Dagens bibelvers!

Salmene 119,33: 

Herre, lær meg dine forskriftres vei så vil jeg følge den helt til slutt♥

 

 

 

 

 

 


 

 


Takk for alle som leser bloggen min! Dere er   veldig gode! ♥

 

 

 

 

 

(Nye videoer på youtube kanalen min!)

 

 


Herre, hør mine ord, gi akt på mitt sukk

Heihei! 

 

I kveld skal jeg ut på nattcafë! Gleder meg.

 

Jeg Var på bibelgruppe i går og det var gøy! Jeg snakket om det som har skjedd i det siste. Hva jeg gjorde feil. Som mange sikkert vet er ungdomskolen  tøff og full av drama og alt dette. Jeg gikk...hm ca 3 uker med dette uten å gjøre det som en kristen ville gjort. "Bruke bibelen til hjelp" . Før dere begynner å tenke på noe nå, så må jeg si det at jeg gjorde det denne uka. MEN de to siste ukene har jeg vært opptatt av å vinne krangelen. Finne ut hva jeg skal si for å være best og være tøffest. Men det hjalp ikke. Jeg ble svartePer.Tirsdag kveld da jeg kom hjem fra trening, var alt helt sykt. Livet var døtt. Jeg ville ikke snakke med noen. Jeg satt meg ned og tok "Dagens Bibelvers" og gan et litt spelielt et.  

Salmene 5: Herre, hør mine ord, gi akt på mitt sukk. Lytt til mitt rop om hjelp, min konge og min Gud! Herre jeg ber til deg. Om morgenen hører du min røst, tilig vender jeg meg tiil deg og venter.

Jeg bestemte meg for å be. Det gjorde jeg. Jeg ba andre jeg kjente om å be for meg. Det gjorde de. På fredag, jo da, da ble alt borte. Nå er alt topp. Tenk på det lille jeg måtte. Jeg måtte bare be om hjelp. Jeg brukte bibelen til ledetråd. Alt gikk bra!

 

Alt er bra!

 

Han er her! Med deg og meg!
Djevelen, engel?

Må Gud være med alle på denne dagen!

 

Det har vært en utrolig vellykket dag i dag! Alt gikk som planen og vi delte ut kake til alle sammen! Gjorde du noe for din skole i dag?

Jeg hadde framføring om kristendommen i dag for klassen og det gikk veldig bra ;) Alt gikk bra og jeg fikk positiv respons. Jeg tenkte i dag og snakke om djevelen. Jeg rotet rundt i bibelen og leste et vers. Der stod det om Djevelen og hvordan han ble til. Djevelen var faktisk en engel før Eva og Adam ble til. Men djevelen prøvde å bli som Gud og det likte ikke Gud, så han sendte djevelen ned til Jorda uten god kraft. Der ble han "slem" om jeg kan få si det. Han begynnte å gå mot Gud. Dermed ble han til en ond engel. Så han er egentlig en engel, men han er ond. 

 

Håper det var forstålig å lese :)

 

Kos dere videre i kveld!

Impuls 2014 bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 Takk for en fin helg! 

 

 

 

 

Valetines day? I need a boyfriend!!! Or not?

Haloooo! <3

 

Idag er det to dager til valentins dagen! Har du noen planer? Kanskje du skal ut med kjæresten eller venner. Ut fra resturant og spise pizza? Mange tenker på denne dagen som en dag der man skal ha en kjæreste og tilbringe dagen med. Det er jo ikke alle som har det. Men det er ikke alle som har hatt en i det hele tatt. (som meg) Hva med å bruke dagen til noe annet en deg selv? Jeg og noen andre skal bake kaker og g til ALLE på skolen til fredag i matfri vi! Et stykke og en lapp til vær. Det blir veldig  bra! Vi skal lage mange lapper som det står noe på.  Dette kan jo du også gjørde for din skole? Utrolig bra og gjørde! Kanskje noen trenger en liten oppmuntring? Spørr en lærer/rektor om du kan gjørde dette på din skole og skap et godt miljø! 

