TUSEN TAKK, JEG HAR DET BRA

TUSEN TAKK. TAKK FOR 4 PLASS PÅ VENNESLA BLOGGLISTE OG TAKK FOR KOMMENTARER.

 

Takk Gud for et liv. Et fantastisk liv jeg skal leve i mange år til. Sammen med mange fantastiske venner og familie. Takk Gud for at jeg har det så bra og kan spise meg mett og bo i et hus med tak. Takk Gud for at jeg kan være meg selv og står for det. Jeg kan være meg selv og være den jeg vil være. Du er på min side og bryr deg om meg. Du er uendelig glad i meg og jeg kan ikke gjøre noe for at du skal bli mindre eller mer glad i meg. Det er helt fantastisk. Jeg er så glad for at jeg har vokst opp i dette miljøet! Jeg har masse venner og de støtter meg alltid. Takk til deg som har gjort meg til den jeg er idag. Jeg har det så bra! Selvfølgelig har jeg noen vonde dager hvor jeg bare vil ligge syk hjemme i sengen min, men står opp og gjør det jeg må. Det er gud som gjør meg til den jeg er og det er han jeg skal takke. 

 

Tenk hvor godt vi har det. Jeg mener vi kan ha på oss rent vann, drikke rent vann og dusje når vi vil. Spise når vi blir sultne og kjøpe masse tøy. Vi får tøy fra butikken som noen lager. MEN Gud skapte menneskene som lager tøyet du går med. Han er grunnen for at du ikke får naken, at du kan spise ren mat og drikke rent vann. TUSEN TAKK FAR. DU FAR I HIMMELEN. JEG ELSKER DEG.

 

 

 

Jesus, jeg er tøff nok!

Hallo! I går var jeg på et møte, hvor vi sang noen sanger var ute og grillet pølser osv. Da vi kom inn og skulle synge noen sanger kom jeg over en sang som jeg husket fra da jeg var liten og det er den sangen jeg tenkte jeg skulle snakke litt om idag. 

 

Hele livet har jeg sett på Gud, vært borte fra Gud innimellom, gått i kor, danset og gått på Søndagskole. Jeg har lært mange sanger av blandt annet Lisa Børud som  var mitt idol som liten. Jeg sang på alle sangene hennes hele tiden. Men en av sangene hennes fikk meg til å forandre meg veldig, og jeg tror det er den sangen som jeg har gått med opp i oppveksten. Denne sangen hørte jeg på i i går og tenkte veldig på at jeg har vært veldig på denne sangen som liten og at det har forandret meg. Jeg har blogg, instagram konto, og går i kor og dans. Her er jeg tøff nok! Jeg er tøff nok. ER DU TØFF NOK?

 

Om du ser på denne videoen kan jeg kjenne meg veldig igjen på jenta som blir mobbet, men hun er tøff nok. Jeg tror at grunnen til at jeg er så tøff er fordi jeg har hørt denne sangen i barndommen og hatt i bakhodet at jeg er tøff nok og må være den. Men etter årene har gått og nye har kommet har jeg bare hatt det som en vane uten og tenke over det. 

 

Er det noen som har det som meg?  Er du tøff nok?// kjenner du noen som er tøff nok? BLI MED!  

Mobbing - min historie

Hei hei dere, idag har jeg jobbet med frem til en ny video som jeg tenkte å dele på bloggen. Jeg har som sagt blitt mye mobbet i det siste og jeg tenkte og forklare alt på en litt annerledes måte. Jeg måtte klippe og lime litt her og der, ettersom at jeg fikk litt reaksjoner, men håper dere forstår og tar dere tid til å se hele. Den varer litt lenge, men jeg klarte desverre ikke og slutte og snakke. Jeg var på 22 minutter, men kortet det ned litt. 

 
Falt 19,5 meter

http://www.nrk.no/sorlandet/falt-19_5-meter-ned-fra-boligblokk-1.11725519

 

WOW, JUST WOW.

