Halloween

Heihei! 

Nå sitter jeg her i stolen min alene i rommet og ser på film. Det er litt utrolig at planer kan forandres så fort. Haha, nå sitter jeg helt alene og spiser superchips og kjeder meg ihjel. Utrolig irriterende. Det verste jeg vet er når man må sitte helt alene. Jeg liker egentlig ikke å være alene, selvom det kanskje er litt deilig noen ganger og være alene, så syntes jeg det er deprimerende. Bra jeg ikke er den eneste som er hjemme i kveld. 

 


I den siste tiden har jeg vært utrolig glad. livet mitt har bare blitt bedre og bedre. Jeg lærer virkelig fra mine feil. Jeg har begynt og tenke mer på hva jeg kan gjøre for og bli enda bedre i det jeg gjør, istedet for å tenke på at jeg må bare gjøre noe for å få gjort noe. Jeg har endelig funnet ut hvem jeg er og hva jeg ønsker å gjøre med livet mitt.  Tankene mine for fremtiden er og fokusere på media. Jeg tror jeg ønsker og søke på media etter 10 klasse. Hvor, er jeg ikke sikker på. Jeg er 100% meg selv for tiden. Jeg føler jeg endelig har klart og oppnådd og være den jeg er. 

 

Følelsen er utrolig bra for meg og ha, egentlig. Det gir meg selvsikkerhet og gjør meg serk nok til å hjelpe vennene mine og personer jeg vet trenger støtte. Følelsen av og faktisk føle seg god i noe er utrolig bra <3

 

 

//Hva har du gjort i dag? 

IDAG!

Hei! 

 

Onsdag, kort dag fortsatt litt dorlig, men blir bedre.  Det er framføring og prøve i morgen og jeg har øvd som bare det! Vi skal ha prøve i natrufag og framføring i norsk. Tror det blir bra. Vet ikke. 

 

Idag hadde vi fargefest for 2 klasse idag. Jeg var "programleder" og det gikk veldig fint. Selv om de var litt bråkete så var de alle veldig søte. Jeg skal snart på kor. Om 2 timer. Jeg må spile og øve og rydde og stelle meg. Livet går i ett. Haha! <3 Men sånn jeg vil ha det. Vil ikke bare sitte hele dagen. Må jo være i aktivitet! Det er det jeg liker :)

 

Jeg har spørsmålsrunde på bloggen så husk å still spørsmål om du lurer på noe! :)

 

Håper alle har en fin dag! Kos dere masse alle sammen! :)

 

 

Enda en video med eirin

 

Da var det ny video! Neste var jeg ikke når kommer, men tror ikke det blir så lenge og vente :)

#Matmoms

Hei, jeg har ikke blogget noe i dag. Jeg har vært syk og vært kvalm. Jeg våknet idag klokka 6. Uten ringeklokka. Jeg kunne bare kjenne at jeg ville kaste opp. Men jeg har ikke gjort det idag.  Jeg var på skolen til klokka 12. Så dro jeg hjem og lagg meg på sofaen med masse vann og  en tablett. Så jeg har sett på The Vampire Diaries. jeg begynnte på Onsdag og nå er jeg på sesong 2 Episode 7. Utrolig spennende. 

 

Så nå skal jeg ligge her da hele kvelden og se på dette og prøve og bli bedre. Det er god mat om ca 15 minutter. Nam, jeg er sulten. Selvom jeg har spist en del mat. #Matmoms! :)

 

I morgen skal vi ha fargefest for 2 klasse. Jeg skal lede det og gleder meg veldig. Derfor må jeg bli frisk. Jeg bare må. Det er i anledning for arbeidslivs fag. Jaja, jeg må vel øve litt på talen. Skal snakke litt mye og har noen ting å fortelle.   

 

Snakkes i morgen! <3 Håper alle har hatt en fin dag! :)

Info om hovedkanalen


25.10.2014

Endelig en dag hvor det er sol, eller i det minste ikke rein. Jeg er ikke sikker på hvor mange dager i strekk det bare har regnet? 

