Godt NYTTÅR!

Heei!

Nå er det 7 timer igjen av 2013. Tiden har gått så fort og nå er det snart 2014. Det blir  gøy!

Nå kommer eirin om få minutter så jeg må rydde påå sminka mi. Selskapet begynner klokka 6. Og jeg må si folk er dorlige til å vente med raketter! Hører lyder av raketter i alle kroker her. Haha, kan se for meg en bråkete kveld!

 

Vi snakkes! <3<3

 

 

 

Godt NYTTÅR!

Heei!

Nå er det 6 timer igjen av 2013. Tiden har gått så fort og nå er det snart 2014. Det blir  gøy!

Nå kommer eirin om få minutter så jeg må rydde påå sminka mi. Selskapet begynner klokka 6. Og jeg må si folk er dorlige til å vente med raketter! Hører lyder av raketter i alle kroker her. Haha, kan se for meg en bråkete kveld!

 

Vi snakkes! <3<3

 

 

 

Jada jada

Snakkes folkens<3

Rolig dag

Hei alle sammen!

 

I dag har jeg vært hjemme og roet ned kroppen. Nå skal jeg rydde rommet. Jeg kom forresten på at det er 30 desember som betyr at i morgen er det nyttårsaften!  Hurra! Eirin kommer til meg klokka 5 i morgen. Koselig :)

Bilder kommer senere, selv om jeg er sminkeløs og går i kosegenser!  Håper alle har hatt en superfin dag!  Vi snakkes i morgen! :)

bloggez <3

Sunne matvalg

Her er er sunne matvalg som du kan spise. Mine tips!

Dette er utrolig godt og spise til kvelds. Som foreksempel når man skal blogge eller se på film.

Nam nam:):)

Kosthold

Hei. Jeg tenkte og snakke litt om noe jeg har tenket litt på i dag. Siden jeg bare har sovet i dag, har jeg ikke spist noe. Jeg føler meg tom og sulten,. Selvfølgelig er ikke dette bra. 

Mat er viktig for kroppen din.  Du trenger mat for å få energi til å gjøre ting og være i aktivitet. Og da mener jeg ikke at du trenger mat for å bevege deg, men du trenger faktisk mat for å trene. Du trenger energi for å trene. Det er viktig med mat. Mat er hovedgrunnen for at vi menesker lever og da er det viktig og ha et bra kosthold. Jeg syntes selv at jeg har et bra kosthold. Jeg spiser egentlig det jeg har lyst på og det som er i kjøleskepet. Foreldrene mine kjøper ikke masse usundt, de kjøper det som er godt. Og kosthold er med på og forme kroppen din. Om du spiser masse usunnt vil du bli slapp. Om du spiser sunnt blir du sunn. 

Kostholt er noe av det viktigste du må passe på. Slutt og spis så massse usunt vær eneste dag. Jeg sier ikke at jeg spiser masse sunt nå. Det gjør jeg ikke. Syndt og også godt! Husk det!

 

SPIS SUNT! :):)

VÆR SUN

TREN OG SLAPP AV PÅ SAMME TID

PRØV DET 

GJØR DET

VÆR DET

 

 

Kvalm

Hei, i dag har jeg gått tur med hunden. Når jeg kom hjem var jeg helt utta meg. Kvalm, hodepine og trøtt. Håper ikke jeg blir syk! Håper det bare er i dag, og blir bedre ut over dagen! 

Nå legger jeg i senga på rommet og sover. Jeg er veldig trøtt, selv om jeg har hatt mye søvn de siste dagene. Tenker at jeg skal se på film, men siden jeg ikke har nettflix så jeg finne en annen løsning. Noen som har tips til gratissider uten virus? 

I hvertfall, jeg fikk tatt noen bilder mens jeg enda kunne, men vet ikke om de ble så fine, men her er de:

Utydelige, som jeg tenkte, jaja. Ha en fin dag videre! Vi snakkes! <3

Juletrefest :)

Heihei! <3 I dag har jeg vært ute og solgt lodd for pappa. Det tok ikke så lang tid, Men det var veldig kaldt! 

Ca klokka 5 dro jeg til juletrefest. Så var jeg på byttekveld. Det var veldig stas. Fikk tak i masse fint! <3

Så jeg viser det til dere i morgen! <3 Nå må ejg få i meg noe mat. Vi snakkes i morgen! Jeg er sulten :)

Natta <3

 

Lego

Heihei! Først må jeg si tusen takk! Hvorfor ? Jo bilde forklarer

Nå sitter jeg å ser på lillesøsteren mine som bygger Lego på rommet mitt!

Blir helt overgitt! Jeg sitter her i senga og slapper av mens de er i aktivitet. Huff.

Denne jenta vil ha!