 

ÆRE VÆRE GUD! <3

17 mai 2014 - En dag jeg aldri vil glemme

Halooooo!!!! ÅÅÅ for en herlig dag! Jeg har hatt det så utrolig koselig med vennene mine idag! Vi tok over 400 bilder sammen og Lydia tok kameraet mitt og tok noen bilder av beina sine innimellom. Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen av bildene jeg vil vise dere fra dagen min. Så om det faller i smak så bare si ifra om dere vil se flere!

 
Denne dagen var helt fortryllende! 200 år har vi nå vært frie! Idag følte jeg meg veldig fri ihvertfall! Vennene mine gjør meg så lykkelig selv om jeg har en dårlig dag. Idag våknet jeg til sol og smil og kunne få gå i tog med 7 klasse. Jeg hadde ikke tenkt til å gå i tog år, men jeg ble spurt om jeg hadde lyst, og da kunne jeg ikke si nei. + 7 klasse vant i flinkeste klasse til å gå i tog, så det var jo gøy og få dem til å finne. Lurer på om jeg også får premie? Haha!

det var kjempevarmt her i bygda i hele dag og jeg som skulle danse i dansetøy i underholdningen holdt på å koke. Det var jo joggebukse og hettegenser. Haha, jaja det var kjempe gøy og danse! Vi var kjempegode!! syntes vi fortjener en is  på neste øvelse! det hadde vært godt! 

 

TUSEN TAKK TIL VENNER OG FAMILIE SOM GJORDE DENNE SPESIELLE DAGEN TIL EN LIVS OPPLEVELSE! 200 ÅR MED GRUNNLOV ER HELT UTROLIG! HALLELUJA!

Lørdags Piknik

Hallo! En stund siden sist nå. Jeg tenkte jeg skulle fortelle om turen jeg og min gode venn Nora hadde i går. Jeg sov over hos hun i helga, noe som var kjempe koselig! Vi dro til en skog som heter "Trollskogen" og hadde piknikk og Bibelgruppe. Vi tok noen bilder også.
Vi hadde det kjempe koselig og satt i lang tid og leste i Bibelen og delte Vers. Som dere så på et av bildene "gulet" jeg ut  noe som jeg kaller " dagens Bibel historie". Det var det Nora som fant da hun åpnet Bibelen på en helt tilfeldig side. Kult hva?

 

Andre som har hatt en super helg? ♥

Trøst, ja trøst mitt folk! sier deres Gud

Halo! Først og fremst må jeg bare takke for over 100 lesere fra mitt forrige innlegg! Jeg hadde 110 norske lesere! Det betyr så utrolig mye for meg at jeg fikk den oppmerksomheten som jeg merket fort kom etter at jeg delte innlegget på Facebook. Tusen takk til alle som delte innlegget mitt på deres vegg! Så over til det jeg har lyst til og dele idag. Denne uka har jeg vært opptatt av Jesaja kapittelet, og oppdaget så utrolig mange fine vers! Ta en titt lengre ned for å få se noen av dem!

 

 

 De versene jeg fant i Bibelen min kan du finne i:

              Jesaja 40. 10 Trøst, ja, trøst mitt folk! sier deres Gud

             Jesaja 40. 6 Alle mennesker er som gress, all deres skjønnhet som blomstrer på marken. 

             Jesaja 40. 8  Gresset tørker bort og blomstrene visner, men ordet fra vår Gud står fast for evig. 

             Jesaja 41 10 Vær ikke redd, for jeg er med deg. Se deg ikke Rådvill omkring, for jeg er din Gud! Jeg gjør deg sterk og hjelper deg, ja, holder deg oppe med min frelserhånd. 

             Jesaja 41 13 For jeg er Herren din Gud ; jeg har grepet din høyre hånd og sier til deg: "Vær ikke redd! Det er jeg som hjelper deg."

 

 

 

Så håper dere likte versene jeg plukket ut. Har du noen favoritt vers fra Jesaja? ♥


hits