Idag har jeg ingen planer for dagen. Bare gjøre lekser og kanskje filme inn en video. Vi har en del lekser neste uke. en prøve, en framføring og en fest vi skal holde for 2 klasse. Så det er bare å begynne og øve! 

 

Håper alle får en fin dag alle sammen! Hva skal du idag? :) 

 

Hvem er den beste bestevennen?


HAHAHA Hva syntes du om videoen? :)

Spørsmålsrunde #ASKIDSO del 4

Hei! Jeg tenkte at jeg skulle ta en ny runde med spørsmålsrunde. Jeg vurderer om det kommer en video hvor jeg svarer. Dere kan spørre meg om alle spørsmål dere ønsker og vite om meg. Jeg er egentlig åpen for det meste, så dere kan stille spørsmål her, instagram : idasofieeyoutube og på facebook om vi er venner der. Noen av mine sosiale medier står nede i info boksen. 

 

Håper det er noe dere vil komme inn med. Jeg vet ikke når jeg svarer. 

Ny video i morgen!  <3 Hva tror du det kan være?

 

HVORDAN SKAL DU SMINKE DEG PÅ HALLOWEEN?

NY VIDEO FOLKENS!<3Bildedryss fra treningen

FOR EN DAAAAAG!!!!

 

Jeg har hatt en kjempefin dag i dag! Det var utrolig gøy! Vi øvde på mange nye teknikker og jeg lærte noen nye måter å skyte på, trene på (med og uten ball) og selvfølgelig så fikk jeg tatt maaaange bilder.  Vi begynte og spille ca 6 og treningen sluttet halv 8. Jeg var inne i huset ca 21:15 

Her kommer bildene: 

 

Meg og Silje  :) 

Dette er Kristine Lunde Borgersen. Hun spilte på landslaget, helt til hun le gravid, og hun er en av mine favoritt spillere. Nå spiller hun bare på Vipers. 

Her står vi sammen med Kristine 

Man må jo pose litt også :P

Morsomt selfie med Kristine. Hun er utrolig morsom og hyggelig. 

 

 

Nå skal jeg ta en god kveldsmat og en lang god natt! <3 

 

NATTA! 

Shake your elbow


Dårlig humor men fengende sang. Flere en meg som syntes sangen er kul? :D

Trene med VIPERS :)

Hei! Idag er dagen jeg har ventet på i ca 24 timer, idag skal jeg trene sammen med Vipers. Om du så vloggen min fra i går, fortalte Jeg litt om det. Jeg skal trene sammen med Silje og bli trent av Vipers som er Kristiansands beste Håndballag. Jeg gleder meg. Jeg gleder meg så mye at jeg ikke klarte og sove i går. haha, neida, det klarte jeg fint. Men jeg syntes bare at det å spille håndball egentlig er mer enn det å holde seg i form. De handler mer om det å gjøre hverandre gode. Det gjør meg glad og om jeg er litt lei meg før en trening blir jeg i så godt humør etterpå. Det høres veldig rart ut, men det er bare sånn jeg er!

Så idag er det fri fra skolen. Lærerne har planleggingsdag. Så jeg skal bare slappe av idag. Eller ikke bare jeg skal jo litt småting åsånt, men det er ikke sikkert at er planlagt enda. året er i tutt og jeg er klar for dagen! Forresten fant jeg et veldig fint bibelvers her om dagen. 

 

 

MATEUS KAPPITTEL 7 VERS 1

Døm ikke, for at dere ikke skal bli dømt!Etter dommen dere dømmer med, skal dere selv få dom, og i samme mål som dere selv måler opp med, skal det også måles opp til dere.

Hvorfor ser du flisen i din brors øye, men bjelken i ditt eget øye legger du ikke merke til? 4 Eller hvordan kan du si til din bror: ?La meg ta flisen ut av øyet ditt? når det er en bjelke i ditt eget øye?5 Din hykler! Ta først bjelken ut av ditt eget øye! Da vil du se klart nok til å ta flisen ut av øyet til din bror.

