Gode og Vonde dager

Dette innlegget er veldig personlig og jeg kommer til og skrive gange mye som jeg har tenkt på i det siste. Så jeg sier bare  #nohaters.

 

Nå i påska her jeg vært utrolig aktiv på Youtube. Jeg har brukt mye av tiden min på å lese i bibelen blant annet og "gulet" ut masse av det som står der. Disse tingene er noe jeg faktisk syntes er gøy. Og jeg ELSKER og lese i Bibelen. Det er noe at det beste jeg vet. Jeg elsker og blogge og legge ut videoer. Selv om det ikke er så mange som ser på videoene mine, så får jeg gode tilbakemeldiger av vennene mine. Noe jeg syntes er kjempehyggelig og er en av grunnene for at jeg har holdt på så lenge som jeg har. Denne bloggen har vært til stor hjelp i over et år med Norsken min. Jeg har merket store forandringer i ordbruket mitt og setningene mine har blitt mer og mer forstålig. Jeg har brukt bloggen som en måte og få ut meningene mine på. Jeg har brukt Youtube til å lagt underholdning for vennene mine der jeg bor og rund i byen. En måte som de kan se hvordan det går med meg og hvordan jeg har det for tiden. 

 

De siste ukene, har jeg fått utrolig masse negative kommentarer på skolen og på fritiden. Baksnakking, stykke blikk og "rettsnakking" på noe jeg har sagt eller skrevet feil. Jeg har opplevd mye av dette hele tiden. Jeg har ligget mye og tenkt på dette om kveldene. Jeg har snakket med noen som det og fått forbønn. Noen har gått til læreren min og tatt opp nettmobbing de har sett på min vegg på facebook hor de har kommentert frekt til meg. 

 

En ting er at det skjer en gang, men når det skjer mange ganger med de samme personene, begynner det og gå over streken. Hvorfor skal dere hakke ned på hva jeg gjør? Har dere ikke andre ting og tenke på, en hva jeg skriver og sier på Internett. Jeg har full rett til å skrive det jeg selv ønsker på min blogg og da er det mitt valg om jeg vil ha denne bloggen eller ikke. Hvorfor skal dere da omme til meg og spørre meg om all verdens med spørsmål og frekke kommentarer? Hvorfor skal du da komme til meg og si at jeg gjorde det og det feil og sa det og det feil, når deg er noe jeg selv er klar over? Det er ingen regel at dere en nødt til å rette på de som sier noe feil. Det jeg tenker når jeg ser noen som holder på slikt, er at de ikke har noe annet og snakke om. De har ingen andre ting og gjøre, så de rakker ned på meg som står for mine meninger. Hvorfor? Kan noen forklare meg det?

 

Jeg har mange gode venner som er med meg og holder motet oppe. Jeg har mange venner jeg kan stole på, som til og med er to til 20 år eldre en meg. Jeg vet jeg har en eller annen venn som stiller opp for meg og det gjør meg kjempe glad!

Det er de lille bagatellene som legger seg så sterkt og gjør meg trist inne i meg. Og når jeg deler bloggen min på Internett får jeg kommentarer som sier at jeg spammer ned siden med blogginlegg?! Hvorfor bry seg? Hvorfor ikke la det ligge der og være der. Hva skal jeg gjøre med at jeg vil dele det jeg skriver her på bloggen? 

 

En ting som også  blir tatt opp, er et av profilbildene mine som ser slikt ut:
Folk sier til meg at det så ut som jeg hadde vært på joggetur eller just trent. Og at jeg hadde stygge negler. Hva bryr det dere? Hvorfor skal mitt profilbilde være som du vil? 

 

April og Mars har vært fullt av hemmelige følelser og blandet følelser. Noen dager har  jeg  hatt dager jeg ikke har brydd meg og verden rundt meg, jeg har vært skikkelig frekk mot de andre vennene mine. Men jeg har sakt i fra til noen at jeg har det slikt og nå vet alle det. Neste gang dere ser meg, kommenterer dere ikke noe jeg har skrevet. Jeg blir såret om en person som har sagt noe/mye slemt før til meg sier "så bra innlegg du la ut i går da". Da begynner jeg og lue på om det var ment slemt eller om det var en frekk kommentar som liksom skulle være slemt med sies snilt for at jeg ikke skal forstå det. For noen dager siden trodde jeg at en av mine nermeste venner sa noe snilt som var slemt innerst inne. 

 

Hvorfor skal dere bry dere som hva jeg legger ut og snakker om? Selvfølgelig skal dere få se på videoene mine, og dere må gjerne fortsette og lese bloggen min, men ikke ta fram alt det negative. 

 

Håper dette innlegget kan få alt til å stoppe av det jeg opplever i hverdagen. Nei, jeg nevner ingen navn og kommer ikke til å gjøre det. 

 

Må Gud være med dere og velsigne dere! ♥

Dagens bibelvers 17.04.2014

Halo folkens! God påske! 

Idag har jeg funnet masse bra musikk  på youtube! 


Dette er to av sangene, men den andre sangen syntes jeg passet skikkelig nå som det er påske og idag er det skjær-Torsdag.
Til dere som lurer så var det idag Jesus hadde det siste måltid med disiplene hans. 
I det siste har jeg lest kjempe mye i Bibelen og jeg fant noen veldig fine vers. 
                               Salmene 81: Rop og fryd for Gud vår styrke la hyllingsrop ljome for Jakobs Gud! La sangen stige og håndtrommer lyde til vakre toner fra lyre og harpe.
                               Lukas 22,19 Så tok han et brød takket og bløt det, ga dem og sa: "Dette er min kropp, som gis for dere. Gjør dette til minne om meg."
Ønsker alle en fortryllende påske videre, og husk og sjekke  youtubekanalen min om du ønsker og se mer av meg litt oftere :)

Hva skal du i påska?

Halo! I morgen begynner Påskeferien! Deilig ikke sant?

Fri i en uke og bare spise påskegodt! Kanskje du får et stort egg med masse godteri og reiser opp på hytta med familien. Det skal ihvertfall jeg. Jeg skal få unne litt skolearbeid, noen oppgaver og litt bibellesing. Lese påskekrim på melkekartongen mens radioen er på. P4 som informerer deg om hvor i landet det er kos. Ringe til ukjente og si god påske. Det er dette som er påske i min familie. Hva med deg? Alle har forskjellige måter, selvfølgelig. 

 

Det som er lurt er og tenke litt på hvorfor vi har påskeferie. Jesus døde på korset for at vi kunne få tilgitt alle våre synder. Er ikke det topp da? Jeg har funnet hele påsketestamentet i bibelen så jeg   skal lese hele det i ferien.

 

Snakkes folkens <3 GUD ELSKER DEG SOM DU ER!♥

 

hits