodes
Marion Ravn: Colors Turn To Grey

musicnodes
Marion Ravn: Flesh

Disse sangene er fine og kule<3

 


 

Hos tante!

Nå er vi her og skal spise boller. Vi har vært ute og aket og vi har vært oppe og ryddet sengene.

Bilder fra igår!

 

 

 

Vi hadde det veldig koselig og var veldig glade :*

Sunshine

Hei, alle mine søte lesere!

Idag er det sol og kalt. Jeg kan ikke forestille meg en bedre lørdag i februar! Idag reiser vi i 2 tiden. Vi skal til tante og onkel. Vi kommer hjem i morgen. Gleder meg faktisk! Det blir godt å sove der. Det er litt utrolig at jeg skal sove hos noen jeg kjenner godt, men aldri har sovet der før. De har bodd der i nesten 4 år! Helt utrolig!

Idag sov jeg deilig. Jeg sov faktisk til 12 idag. Jeg er så glad! Lillesøstra mi kom og vokna meg da :( Hvis ikke hun kom hadde jeg ligget å såve nå. Vi reiser om litt, så jeg må pakke og stelle meg. Jeg har spist frokost også. Jeg håper søvnen hjalp mot ringene under øynene mine. Jeg sover så lite i ukedagene. Det kan faktisk være at hvis jeg sover lenge i i morgen kan ringene gå vekk eller bli mindre synlig. I dag blir jeg sikkert sliten, for vi skal ut i snøen og renne. Jeg vet ikke om jeg klarer så mye, men litt må jeg jo. Skal ta meg sammen blåse i om det svir i armen. Det skal jeg faktisk! 

 

Jeg skal ta noen bilder i dag og i kveld. Det blir mange bilder i dag. Håper dere vil følge meg, og kanskje kommentere tilbake?

 

Hva skal du idag?

Gooood Natt!!!!<3

Da tar jeg kvelden for bloggingen! Desverre får jeg nesten ikke blogget noe i morra før jeg går, så jeg bar ser jeg... Det var en koselig dag. Junior var litt spess og rar, men ellers topp!

Jeg må takke alle leserene mine! Det er hyggelig at det er så mange som leser bloggen min. Jeg blir veldig, veldig glad inni meg med tanke på at det er så mange søte mennesker i verden (norge) som tar jeg tid til å sette seg ned og lege hvordan jeg har det og hvordan jeg blogger og ser ut. Det gjør meg så glad og jeg blir ekstremt glad hvis de som leser bloggen min kommenterer også! Da føler jeg meg flink og har lyst å fortsette med bloggingen min. Liker du den så hadde det vært gøy og hyggelig om dere tipset andre personer om bloggen min! Da altså! Da blir jeg glad da!

Håper du likte dagens bloggin og har lyst og følge meg i morgen også! Da blir det kanskje mer bilder og fakta :*

Sorry for lite bilde igjen...

 

God natt!<3

PS; JEG SKAL IKKE LEGGE MEG ENNA!!! <3

Off...Fy søren !

Ikke gøy på junior idag. Det vet bare samme kaos og rot. 

Dagens outfit:

 

 

Håret mitt er kreppet og jakka er fra bok bok. Toppen vet jeg ikke. skjørtet er fra H&M. Jeg skal også på strømpebukse men det var ikke så mye å si.

 

Hva syntes du?

 

Nå sitter jeg å chiller og snakker med radome folk. Eller jeg kjenner dem jo men jeg snakker med noen på skolen. Jeg skal til tanta mi i morgen og skal sove der. Jeg skal få koden til internettet der, så jeg kan få blogge. Jeg tror jeg tar noen bilder også. 

 

Det bildet ble litt lite...Det er meg og katrine! (katrinethorse1.blogg.no) Er vi ikke søte?

 

Nå skal jeg se på IDOL men gelë og kose meg. Mamma ser også på IDOL med meg!

 

Blogger kanskje litt senere!

 
NÅ GÅR VI!!

Heii!

Nå går jeg og den vidunderlige Katrine (katrinethorse1.blogg.no)  til junior!:)

Vi har ordna oss og er egentlig kare for og gå!<33

Dagens outfit kommer enten imorgen eller i kveld!:) 

 

bloggez!

Kos men te!

