Hva fikk jeg til bursdagen?Dagen Idag..

Haloo, god Lørdag. I det siste har jeg vært litt nedfor og vært stresset ovenfor tentamen og prøver. Men nå er jeg sånn ca tilbake. Håper jeg. Jeg holder på å sminke meg nå fordi jeg skal på Julemessa i hallen idag. Så skal jeg synge og være sammen med venner. Blir utrolig koselig, håper jeg. Jeg har fått en personlig Almanakk som ejg tenkte og snakke litt nærmere om senere. 

 

Så lastet jeg opp en video i går. Her er den:

 

 

Håper svarene var greie! :) 

Kyss, klem, gift eller truserøsk?Har jeg et efektivt liv?

Halo alle mine lesere! Denne uka har gått utrolig fort. Vær dag har gått så fort. I går hadde jeg bursdag med noen jenter fra klassen min! Det var utrolig gøy! Vi hadde utrolig masse humor og lo så og si 24/7! Vi lagde en video som kommer ut på mandag! Så bare å glede seg til det.

 

Silje sov hos meg i natt og vi tok noen bilder i da på ettermiddagen.

 

 

 

Ja, vi hadde det utrolig fint idag og sov til 11. Nå sitter jeg og hører på julemusikk. Haha, det er livet nå for tiden. Stressende uker og så sitter man og hører på julemusikk 20 dager før jula kommer. Haha, noen andre en jeg som er i skikkelig julestemning, og gleder seg til jul? Jeg har nettopp funnet ut hva BarneTv skal vise i Desember. 

 

I morgen er det øving til tentamen og kamp! Må snart tenke på å rydde rommet før jeg tar kvelden. Er så utrolig sliten! Vi snakkes!  Love u all!

Video med Sondre!

 

 

ENDELIG 14

HEEEEEEI!!!!

 

Jeg er 14 år!!! Det er helt sykt!!! <3 

 

Jeg har hatt en vanlig travel dag og det har ikke skjedd så mye annet enn at jeg har vært på skolen. Da var vi på bedriftbesøk og jeg har svart på gratulasjoner på facebook og ellers har det vært en vanlig dag. Jeg er jo med som voksen for lillesøstera mi på noe som heter Kali og der lærer de bort bar og beskytte seg under vold om det ikke er voksne eller hjelp til stedet. Så da jeg var der idag (som jeg er vær torsdag) så skulle selvfølgelig lillesøs si til læreren at jeg hadde bursdag, så alle sang og jeg fikk en sånn plastikk medalje sak. Haha, klein og stå der egentlig, det  var sikkert 20 foreldre der inne og jeg stod der som er 14 åring og ble synget for av 30- 50 år "gammle"  menn og kvinner. Neida, det  ar veldig koselig men utrolig flaut!! 

 

Så var jeg jo på kor også. Der hadde jeg nesten ikke stemme. Dere skulle hørt meg! Off, haha jaja orker ikke gå så i detaljer på det. La oss bare si at det var sinnsykt gøy! Dette har vært en utrolig fin dag! Jeg har ikke fått noen presanger enda, bortsett fra et gavekort for å fikse brynene mine en eller annen gang når jeg har tid og trenger det:) Så fikk jeg brev og kort, telefoner og meldinger, tegninger og klemmer og selvfølgelig sang og dans :) 

 

 

Planen nå er å sove. Jeg er så utslitt og trøtt og ønsker egentlig bare og sove. Men må bare sitte litt i Bibelen og lese og grave i fortiden og så kan jeg sove. Det er egentlig sånn hver dag slutter for meg. Jeg liker og lese i bibelen. Håper alle hadde en fin dag, så snakkes vi neste gang det skjer noe interessant! 

 

 

 NATTA <3 

 

 

Favoritter for Oktober

Heii! Da er dagen her. Ny video igjen og denne gangen blir det favoritt video! Håper videoen faller i smak. Hadde problemer med å redigere, men tror det ble bra :) Kos deg!
DAGENS VIDEOER

Nå tenkte jeg bare og dele de to videoene jeg har lagt ut idag!!! :)

 

8eznlorJR8o

 

 

hits