Forklaring

Hei, idag kommer det en liten beklagelse fra meg. I denne uka var jeg veldig opptatt med skolearbeid og fritids interesser som startet opp igjen. Litt stress spør du meg, men jeg måtte også pakke til Åpta som jeg var på i helga. Det var veldig gøy og jeg har også laget en vlogg til dere da jeg var der så dere kan se hvordan jeg hadde det. Det var innlevering til fredag på 1 til 3 sider om Hinduismen noe som jeg syntes var skikkelig spennende først, men så ble det litt stress. Derfor blogget jeg ingenting denne uka annet en Mandag. Uka som kommer blir like stressende og jeg vet ikke om jeg får tid til å lage noen videoer. Mest sannsynlig kommer August favoritter og #AskIDSO del 3 som jeg holder på å redigere. Muligens kommer det en liten pause fra meg denne uken, men jeg skal se hvordan det går.

 

 

Jeg ville ikke at det skulle bli slik som dette i det hele tatt. Blir nok bedre framover nå som jeg vet hvordan det skal gjøres.   

 

Håper dere forstår. Her kommer litt bilder fra uka:

 

 

Vi snakkes! <3

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ny video :)

 

 

(ER IKKE SIKKER PÅ OM VIDEOEN ER FERDIG REDIGERT OSV)
 

 

Denne videoen er lagd for lengesiden. Hadde lite tid henne uken til og lage video. Denne videoen kommer for en oppdatering. Helga blir uten video og det kommer ingen blogginlegg. Oppdatering kommer på bloggen senere. 

 


Jeg er på menighets tur i helga. Bilder og info kommer søndag-Mandag. Har vært en hektisk uke, med masse lekser og begynnelsen av skoleårdet har begynt hardt. LEKSER, ny timeplan og fritidsinteresser. Info kommer senere. 

 

Håper dere fostår! Snakkes! 

Min kule dag

Dagens farvoritt sang:  


Jeg lever livet som en skolejente som lager mat.

Haha, jeg vet ikke hva det der var men fikk lyst til å skrive det.  

 

Hei! Idag har jeg hatt en interessant dag. Nei faktisk ikke. Jeg våknet halv 8 med tett nese og tørr munn. Våknet, stelte meg lastet opp video og gikk på skolen. Skoledagen var helt grei, men utrorlig morsom i forhold til de andre mandagene. Jeg var med Lydia og Eirin og vi hadde det utrolig gøy med musikk og dansa i friminuttene. Så vi stod der og dansa mens de som gikk forbi oss ikke forstod hva vi holdt på med. fordi vi hadde høretelefoner og en splitter som gjorde så te kunne høre på musikk. 

Vi hadde også matlaging i de tre siste timene. Dette er slik vi serverte det. Jeg likte veldig godt sconesene(brødene)men de delte vi opp i mindre deler etter jeg tok bild. men Tomatsuppen var veldig sterk, men helt grei. 

 

 

 

Så da sitter man her og prøver og få unnagjort så mye lekser som mulig. I  morgen skjer det litt mere, da kan jeg sikkert få tatt litt flere bilder. 

 

Ha en fin kveld videre! :)

 

 

A taste of minnesota

Håper dere liker den! <3Gårsdagens gleder

Hei alle sammen! Jeg var på et familiestemne i går hvor vi møtte noen fra Amerika som hadde reist til oss her i Norge. Vi møttes sammen alle fra mamma sin side og var der fra klokka 2 til 7. Vi hadde en utrolig fin dag. Her komme det noen bilder fra dagen.

Fetteren min Jakob tok bilde av meg. Han bli fire år i slutten av august så det var stas og prøve det store kameraet.


 

Jeg innså nettopp at mange av bildene jeg tok avslører mye av privatlivet til familien min så dette var de bildene jeg får lov å legge ut på nettet.


 Jeg snakket mye engelsk og ble kjent med et par fra familien som jeg ikke viste om før, blant annet de fra Amerika. Det var en mann og en dame som hadde reist hele veien fra Minnesota i Amerika for å treffe oss. Det var veldig spennende. Han mannen var tantebarnet til den eneste gjenlevende oldemoren min og han fortalte meg masse. Jeg forstod det meste av det han sa, men dere som kjenner meg vet at jeg ikke er god i engelsk. Men vi forstod hverandre. Det var et par ganger jeg snakket Norsk og engelsk om hverandre. Noe som var veldig gøy var at at forstod ikke at vi gikk så mye. Vi skulle gå bort til et gammelt hus som kanskje lå 200 meter unna plassen vi var mesteparten av dagen på. Det syntes de var rart. De syntes vi var veldig aktive her i Norge i forhold til Amerika. Noe som jeg syntes var helt latterlig. Jeg ble godt kjent med både han og kona og selvfølgelig litt med Amerika. Han hadde med seg godteri fra Amerika som jeg nettopp lagde en video der jeg smakte den for første gang. Den kommer ut i morgen. 