 

Du trenger faktisk ikke en kjæreste for å ha en fin dag! Jeg skal kose meg med familien min med brownis og is. Familie, venner og kjæreste er en av de mest normale å henge sammen med. Selvfølgelig. Men kanskje du gjør det på en annen måte? Kanskje du drar til hytta? Eller sitter på rommet og leser i Bibelen? Hva enn du gjør så er det bra å gjøre noe. Det er en unskylding for å spise masse kaker. En dag midt i februar der du bestemmer hva du vil gjørde som gjør deg glad. Så hvis du går rundt og tenker på hvem som skal bli din date så finns det en som ikke vil si nei. Han vil si Ja og holde deg med selskap! 

Gjør noe for han, så gjør han noe tilbake! Ta det som den Gulne regel: "Det du vil at andre skal gjøre mot deg skal du gjøre mot dem."

Gi et brev/lapp til noen du vet trenger en støttende skulder og gråte på. Hjelp et knust hjerte til å bygges opp igjen. 

 

Elsk din neste som deg selv! <3

 

 

Jobbe søndag

TIDEN GÅR FORT!  Det er jo Søndag ja.

 

Jeg skal levere proskjektet om noen timer og fin-pusse litt. Gleder meg til å framføre! Jeg har kommet langt!

Forresten så er det snart en video på vei! Jeg skal lese opp alle bibelversene i stedet for å skrive dem. Det var så mye stress å skrive det så... Jeg håper alle har hatt en fin søndag og ikke minst en strålende uke.

 

Denne søndagen var faktisk en "Jobbe søndag" Jeg har vært på søndagskole hvor jeg hadde teksten. Jeg hadde dukketeater om da Jesus ble fristet av djevenen. Jeg lærte faktisk noe av det som jeg kommer til å bruke det. Anbefaler alle å lese teksten! Du finner teksten i Markus 1. Kapittel, vers 12. Utrolig fint å lese.

 

Men nå, over til noe litt mer "seriøst" I går "Lørdag kveld" var jeg på noe som Heter Focus. Det er i frikirka. Jeg dro dit med vonde tanker. Personer jeg ville slå, baksnakke og hate. Jeg bestemmte meg for å gå til forbønn til en av lederene jeg stolte mest på. Det gjorde jeg. Og nå. NÅ! Nå er alt borte. Alt det vonde. Jeg ba også noen andre om å be for med og det gjorde de. Det er trist fordi jeg kom det alt det tunge, men det ble bra. Og det blir det altid om man åpner seg for Gud. Setter seg ned under lovsang, lytter til hva de andre har å si. Tar det til seg, lukker øynene og åpner hjertet. På 3 uker har det skjedd flere ganger, og jeg skal fortsette med å be. FØR  det går galt! 

Over til bloggen så er det noen som luret på om jeg kan ha videoer i forhold til dette. Og det kan jeg, men ikke ofte. Jeg skal snart ha det. Så det blir gøy Denne uka blr det lite lekser så gleder meg til å blogge mer!
 

Husk Gud er med deg. La Djevelen vite at du er sterk. Du har Gud på din side. Han er fantastisk! Må Gud velsingne Dere alle! 

 

-Ida Sofie ♥

Helgens Bibelvers

HALOOO! NÅ ER JEG HJEMME FRA MPULS! JEG HAR HATT EN SUPER HELG, TRUFFET NYE MENNESKAER  OG NYE UTFORDRINGER.

Jeg fikk mange bibelvers til meg som jeg skal dele med dere i morgen. Til dere som lurer så kommer det en inkjøpsvideo men jeg deler ikke videoramme på bloggen, men en liten link kommer. Vær oppverkson! 

 

Håper alle har hatt en fin helg! Nå må jeg sove! Natta folkens! Drem sweet<3

Bilde: Koselig helg! Kommer til å savne den! Siste dag skal nytes! ❤️

<3

hits