Jeg og katrine drikker te!

Besøk av verdens beste!!! <3

Gjett hvem det er.....

 KATRINE!!!<33

 

Hun er hos meg nå<3 Vi skal chille med kreppetanga og PC<3 Vi tar noen bilder og legger dem ut senere idag:) Vi skal på junior i kveld. Så vi tar dagens outfit!! <3 Vi skal ha det gøy og le masse:)    

 

Hva skal du idag?

MORGEN!!<3

Hei alle mine søte lesere!

 

Nå er det morgen og jeg håper dere har sovet godt! Idag blir det mye blogging fra meg. Katrine skal bli med meg hjem i dag. Eller ikke etter skolen, men nesten.  Jeg skal ha presisjasjonen i første tine. Planen for i kveld er JUNIOR!<3

Jeg har ikke mer ting jeg skal idag Blogger når jeg kommer hjem. Idag blir det mer blogging!
Krepper håret mitt!

Helt siden jeg ble ferdig med leksene har jeg kreppet håret mitt. Hele tiden. Grunnen for at jeg gjør det er for at jeg skal ha kreppet hår i morgen på framføringen! Etterpå må jeg finne det jeg skal på meg. Det er viktig å ha stil på framføringene:)

Så nå er det ikke lenge til jeg skal på koret. Jeg må finne noe tøy til det også da... Noen tips??

 

Jeg kan nok ikke blogge mer idag. Så derfor skal jeg fortelle alle kallenavnene mine:

 

-Ida

-Idso

- Sofie

- Aidi shofi

 

 

Liker mest Idso men Aidi Shofi er ganske stilig den også:)

 

Hvis jeg får noen fine bilder i morgen blir det kanskje dagens outfit!! :*

Framføring!!

Halo alle mine søte lesere.
Nå har jeg endelig kommet hjem fra slolen.I gymmen var det 4 studenter som ledet timen. De som skulle ha gym hadde turn! Det var gøy å sitte å se på. Det var nesten leit å sitte der. Det så veldig gøy ut!
Neste torsdag skal vi gå på ski. Jeg kan ikke! Off....

Som overskriften sier så skal jeg ha framføring. Det er i engelsk til allerede i morgen! Så nå må jeg finne frem pc og bøker. Jeg skal ha om Taylor Swift. Grugleder meg litt. Har dere noen tips??

Jeg hadde en fin dag på skolen. Det har vært en fin dag, men dagen er ikke ferdig!!

Senere idag skal jeg på koret. Det er klokka 8 til 10 tror jeg. Håper jeg kan bli kjørt!!

Blogger etterpå<3<3

2 ting jeg hater....

At andre skal kommentere sminka mi eller klestilen min


At andre mobber meg fordi jeg liker Justin Bieber!!

Kveld...

Nå er det helt stille i huset. Mamma får besøk om 10 minutter. Jeg sitter på rommet mitt med nesten ikke internett og spiser... Jeg har vont i hånda, og litt i hodet. Håper jeg blir bedre i morra da<3 Det har vært en vedundelig vond og fin dag, men jeg kunne gjort den bedre! Det kunne vel alle?

Nå skal jeg slappe av og ligge på senga å høre på musikk i joggebukse og t-shorte.  Jeg skal ikke blogge mere i dag. Det ble ikke mye blogging i dag:(  Har ikke hatt så blogglyst med armen, og sånnt. Håper dere forstår det. Jeg må bare si at dere er veldig søte og snille med meg, alle kommentarene er kjempe fine, og leserene mine er helt perfekt! Håper dere har lyst å dele bloggen min med venner. Jeg skal begynne og skrive litt bedre, har litt mye skrivefeil. Det jobber jeg med. Dagen min var bra, men jeg er litt spent på hvordan DIN dag var? Dagen er jo ikke ferdig enna. Hva skal du idag? Skal du noe av det samme som meg eller noe helt annet?  Skal du kjede deg? Da vet jeg hva du kan gjøre! Jeg leser nesten 10 blogger helt fast. Mange av dem er fra klassen noen er fra blogglista. På spørsmålsrunda jeg hadde, og svarte på igår, fikk jeg mange spørsmål om jeg kunne lage et innlegg om hvilke blogger jeg leser. Derfor tengte jeg å skrive det her! Her og nå. De er ikke i rekkefølge men de jeg kommer på. 