Håper alle får en fortryllende lørdag! Vi snakkes senere i dag! Love u! <3

Takketekst til alle venner

Takke tekst til alle venner <3<3

 

 

Takk til alle gode venner. Takk for alle som har holdt meg nær hele dette året. Takk til dere som har fått meg til å smile hver eneste dag. Takk til Eirin som aldri har forlatt meg. Takk til Mette som har holdt meg med selskap når jeg var trist. Takk til Katrine som ga meg store gode klemmer vær eneste dag. Takk til Silje som trøstet meg. Takk til Rebecca som lot meg falle over deg for å få en god latter. Takk til Veronica som var tilgjengelig natt og dag. Takk til Tiril med den søte latteren sin som kan drepe en trist sjel. Takk til mamma som var der med ordene sine i triste dager. Takk til Lydia som alltid fikk meg til å le om livet var vondt. Takk til Helene med et søtt smil og godt orbruk. Og selvfølgelig takk til Johanne og Elisabeth som alltid var der og hadde en varm skulder og lene seg over. Takk til alle gutter som fikk meg til å innse at jeg ikke er gull. 

Takk til alle som smilte til meg vær eneste dag. 
Takk til alle på håndball laget mitt som sa rare ting til meg som fikk meg til å bli roligere. 

Og selvfølgelig. Min kjære NORA. Du er den beste i hele verden. Takk for at du er deg. Takk for at du er så hyper og så rar. Takk for at du er perfekt. Takk for at du er så snill mot meg og tok deg tid til å høre på de tåpelige kranglene mine med alle. 

Tusen takk alle sammen. Jeg hadde rett og slett ikke vært meg selv uten dere. Alle sammen jeg har noe jeg vil si. 

JEG VET JEG ER EN DUM UNGE SOM FINNER PÅ DET MESTE, MEN JEG VET AT INGEN AV DERE BRYR DERE. Unskyld til alle sammen for alt det dumme jeg har gjort mot dere. Unskyld for alt stykt jeg har sakt eller gjort mot dere. Unskyld for at jeg er den jeg er. Unskyld. Håper alle kan tilgi meg for ALT. I det nye året skal alt bli anderledes. LOVER! 

JEG er så utrolig glad i dere alle sammen! love u! 

TUSEN TAKK

HEI!

 

I dag er jeg veldig fornøyd faktisk. Det  har vært dritt vær i hele dag, så jeg har brukt tiden min på å reklamere for bloggen min.  Bloggen ble spørdd ut og nå har jeg hele 70+ lesere i dag. Tusen takk til alle sammen! Nå skulle jeg akkurett til å finne fram noe tøy som jeg ikke passer, og rydde litt i klesskapet mitt, men så ble jeg så trøtt og sliten. I morgen kveld skal jeg på bytte-kveld sammen med noen andre fra bygda og kose meg, men det er senere på dagen. 

 

Håper på like mange lesere i morgen som i dag! Tusentakk <3<3 

 

Vi snakkes <3

Følg meg på instagram! idasofieeblogg 

HØYTIDER

Heeei! 

 

her er bildene fra denne julen!

Søteste pusekatten! <3

 

 

Nå som det er ferie har jeg bedre tid til å være med familien og slappe av. Og ikke minst sove lenge. Jeg har ingen planer for ferien så blogging blir det. Det er slutt på video nå så jeg skal blogge lttt mer og håper på flere lesere! Nå sitter jeg og leter etter et kamera. Denne har jeg funnet til nå:

Denne har jeg ikke råd til enda, og det er juletilbud, så spørs om jeg må jobbe litt ekstra. Jeg tenkte at hvis jeg først skal filme inn videoer til dere, må jeg jo ha noe orgentlig. Hva syntes dere om det?

 

Høytider er noe av det beste jeg vet. Familie, venner sove, spise og blogge. Det er da man virkelig kan kose seg. Høytider er ikke til for gøy. Alle høytider har sin egen historie. De historiene betyr noe for framtiden vår og jeg syntes vi skal ta vare på høytidene og ikke gjøre de om til noe negativt! Jeg ber alle om ha ha en nnydelig jul framover! JULA VARER HELT TIL PÅSKE! <3

 

-IDA SOFIE <3

 

 

 

JEG HAR IKKE FORANDRET MEG PÅ 1 ÅR

Hei, i går hadde jeg lite å gjøre så jeg gikk inn på akriviteten min på denne bloggen for å se på de første innleggene. Jeg må si at jeg var veldig aktiv før, og fikk mange flere kommentarer osv. MEN jeg fikk se et bilde som var det første jeg la ut. Det ser slik ut:

Dette var det første bilde jeg sa ut av meg selv på bloggen. Akkuratt dette. Samme høyde og form. Jeg må si at jeg har forandret meg lite på 1 år. Dette bilde ja jeg ut etter jul. Jule tøyet mitt. Det betyr at jeg har hatt denne bloggen siden 27.12.2012 11:20 det er i dag. Helt utrolig. At jeg har holdt å lenge på denne bloggen. Jeg er stolt over meg selv! Det som er ekstra bra, det er at jeg hadde 4 blogger før den igjen. En av dem er Idso1, som jeg måtte slutte på fordi det ikke gikk ann og legge inn bilder. Jeg er utrolig stolt over meg selv. Og jeg hadde ikke klart det uten alle dere som har lest bliggen min dette året. TUSEN TAKK! 

Tusen takk!!! <3<3

 

Så jeg vil apsolutt IKKE si at jeg har forandret meg en prikk på 1 år.  Hva syntes dere? Har jeg forandret meg?