Vi spiste god mat og hadde et godt fellesskap sammen. Både stole og små. Jeg var veldig forkjølet så jeg gikk rundt med skjerf og kosejakke med utrolig tett stoff.  Da jeg kom hjem hadde jeg bokstavelig talt nesten ikke stemme. Bare spør Mette. I 11 tiden i går kveld kunne nesten ikke mette høre alt jeg sa pga den tette halsen og nesa mi. Det samme var det på morgenen idag. Det ble litt bedre etter å snakke litt til kameraet. 

Jeg skal ha neste del av #ASKIDSO som jeg har på youtubekanalen min. Der kan du spørre meg om alle slags spørsmål. Du kna skrive spørsmål i kommentarfeltet, kik, snap, instagram eller youtube. Alle slike ting kan du finne i slutten av innlegget.

Jeg har hatt en utrolig koselig dag sammen med familien min. Håper gårsdagen var like bra for deg! Ha en fin dag videre :)

 

 

 

Soliale medier:

 

kik: idasofieeee

Instagram: idasofieeblogg

Twitter: idasofieeblogg

snap: idsoo

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCMsNo7e9aB_1eLrM199ZnFg

 

Hade! <3 

 

Forandringer...

Hei! Har dere en fin dag? Håper det!

Jeg har i en god stund nå prøvd meg litt på kristen tema blogging. Jeg ble veldig låst innenfor dette temaet. Blogginnleggene mine kommer sjeldent og det blir bare gjentatte bilder ute. Jeg føler ikke at dette var noe for meg. Jeg tror jeg går tilbake til normalen. Men kanskje jeg legger ut noen religiøse innlegg innimellom? Jeg opplever at planene mine for bloggen ikke bli gjennomført ettersom at jeg ikke har noe lyst å legge det ut. 
   Jeg har fokusert veldig mye på Youtube og trives veldig mye med det. Jeg har mange følgere og får koselige tilbakemeldinger hele tiden. Jeg har hatt en utrolig sommer som jeg har brukt på Youtube, venner, familie og Gud. Planene jeg hadde for bloggen min fra SaronsDal var for kjedelig for meg og gjenomføre rett og slett fordi jeg ikke hadde lyst til det. Jeg hadde ikke lyst og blogge om religionen min hele tiden. Jeg tror at det er lettere for meg om jeg blogger om alt mulig. Hverdagen min- dagens outfit- religiøse innlegg osv sammen i stede for bare en ting.

   Jeg har derfor tatt den avgjørelsen og fortsette som jeg begynte da jeg startet denne bloggen. Det blir bilder av hverdagen min, og ting jeg syntes er spennende.  Dette er en beslutning jeg har tatt selv og håper det er greit for dere.  Jeg vet ikke om jeg kommer til og blogge hver dag i begynnelsen men tipper det kommer seg etter hvert.

  Dette handler ikke om at jeg ikke er Kristen lengre. Jeg er like kristen som jeg var da jeg startet og blogge religiøst som jeg er nå. Avgjørelsen min går på hvor komfortabel jeg egentlig er med å være så låst som jeg var til å dele meningene mine og generelt om mitt liv. Jeg er en jente som står for sine meninger og ikke bryr seg noe om hva de andre sier. Jeg syntes at denne avgjørelsen er det beste for meg nå så håper vi at det lykkes! 

 
Håper dette er neo som faller i smak for leserene mine og meg selv. Til dere som lurer så skal jeg poste videoene mine på bloggen. Så når det kommer nye videoer på Youtube poster jeg de på bloggen også. 

 

Vi snakkes! Ha en fin dag!! <3

Bibelen i 3

1. Hvorfor sendte Gud oss mennesker?

Fordi han elsker oss. Han ville vi skulle komme på jorden for å tilbe han og bruke han i hverdagen hans. 

 

2. Hva gikk galt?

Vi mennesker begynte å synde. (Bomme på målet)

De fleste tror at synde er og stjele og gjøre masse galt. Det gud Sier "Synd" betyr står i bibelen.

Johannes 16:9    Synden er at de ikke tror på meg. 

 

 

3. Fallet.

Menneskene valgte og ikke stole på Gud. 

 

 

Til slutt vil jeg lære dere en bønn.  Den kan du be om du føler at noe av dette som står her var litt sånn som du tenker. 

 

Kjære Gud.

Jeg gir opp å skulle klare alt på egenhånd.

Ta kontrollen over livet mitt og hjelp meg på veien du vil jeg skal gå.

Amen

hits