 

- Betinabf.blogg.no

- Sisiw.blogg.no

- Stina.blogg.no

- L0ve.blogg.no

- Thewannebe.blogg.no

- bloggez.blogg.no

- Katrinethorse.blogg.no

- kewlemor.blogg.no

- beccamittliv.blogg.no

- Krisssy.blogg.no

- fotolena.blogg.no

- nanee.blogg.no

- helenaas.blogg.no

 

 

Tror det var alle. Jeg håper ikke jeg glemmte deg! Hvis det så skriv i kommentarfeltet. Hvis du vil at jeg skal lese bloggen din også:) Jeg leser egentlig alle slags blogger jeg :P     Jeg trenger litt hjelp fra dere lesere jeg. Dere har spurt om jeg kan legge ut en video på bloggen om rommet mitt. Jeg vet hvordan jeg lager videoen, men ikke hvordan jeg legger den ut på bloggen. Så derfor spør jeg dere! Kanskje dere har blogg selv og legger ut videoer på din blogg. Hvordan gjør du det?? Tusen takk på forhånd<3

 

Jeg og Katrine:)     ( katrinethorse1.blogg.no)

 

Meg og Silje!   ( sisiwho.blogg.no )

 

God kveld:)

Hjemme

Nå må jeg si det. Jeg er så lei!! Versens verste dag. Idag. Jeg kom glad ned på skolen. Litt trøtt.. Og det første de sier: -Har du på Justin Bieber t-shorte?! Æsj!!!

Jeg er så lei!!!! Slutt å kommenter om det!! Ja , jeg har på Justin Bieber t-shorte. Hva er så ille?! Kan jeg ikke få lov å like han?! Han har ikke gjort noe mot oss. Det han gjør er å synge.


Jeg har så vont i armen!!
Det er så vont at du aner ikke!! 3 time idag da vi hadde matte jeg prøvde å skrive så knaste det i armen! Det svir! Siste time tegnet vi. Men jeg holt på å grine så vont det var.
Nå må jeg gjøre leksene....Blogger mere senere:)

Plan for dagen idag

Først skal jeg på skolen.
-Naturfag
-Fysak
-Matte
-Samfunsfag

Så kommer jeg hjem å blogger mens leksene er gjort.

Mamma skal ha syforening i kveld så jeg skal sitte oppe idag.

Jeg skal på kor i kveld. Eller det er bare kanskje da.

Blogger mer senere.

Spørsmål + svar!

Det kom inn kjempe mange gode og litt rare spørsmål. Men det ser vi bortfra. Her kommer alle spørsmålene og svarene:

 

Hvis du leser bøker, hvem er din favoritt forfatter?           Nina E. Grøndtvedt.

Kan du ta et bildet av rommet ditt?               Skal bare rydde det 

Kan du ha dagens outfit neste gang du skal på kamp? Jeg gjorde det på lørdag.

Hva er dit verste minne fra 2012? Da jeg ble dompa:(

Hva liker du med gutter? At de er snille, kjekke og søte^^

Hva må en gutt gjøre for at du skal bli forelska? Være seg selv og tørr å snakke til meg!

Hvilken sminke bruker du? Kan lage et inlegg om det en gang.

Går du på en idrett?       Hvis håndball er en idrett så ja:)

Hva er ditt/dine mål for 2013?        Bli en bedre blogger og bli bedre på skolen.

Hva skal du i sommer?          Har ingen planer enna man mamma er på saken:)

Har du en favoritt kjendis? Isåfall hvem?    Justin Bieber, Taylor Swift og Harry Styles.

Hvem er din BFF ? Veronica (nabo) og Eirin:)

Hvem i klassen liker du? Ingen.

Hvem liker du best å gå sammen med på skolen? ALLE:) Men går mest med Thewannabe.blogg.no

Kan du legge ut videoblogger å bloggen din ? Har ikke så lyst å starte med det nå. Har lyst å vente noen år. Kanskje en eller flere når jeg er 14 eller 15....

Har du søsken?   Ja en lillebror og to lillesøstre.

Hva er favoritt fargen din??    Blå og lilla.

Savner du åpenthus?? Nei ikke i det heletatt.

