Helgen min

Haloo! Nå er det høst ferie!!! Endelig!! Jeg har hatt en fantastisk helg! Bli med meg i en opptatering!

 

Lørdag: Reiste til mette og var det til søndag. Sammen med Johanne. Vi så på film, jeg så en og en halv. Jeg sov under den lengste som si så på i 1 tiden på natta. Jeg prøvde messe kjoler og fikk litt tøy som Mette ikke passet.

 

Ser du forskjellen på øynene mine? Hahha det var trenden vi hadde. Alle tre (Johanne, jeg og Mette) hadde fake vipper på et av øyene. det var gøy!

Søndag: Dro til Silje og sov til Mandag. Var der med Helene også. Vi filmet inn video som kommer neste mandag og så på film. 

Mandag: Så dro jeg hjem og rett til Lydia. Vi filmet inn en video og tok bilder og skypet med Eirin.

 

Så kort fortalt har jeg hatt en utrolig fin helg! Nå skal jeg på kinoo! Bilder kommer senere i kveld eller i morgen!!

 

 

favoritter for August og September!TIL METTE(den er ikke ute med en gang, men om ca 5 min) jeg skal gå nå! snakkes! <3

 

Fall makeup look 2014Da  var videoen ute! Håper dere liker den!!

Ny vlogg!HØST!

Heihei! 

 

Nå kjenner jeg virkelig at høsten er her!  Blader, kulde og skole. Jeg har tenkt og fokusere litt mer på skolen nå i begynnelsen. 

 


Idag var jeg sammen med jentene i klassen etter skolen. I morgen skjer det litt for mye . Jeg skal på konsert med Emmeline og Sunniva med Barnekoret. (Jeg er leder) og så skal jeg til mormor på kvelden. 

 

Husker dere da jeg snakket om denne boka?

Leste den ferdig i går kveld. Den var utrolig gøy! Og der er ikke normalt at jeg liker sånne forfatterbøker. De som er "eventyr" bøker. De liker jeg ikke å lese. Men denne falt veldig i smak, selv om den var utrolig rar. 

 

Nå tror jeg at jeg tar kvelden om ca 1-2 timer. Skal opp så tilig og jeg er helt kapputt etter denne uka! NÅ ER DET HEEELG!!!

 

God natt! God helg så snakkes vi i morgen eller på søndag! Ha en fin kveld videre! :)

 
-Ida Sofie

 

 

Video med Eirin jeg har postet denne uken:

  

 

 

 

Barndomsminner og fantastisk vakre bilder

Halooooo!

Nå sitter jeg faktisk og skyper med Lydia. Haha ler meg ihjel! Jeg holder på å jobbe med Engelsk presentasjon om meg selv. Det er helt utrolig at mamma og pappa fikk tatt så mange bilder av meg når jeg var liten! Det er nesten litt flaut og sitte og se på. Jeg var en liten mobell for å si det sånn! Ja oss gå tilbake til 03 eller 04. 

Jeg klarte ikke få bilde riktig vei meg jaja. Se på meg! Like a model! Hahah. 

 

Jeg skal ha en engelsk greie hvor jeg skal sakke om meg selv. Det er litt vanskelig og finne ut av ting, men pappa har noen bilder jeg skal bruke. 

Rosa stripe i håret! Jeg var skikkelig fornøyd og stolt! 

 

Mistet første tanna mi! 07 eller 06? Er ikke sikker...? Denne tiden var utrolig stas for meg. Om tennene var løse nok kunne pappa bare dra de ut. Nederst i hjørne ser du lille Malene som syntes det var stas at det fallt ut tenner av munnen min som hun ikke hadde fått i det hele tatt!

 

Som dere ser har jeg utrolig mange vakre bilder av meg som en liten jente. Flere har jeg selvfølgelig. Må spare noen til senere. Haha! Jaja, da skal jeg bare spise så er det snart kor! Wohoo! :) Vi snakkes! <3

 

Lange Tirsdager..

Hei hei alle sammen!

 

Jeg vet ikke med  deg  men på tirsdagene er det skole til 4. Er ikke det utrolig mye!? Jeg står opp 7-halv 8 og kommer hjem klokka 4. Noen i klassen min kommer hjem ca 5 fordi de må ta buss. Det er utrolig slitsomt og være på skolen så lenge. Man blir så tullete i hode. 