 

Da kan vi bare starte denne fine dagen! :)
 

Hva er i skole baggen min?
Hva pleier du å ha i skolesekken din?

LIVET GÅR OPP!Ønskeliste til bursdag!

Hei! Jeg har bursdag om under en måned! Det er litt rart og tenke på at jeg anda ikke er 14. For ofte spørsmål på gata eller i butikker om jeg er 16, og når ejg sier at jeg er 13 blir de helt i sjokk. Men nå skal jeg snart bli 14. ENDELIG! Jeg har jo selvfølgelig noen ønsker om hva jeg vil få til bursdagen min. Det måtte jeg tenke nøye igjennom!

 

1.På førsteplass ha vi penger. Det ønsker jeg med så utrolig mye!!! Penger kan man bruke til alt.  Mat ting og det man vil ha. Da kan jeg heller kjøpe det jeg vil ha.

 

2. Jeg ønsker meg også sminke. Her kommer bilder av noen av de tingene jeg ønsker meg:

Dette er noen av real techniques børstene som er utrolig gode,.

 

Naked 1 palliettet!  Å dere aner ikke hvor mye jeg ønsker meg dette! Jeg har allerede planlagt 4 looks bare med å se på palliettet. Så det ønsker jeg meg veldig mye.

 

 

Dette er en primer som er fra INGLOT.   Den har jeg hørt mye bra om, og vil gjerne teste ut. På Sørlandssenteret  koster den 170 kr tror jeg. 

 

(DET ER MERE SMIKE JEG ØNSKER MEG, MEN DET VIL JEG HELLER KJØPE SELV SÅ DET KOMMER I RIKTIG FARGE OSV)

 

 

3. Canon eos 650d. 

 

Dette kameraet var det jeg egentlig har hatt lyst til å ha i utgangspunktet. Kameraet har noe som jeg kaller flipscreen  som er at du kan ta skjermen ut og snu den så når du å filmer kan du se deg selv. Dette er noe jeg syntes er veldig fornuftig i forhold til at jeg triver med youtube og blogg.  Bilder og videoer skal ut, og da kan jeg passe på at jeg er i fokus når jeg filmer eller tar bilder 

 

4.  Gavekort til sørlandssenteret.

 

Kanskje ikke på 1000 da, men kanskje 150kr eller 200kr. Da kan jeg kjøpe det jeg selv vil og bruke gavekort! :)

 

Tror jeg oppdaterer denne underveis når jeg finner nye ting jeg ønsker meg :)

 

 

Ha en fin bursdag til dere som har bursdag senere på året! :) 

 

Hva fikk/ønsker du deg til bursdagen din i år? :)

Vanlige dager

Heihei!

 

Nå har jeg endelig ryddet rommet. Det er helt sykt hvor masse jeg klarer og rote. Det er rot over alt. Ingen system. Men ja, det var ikke det jeg skulle snakke om, eller jo det var jo egentlig det men samma det. Jeg er utrolig glad!! Vil du vite hvorfor?Jeg fikk 4+ på framføringen jeg snakket om tidligere. Kanskje du syntes det er lite til å være super gled over. Det har jeg to grunner til.

1.  Det er engelsk. Jeg lå på en 2 da jeg startet på ungdomskolen. Det er helt sykt! Jeg har gått opp 2 karakterer på 1 skoleår. Jeg er egentlig ikke så fink i dette faget, men da jeg fikk tilbakemeldingene fra læreren min ble jeg så glad og hele dagen min ble perfekt!

2. Hemmelig :D  Grunnen er veeeeeeelig personlig om ikke mamma vet om en gang! Hehe, men vi setter fokus på den første grunnen :)

 

Jeg føler det går bedre og bedre på skolen nå for tiden. Samfunn har jeg forbedret meg mye i. Norsk blir bare bedre og bedre. RLE er det beste og det har det alltid vært. 

 

Så, over til overskriften: Jeg føler ikke at Jeg har så mye og blogge om for tiden. det skjer ikke noe spesielt i hverdagslivet mitt lengre. Det er litt kjedelig. Det er så vanlige dager liksom. Føler du det noen ganger? 