Hva er ditt største mareritt?? Da jeg ble drept av en gal mann med motorsag.... Haha det er lengesiden nå da!

Hva liker du best med Kewlemor sin blogg?? ALT:)

Hvilke blogger leser du?? Kan lage et innlegg om det....Igjen....

Ønsker du flere søskne?? NEI!!!!! Mamma og pappa skal slutte nå!

Kan du lage et innlegg om hvilke blogger du leser? Ja det kan jeg!

Hvor mange sokker har du? Kan lage et innlegg om det:) Nei da..Jeg vat ikke helt jeg tar sokker av mamma jeg....Ikke si det til henne:P

Hvor mange ganger i løpet av en skoledag tegner du i skrivebøkene vi har på skolen? Hele tiden :P

Har du noen gang testet om du klarer og tygge på storetåa di? Nei..Eller kanskje når jeg var 1 år gammel:)

Har du noen gang prøvd og drikke et glass juice og ha mel og cola oppi? Nei det skal jeg prøve med en gang:)

Hva liker du best med nesa di? Hater nesa mi.

Syntes du at jeg er ganske rar når jeg er hyper? Du er morsom vennen min:)

hva hadde du tenkt hvis katter hadde fått regulering? Jeg hadde sluttet og like katter^^

Hva hadde du sakt hvis jeg hadde stjelt mobilen din? Sakt at du må kjøre en I Phone til meg.

Hva er ditt største "Must" innen sminke? Maskara!!!

Vet foreldrene dine at du blogger? Mamma vet det. Jeg snakker heletiden om bloggen min så jeg tror alle jeg kjenner vet at jeg blogger...

Hvilken plass spiller du på? Midt.

Hvor ofte rydder du rommet? Jeg rydder når mamma sier at jeg må... Og noen ganger ikke da heller...

 

beste skole minne fra 2012? Da jeg traff Lisa Børud tror jeg...

Liker du Brino Mars? Har ikke noe imot han...

Hvor mye sminke bruker du? Alt jeg kommer over:)

Hvordan sminker du deg? Lager et innlegg om det.

Retter eller krepper du håret? Jeg retter det når jeg kjeder meg eller skal noe spess. Jeg krepper meg når Eirin er hos meg.

Blir du lei av skolen? Jeg ER lei av skolen!

Fikser du håret? Heletiden.

Savner du noe? Fellesskapet i klassen. 

Har du noen på skolen du vil ble mer kjent med? Guttene kanskje?

Beste minne? Da jeg ble født!:) 

Hvordan fikk du tak i JB bilettene? Mamma ringte ned til bilettsørvice og besstullte til 4 stk.

Har du I phone? Nei:(

Kan du hilse til Emilie? Hei Emilie:)

Hvis du kunne velge navn på deg selv, hva ville du het? Vanskelig.... Lisa....

Hva syntes du om kviser? Irriterende.

Hva tenker du når du ser en jente med Kviser? Jeg kan ikke si noe om det fordi jeg har kviser selv.


Farger du håret? Nei.

er fu fornøyd med livet ditt? Ja...Nei...Litt opp og ned egentlig..

 

 

Det var alle spørsmålene....Off det var mange!

Tusen takk!

 

Spørsmål til neste Uke?


Siste frist!!

Jeg svarer på alle spørsmålene om 20-30 minutter.

 

Jeg håper dere kommer mod noen i siste liten!

 
Hjemme alene...

Pappa skal på ski med de 3 små ungene. Jeg kan ikke. Jeg får ikke lov av legen...

 

Jeg blir hjemme og kanskje bort til naboen.

 

 

 

Jeg er ferdig med leksene. 

Det var kjempe enkelt.

  

Jeg valgte Taylor Swift i den engelske greia;)

Spørsmål??

Noen spørsmål til meg??

Lekser

Nå må jeg sette igang med leksene:

Matte naturfag og samfunsfag.

Det var lite idag:)

Hjemme!!

Nå er jeg endelig hjemme! Etter 4 timers venting kom vi fram til.........Jeg har ikke brekt den, ikke studd den. Skal bare ta det litt mero og holde armen stille.

Etter vi var ferdige, som var sikkert rundt 11 tiden gikk vi innom en matbutikk å kjøpte dette:

God natt!!!

hits