Bare litt syk..

HUFF FOR EN DORLIG START PÅ FERIE! 

 

Hei! Nå er ferien min godt i gang, men den startet med en feber syk jente med sår hals, nese, slappe bein og armer og hodepine. Kroppen min bestemte seg bare for å ta en ferie på torsdag og det var da de to dagene som jeg faktisk skulle noe jeg var syk. På torsdag var jeg i Kristiansand på kilden og så en RÅKUL musikal! Det var dødskul!! Så var det kor og da var jeg helt ute. Jeg lå og ikke kunne bevege meg, men jeg velge og være i aktivitet for å kunne klare meg dagen etter. Fredag hadde jeg 2 framføringer og 1 matte prøve. Matteprøven gikk helt i dass. Hodet mitt streiket og nesa var sykt tett. Framføringene gikk veldig bra! :) 

Når jeg kom hjem fra skolen sov jeg til 7 og lå og pusset nesa. Hele helga sov jeg bort under dyna og det mår syyykt deilig! :) De tre siste dagene har jeg prøvd mere og mere og være i aktivitet og idag var faktisk første gang jeg hadde på meg ordentlige bokser! :):) Så jeg føler meg MYE BEDRE!  Men jeg kjenner at jeg har veldig vondt i både halsen og nesa og er tom for halspastiller, så jeg skal prøve å gå til butikken etterpå for å komme meg ut av huset litt siden forrige gang jeg var ute var på fredag. 

 

Nå sitter jeg bare å leser i magasiner og ser på videoer. Håper starten på deres lille ukeferie ble bedre en min! ;)
Ny generasjon /valentinsdagen

Halo! Får en dag! I matfri i dag stod jeg og Eirin og ga bort 110 kjærligheter til ungdomsskolen! Det var utrolig koselig! 

 

Det vanlige

Min hverdag starter og bli mye mer uinstresang. Jeg gjør ikke noe spiesielt med livet mitt lengre. Bare youtube. Dette har ehentlig bare blitt til en youtube blogg.

Selvfølgelig skjer det noe i livet mitt, men det som skjer er ikke interessant egentlig. Jeg lager video redigerer den og laster dem opp. Påen og påen igjen. Jeg synger i gor, går i bibelgruppe og gjør de samme tingene som har alltid gjør. Dagene mine er vanlige og det skjer ikke så ufattelig mye.  Denne tiden på året er det null ting som skjer. Uten om skole og stuff like that.

 

I morgen er det musikal med barekoret og morsdag.  Så vi snakkes senere!
 
 

#NEITILMOBBINGIMPULS 2015 VLOGGHelga mi!

Wow, for en helg! Så mye som skjedde! Helt utrolig! Jeg fikk så mange venner! Det er litt utrolig egentlig! 

Vi var en god gjeng fra bygda som reiste sammen i buss til stavanger og Jeg satt hvedsiden av Eirin bort og hjem. Vi koste os veldig mye og lo mye og var klar for helga!  Vi fikk armbånd som dere har fått med dere om dere er venn med meg på snapcaht (idsoo) og dro på møte. Det var bra, men vi fikk litt dorlige plasser så det var vanskelig å se. Men bra møte var det. Så spiste vi mat  og dro til skolen pakket ut av baggene og var litt rundt om kring. Vi satt i ganga og sa hei til forskjellige gutter vi ikke viste hvem var.  Så la vi oss i 2 tiden. Lørdag startet med at jeg våknet 5 og fikk ikke sove. Jeg lå på mobilen mesteparten av tiden og sovnet halv  8. Så startet alle alarmene klokka 8. Vi stellte oss, og satt i ganga nok en gang og sa hei og fikk en del nye venner. Det var mange snille der som var villig til å snakke med oss mens vi var veldig hypre! Så pakket jeg baggen og tok med alt jeg kunne trenge til Kvdrat som vi skulle på senere på dagen. Derretter dro vi på morgenmøte og tok følge med en gutt som het Sofus. Han var sykt kul. Etter morgemøte satt vi i mantina og sakket og lo. Vi så det  var en gutt som satt alene på borde hvedsiden så jeg og Katrine gikk bort og snakket med han, og han var utrolig god til å tegne! Så vi fikk se mange av tegningene hans og fikk vite litt om han. 

 

Klokka halv 1 var det seminar og etter seminaret dro vi til kvadrat. det er da senteret i Stavanger og jeg kjøpte inn litt ting som er lagd video om allerede.

Vi var tilbake på skolen ca 10 på halv 7. Hev posene inn i kofferten byttet sko og tøy og løp til møtet.  22.30 var det en konsert og da møtte jeg en som var tiligere kompis av en guttevenn fra klassen og vi tilbringte mye av konserten/kvelden sammen. Han var sykt kul! Så når vi ble slitne og trøtte dro vi tilbake til skolen og  ikke gjorde så mye spesielt. Så jeg sovne i 2-halv 3 tiden og våknet nok en gang halv 6. Men denne gangen var det bare en liten dotur som hjalp. Jeg våknet av at kjempemange telefoner ringer og folk rydder og styrer.

 

Jeg hadde allerede ryddet det meste dagen før så jeg hadde ikke så mye. Vi satt derretter koffertene i bussen og dro på seminarer møter og satt og spiste. Veldig koselig egentlig. Jeg har også vlogget så vloggen kommer så fort som mulig! <3 


 

 
 

Kommer du på Impuls 2016// var du på impuls i år? :) 

INNKJØP FRA IMPULS


hits