BLI MED MEG FRA MORGEN TIL KVELD

Hei! Nå er det lenge siden jeg har blogget, og jeg har utrolig lyst å starte igjen! Er det en ting jeg er kjent for er det å stå opp tidlig. De fleste samtaler sammen meg meg ender alltid opp med at jeg forteller at jeg står opp tidlig. Når jeg sier tidlig, mener jeg ikke klokka 7, slik mange ser på som tidlig, nei, jeg står nemlig opp klokka 5. "Er hun helt gal" tenker de fleste. Sikkert du også. Nei jeg er ikke gal, og ja, jeg får nok søvn.

Grunnen for at jeg står opp så tidlig er fordi jeg elsker å bare "være" på morgninger. jeg elsker å stå opp, slappe av og være rolig på morgningen. Så skal det jo sies at jeg legger meg rundt 8, hehe, så de timene du er oppe på kvelden, sover jeg. Når du sover på morgningen, er jeg våken. Så det er ikke så ille som så mange skal ha det til! Men uansett, jeg har veldig lyst til å lage et innlegg hvor jeg forteller dere hva jeg gjør på en normal dag. De få dagene i uka, hvor jeg ikke gjør stort. Jeg kommer ikke til å gå inn i så mange detaljer, men det mest grunnleggende. Håper dere liker innlegget! 

 

 

05.00 Ringeklokka ringer, og jeg desperat leter etter telefonen som ligger under senga, i håp om å ikke våkne resten av huset. Jeg ligger i senga halv våken, og vurderer om jeg orker å stå opp tidlig i dag. 

05.05 Telefonen ringeren en gang til, denne gangen høyere enn første og kroppen min spretter opp. Da kan dagen starte, og jeg er gira for en ny dag. 

05.15 Ansiktet er rent, dagens outfit er på og jeg er klar for å endelig ta på meg litt sminke. Jeg tar frem Macbooken, logger på Netflix og setter på serien jeg ser på for tiden samtidig som jeg sminker meg. Sminka blir som oftest det som i mine øyner er "naturlig" men kan ofte gjøre noe ekstra hvis jeg føler for det. 


 

06.15 Jeg er ferdig å sminke meg og klar for å få i meg noe kaffe. ENDELIG. Kroppen verker på vei ned trappa, men den gleder seg til å få i seg noe keffein og mat. Jeg setter på kaffetrakteren, smøre et par skiver med ost til niste for den lange dagen og setter meg ned og nyter tiden. Jeg nyter stillheten i huset, fyrer kanskje litt i peisen og oppdaterer livet mitt til vennene mine, og sjekker hva som har skjedd i natt. 


 

07.00 Ok, tid for å gjøre noe produktivt. Jeg starter å pakke sekken, pusse tennene og planlegge dagen, og passer på at jeg har med meg alt jeg trenger til min 8 timers lange dag.

07.30 Jeg blir kjørt til busstoppet, og venter til skolebussen kommer. Skoledagen starer 08.20 og skoledagen suser forbi. 

15.35 Endelig ferdig på skolen, og jeg tar skolebussen hjem. Jeg setter sko og jakke på plass, beveger meg inn til kjøkkenet og setter på litt kaffe, og lager meg litt mat. 

16.30 Jeg går opp på rommet etter ca 30 minutter med mat og kaffe og setter meg forran pc eller bøker og gjør de få lekser som må gjøres. Noe som er så deilig med å gå på Meidier og komunikasjon er at jeg slipper lekser og innleveringer i ukedager. Selvfølgelig er det noe som skal gjøres, så da gjør jeg dette nå. 

18.00 Middagen er som oftest på bordet rundt denne tiden, og vi spiser sammen med familien før vi går til hvert vårt. Noen skal på trening, andre på bibelguppe, noen skal ut å leke og noen se på tv. Dette avgenger av hvilken dag det er. 


 

19.30 Rundt denne tiden er jeg oftest kommet hjem hva det jeg har gjort. Jeg tar av meg sminken. pusser tennene og hopper i seng med netflix på skjermen. 

20.15 Jeg kjenner at jeg begynner å bli ganske trøtt og setter heller på noe rolig musikk og finner frem telefonen. 

20.40 Dette er tiden jeg ikke klarer å holde øynene oppe lengre, og faller i dyp søvn. 

 

 

Så ja, dette var min dag, håper dere likte at jeg presenterte dagen min for dere! Gjerne si ifra hvis dere har noe dere vil jeg skal skrive om! Så snakkes vi snart igjen!

 

 

 

 

hits