SUMMERSommeren er her, sola skinner..For det meste og skolen er over. Endelig. Kunne ikke ønsket noe annet. Planene for sommeren er ikke noe stort. Den neste uka skal jeg tjene litt penger i hjemmet, ta det helt med ro og samle opp krefter til en uke i saronsdal! I fjord var jeg der sammen med Eirin og jeg koste meg så mye at jeg takket ja til å bli med et år til! Jeg håper på å få vlogget der slik jeg gjorde i fjord, og ta masse bilder. Når Jeg kommer hjem er det rett i pakking igjen for en uke i OSLO! Da blir det shopping for å si det sånn! Vi skal gå mye i byen og jeg har allerede skrevet handleliste! Deretter er det slutt på morroa og tilbake hjem med arbeid og barnepass, neida ;) Jeg skal henge med mine fantastiske venner og filme videoer til dere og ikke minst trene! Hjelp, så mye motivasjon jeg har for tiden. Jeg trenger ihvertfall 3 ganger i uka og ligger helt slapp på fridagene mine. Det er veldig deilig og få ut litt energi på dager som disse, hvor dagene mine egentlig bare er tomme og jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Satser på å få møte minst 3 av vennene mine før jeg reiser på tur med verdens beste Eirin. 

De siste dagene har jeg vært helt upset med å lese i bibelen, finne bibelvers og dele dem med venner. Jeg var nettopp på konfirmasjons leir så jeg fant mange fine bibelvers der. Har også blitt veldig minnet på den siste tiden at jeg skal dele noen med dere. Så her kommer noen av de som virkelig har gitt mening for meg den siste tiden.

Jesaja 29.11 For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier herren, fredstanker og ikke ulykkes tanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp. 

 

Salmene 23: Herren er min hyrde, jeg mangler ingenting.

Romerene 10.9 For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst.

 

Håper at alle får noen fine dager og koser seg mye i sommer! Hva er dine planer for sommeren? 

Sommer blogging

Halo! Nå er sommeren igang og jeg tenker at jeg skal starte med blogg og youtube igjen. Ikke for fulgt. Bare en sommergreie. Jeg har en veninne som heter ida og hun tenker på å starte med youtube. Det ga meg en lengsel til å starte selv når jeg så hvordan hun gledet seg til å starte. Jeg husket på hvor gøy det var selv i sommer 2014 og bruke tiden på noe annet en å sitte inne og se på film dagen lang. Etter jeg sluttet med youtube har dagene vært  tomme og kjedelige. Før våknet jeg opp til en mening. Den følelsen vil jeg ha i sommer. Youtube er noe jeg virkelig liker å holde på med. Det har vært et eventyr og holde på. Jeg ønsker at sommeren 2k15 skal bli et eventyr! 

 

Så denne sommeren blir det blogging og videoer. Videoene skal postes når jeg kommer litt inn i det. Håper alle setter pris på det og kan være litt hyggelig mot meg. Orker ikke at det skal bli som sist. 

hits