 

La oss bli litt positive igjen! Jeg har fått 79 abonnenter på Youtube kanalen min nå! ÅÅ det er så spennende! Tusen tusen takk! Kommer video til Fredag hvor jeg sitter alene med dere og snakker. Har laget en del videoer med venner den siste tiden. Men tror jeg tar en liten pause med det nå. Store planer er på veiiiiii!!!! Gleder meg til å ta youtube et nivå høyere! Men nå må jeg ikke røpe for mye her! ;)

Vi snakkes folkens! <3

Skole prosjekt

Haloo!!! Nå sitter jeg faktisk på skolen! Nå holder på med et skoleprosjekt! Jeg skal redigere noen bilder og det tar utrolig lang tid. Vi skulle lage aminasjonsfilm jeg er på gruppe med Silje og Ida Katrine. Vi skal lage film om dette bildet:

 

Og det tar utrolig lang tid. Om dere vil kan jeg lette videoen ut når den er ferdig. 

 

Så nå sitter jeg her og lager en video. Det er utrolig kjedelig fordi det er så masse, men jeg tror det blir bedre etter hvert. Jaja, nå på jeg fortsette. Snakkes :)

 

Hva er det Helene og silje har funnet på i dag?Framføringen fikk kjempebra!

Hei! Som jeg sa i morres skulle jeg ha Engelsk framføring! Det gikk kjempebra! Jeg er så utrolig fornøyd! selv om jeg ikke hadde riktig grammatikk og uttalelse så fikk jeg tilbakemelding om at jeg var flink av læreren. Jeg har ikke fått karakter enda. Men tipper det er rundt 3-4. Det er det jeg pleier å få :) 

 

Nå har jeg tatt på meg trenings tøy og ligger og trener litt styrke. Må også bli ferdig med hekletøy til neste tirsdag, så tenkte det var bra om jeg gjorde det nå. Treningen begynner 1900 så om ca 70 min så må jeg gå. 

 

Så jeg håper alle hadde en fin dag på skolen (haha) og får en fin dag i friheten. HVA SKAL DU IDAG? :)

 

Tirsdags morgen!

Hei! Nå har jeg nettopp stått opp. Jeg skal gå til skolen om ca 30 minutter. Men det var ikke det jeg skulle snakke om! Idag skal vi ha Engelsk framføring om seg selv. Jeg gruer meg skikkelig. Fører ikke at jeg har øvd nok i det heletatt.Men det har jeg jo. Jeg tror ikke jeg gjorde noe annet i går! Kjenner det kiler litt i magen. Kanskje litt fordi jeg ikke har spist, men mest fordi jeg gruer meg. Heldigvis er vi ikke så menge i klassen! 

 

Det er ikke det at jeg er redd for å framføre jeg bare liker ikke å snakke engelsk og det er det faget jeg sliter mest med på skolen. Jeg elsker å fremføre ting, det er utrolig gøy egentlig. Så lenge jeg vet hva jeg skal snakke om så går det fint. Jeg skal snakke om meg selv. Jaja, vi får bare se hvordan det går!  ØNSK MEG LYKKE TIL<3 

 

Ha en fin dag alle sammen! <3

Min kvelds routine for fall 2014
New in from Cubus

Hei! God Lørdags kveld! Håper alle har hatt en fin dag! Idag har jeg vært sammen med Farmor og vi var en liten tur på senteret. Jeg kjøpte meg et skjerf og en trenings shorts.

 

Jeg syntes skjerfet var skikkelig fint!Det kostet 199 kr.

Det var utrolig fint! Det er egentlig litt mer lilla en det vises i kvelds lyset. Men det for gå for idag. Vi var rundt og så på mange butikker og jeg koste meg veldig mye! Hyggelig dag må jeg si! :)

 

 

Dere kan jo halvveis se outfiten min for dagen,, men jeg hadde håret i en hestehale. Det var utrolig behagelig tøy å gå i. 

 

Ha en fin kveld videre! :)

Kino med Elisabeth -VIDEOhits