Mine 5 favoritt sminke produkter!

Hei! Det stemmer, jeg er tilbake og har tenkt til å brake løs med et nytt innlegg. Idag skal jeg vise dere mine favoritt sminkeprodukter og fortelle litt om hva jeg syntes om dem. 

Vi kan starte med min kjære NAKED SKIN fra URBAN DECAY. Dette er virkelig den beste concealer jeg har prøvd! I sammenligning med Mac sin PRO longwere så holder den mye bedre på, legger seg sjeldent i streker og dekker de mørkeste ringene. Det har en tykk, men enkel konsistens som du ser på bildet, og er veldig enker å blende ut med både kost og svamp. Personlig blender jeg den ut med kost og trekker den inn med dytte og hoppe bevegelser inn i huden, spesielt under øynene. Pakkningen er også veldig fin, solid og ryddig. Neste favoritt er min Pore fessional primer fra benefit. Jeg har ikke testet ut så mange primere, men av de jeg har prøvet ut, kan jeg se en tydelig forskjell. Denne påfører jeg med dyttebevegelser inn i tydelige porer. Da dytter jeg den rundt nesa, nedover noen plasser i T-sonen og på toppen av skinnene mine. Hvis jeg legger en concealer rundt nesa etter å ha påført denne, ser jeg at produktet ligger veldig naturlig, og den holder lenge. 

Deretter har jeg så ekstremt lyst til å snakke om Mary lou manuzer. Dette er en highliter som er veldig positivt anbefalt av veldig mange på youtube og blogg. Den er veldig pigmentert og holder på huden hele dagen. Jeg har brukt den veldig mye og den er virkelig  å anbefale! 
Neste sminkeprodukt er en brynsgelé, fra loreal paris.Jeg har hatt to stk, en med farge og en uten. Jeg syntes dette er en veldig god gelè, som holder produktet og brynene på plass igjennom menge timer. Den er lett og kontrollere fordi den har en liten kost med et godt "håndtak". Jeg var så uheldig å kjøpe en farge for mørk på min første og fikk et veldig dumt første inntrykk av den. Jeg var ekstremt usikker og skeptisk til det og måtte ta bort mye farge av kosten så det ikke kom så mørk farge på brynene mine. den har en rimelig pris og har veldig mye produkt i. 

Siste produkt er Hoola fra benefit. Dette er en veldig fin bronzer. Den er lett og blende ut, men kan noen ganger legge seg i klumper hvis den ikke blir jobbet godt nok inn i huden. Ellers har jeg ikke så mye annet negativt om selve produktet å si. Bronzeren holder lenge, ser naturlig og fin ut hele dagen og legger seg vakkert om du er flink nok til å jobbe den inn. 


Håper dere likte innlegget! Hvis dere gjorde det setter jeg pris på en kommentar! Husk å sjekk ut youtube kanalen min! Takk for at du var innom bloggen så snakkes vi om ikke så lenge! 

hits