 

Idag hadde vi skole lunsh. Lydia spiste nesten 30 skiver! Haha, ny kvinnelig rekord på vår skole. Jeg var også med på konkurransen men jeg klarte ikke spise flere en 7 skiver. Vet ikke hvorfor, men det ble bare sånn i dag. Eller i år, for å si den sånn. 

 

Nå sitter man bare her og slapper av og venter på at mamma skal rope at det er mat. Musikk er på og det er utrolig stille. Ja, jeg bruker høretelefoner. Tips til musikk?

 

Jaja, Som dere vet så går jeg på håndball, og det skal jeg på idag. Klokka 7. Jeg sitter klar allerede nå jeg, Bortsett fra at magen min er tom. 

 

Hmmm, hva skal jeg bruke tiden på? Vi får se, kanskje det bare blir avslapping og lesing i Bibelen eller ei bok jeg låner på skolen? Jeg låner en bok som heter "Jeg elsker deg" som handler om en jente som har en mot som er syk og masse sånn greier. Boka er litt rar, men veldig gøy. Har ikke kommet så langt, det er lite tekst på sidene og sider i hvert kapittel. Men jeg liker den. 

Ha en fin dag videre! Vi snakkes <3

 

 

The best friend tag!Gårsdagens bilder med Eirin!

 

Vlogget i dag!Jeg prøver meg på smoothie uten oppskrift

ingredienser: Litt bringebær, litt eplejuce, bringbærsyltetøy en boks med jorbæryougut 

Utrolig godt!!! <3 Jeg pleier vanligvis ikke gjennomføre slike eksperimenter. Jeg bestemte meg bare for å lege noe sunt. så endte jeg opp med å ta oppi ting vi hadde i huset. Dette ble resultatet. Seriøst det var sykt godt! ♥

 

 

skal dere prøve det ut?

Om dere prøver legg ut bilde på instagram og tagg #Idasofieeblogg eller tagg meg i bildet. @idasofieeblogg  Twitter:   @idasofieeblogg

 

Nam nam! <3

GRWM- Morning Fall Edition


En Torsdag i mitt livSlitsomme Torsdager!

Hei! Idag er det Torsdag og jeg fant ut noe! Torsdagene framover kommer til å bli utrolig slitsomme. 

 

Først er det skole jeg det er til 14:35. rett etter skolen må jeg gjøre lekser og dra på kampsport hvor vi lærer selvforsvars måter. Der er jeg på en måte en voksen for lillesøsteren min Anna.

 

Så skal jeg rett på trening og der kommer jeg 5 minutter forsent.Og så er det hjem og dusje og rett på kor! Da er jeg hjemme i halv 10 tiden! Utrolig stressende! Håper det går fint!

Ha en fin dag! Jeg har vlogget litt idag og videoen blir postet i kveld. Se denne vloggen fra i går:

 


Snakkes! :)

pusse tenner?


Æsjjjjj!!!!!

10 fakta om meg!

Hei! Idag tenkte jeg og dele litt fakta om meg som dere kanskje ikke viste!  

 

 

1. Jeg er veldig glad i å ta bilder/filme og det er noe av det beste jeg vet egentlig

 

 

2. Jeg liker og synge og være i aktivitet. Jeg liker å spille håndball og gym liker jeg også veldig godt.

 

3. Jeg får stor kreativitet av å se på bilder av ting med sterke farger. Men er ikke så kreativ selv. Når jeg skal prøve og lage noe blir jeg så irritert fordi det tar så lang tid og jeg orker ikke sitte så lenge med en ting.

 

4.  Jeg er en stor planlegger, men klarer ikke alltid  og fullføre planene mine. 

(bilde finnet på we heart it.) 

 

5. Jeg er positiv nesten hele tiden og får ofte respons på at det er så gøy og se på meg fordi jeg smiler ofte. 

6. Jeg er veldig glad i å være med vennene mine og jeg stoler utrolig mye på dem og det er gøy og være sammen med dem.

 

7. Jeg er veldig gal egentlig. Jeg er utrolig høy på pæra og kan finne på å skrike helt uten videre. 

 

8. Jeg er veldig nydelig om morgenen.
(haha dette var meget pent spør du meg. )

 

9. Jeg elsker frukt og bær og kan spise det til alle måltid i løpet av en dag. 

 

10. Jeg er veldig surrete og glemmer ting fort. 

 

Dette var alt for denne gang, håper dere syntes det var gøy og lære noe om meg så snakkes vi snart igjen. Hadeee! <3

 

 

 

 

hits