 

Ha en fin dag  videre! <3


Kofte!

Som dere ser på bildene så er jeg veldig trøtt, men ikke bry dere om det. 

Jeg harr fått en kofte og jeg er veldig fornøyd med den!

Jeg har på kosehestehale i dag så håret mitt stod alle veier. I dag skal jeg til Tante og unkel med familien min. Blir veldig koselig det! 

Parfymen jeg har på det siste bilde lukterså utrolig godt! Den er helt fantastisk!

Tusen takk til farmor som har strikket den selv til meg! Jeg ble veldig fornøyd med den!  

Nå skal jeg stelle meg litt! Vi snakkes! <3 

sleepy

Hei!

 

Blogger i full fart her! 

 

Vi fikk besøk av farmor i dag så jeg glemte meg helt bort! Vi hadde en deilig middag og satt i sofaen og snakken mens vi spiste reinstyrkjøtt. Nam,nam!

I morgen kommer et bilde av en spesiell ting, som jeg valgte og ikke vise i videoen, men som jeg skal vise dere på bilde. 

 

Om dere så forgje video, så sa jeg at jeg skulle slutte med videoer i år, og begynne neste år igjen. Så jeg tar derfor en liten pause. 

Jeg er velig trøtt nå, og jeg føler selv at jeg trenger litt søvn. Så vi snakkes i morgen! <3

Love u folkens! <3

Hårtips!!!! IKKE BRUK STRIKK!!!!Håper dere likte videoen! <3 Blogger bittegrann senere! <3

Mine julegaver 2013


Husk å abboner på kanalen  min! God jul! <3

Fantastisk dag!

Hei alle søtinger!

 

 

I dag har det vært en superduper dag!

Jeg var i badeland og det var det superbøy! Jeg var kjempe gøy og jeg var i sibadet i 13 sek. Ny rekord! Hahahahahaha!

Siste julegave er pakker, juletreet er satt opp og pakkene er klare til å åpnes i morgen. Julegaven til mamma er i boks med flotte overaskelser. Nå skal jeg sitter og slappe av og rydde rommet. 


idasofieeblogg

 

I morgen er det jul og det blir gøy! Gleder meg til å se alt jeg får! 

 

Håper alle har hatt en fin dag! Snx! <3

Travel dag

Hei alle sammen og god morgen!
I går var en travel dag før meg. Først var jeg hos oldemor. Så til ei veninne med julegave. Så til senteret hvor det var skikkelig mye folk.

Så var jeg hos farmor spiste kalkun og risgrøt. JEG FIKK MANDELEN !!!! ! Endelig!

Så gikk vi til farfar for å se den nye leiligheten

Idag skal jeg bade i Kristiansand. Sammen med tante og kusine og fetteren min. Og søstra mi skal også være med.

Håper vi snakkes senere idag??

Nyttårsforsetter 2014

 Få minst en  6'er i RLE

Gå ned 5 kilo

 Vinne en håndball kamp

 Holde rommet ryddig vær dag

 Få langt hår!

 Spise mindre godteri i ukedager

 Vinne 1000kr i bingo

Oppnå 40 faste lesere på bloggen

 

Har du noen nyttårsforsetter til neste år? <3

 

God morgen!

Heihei!

Nå ligger jeg her i senga mi og slapper av. Det er så utrolig deilig at det er juleferie nå! Ingen lekser og lærere som maser,  sove lenge og være oppe lenge, ut i lufta sammen med familien og ha det gøy. Pakke inn gaver og høre på julemusikk.   Dette året har gått så fort! Nå er det endelig jul! 

Jeg skal snart begyne og sette opp noen nyttårsforsetter og spise mat. jeg er ganske sulten så jeg tror jeg må gå ned nå. Som dere kanskje så i forje innlegg så fikk jeg diplom av juleballkomiteen! Ble årets Smiley! Det kom ikke som ei bombe, men gøy og få diplom på sitt første juleball! 

Jeg hadde en fantastisk kveld, og jeg tror jeg gikk ned noen kilo! Jeg og vennene mine stod og hoppa og dansa. Det var kjempe gøy! Det var veldig bra musikk også! Litt rare sanger, men de fikk virkelig opp stemninga! Det var en veldig bra dj der også.  Jeg tok noen bilder med vennene mine, men de får jeg i løpet av helga, så de kommer kanskje senere.  Jeg satser på å få mamma med ut på senteret så jeg kan få gjort unna de siste julegavene før tirsdag. 

Jeg var hjemme klokka 1 i natt og ble sittende med mamma og snakke. Men det tok ikke lang tid før kroppen ville opp i senga for å roe ned musklene og få beina mine til å gå normalt. Etter all den hoppingen med sko ble det nok litt blemmer og blåmerker kan jeg tenke! 

I morgen må jeg gå tur med hunden så da satser jeg på å få tatt et par bilder. 

Håper alle får en fin lørdag, så snakkes vi senere! <3

Bilder+ ballkjole

Har hatt en kjempefin dag og et veldig hyggelig ball! Nå må jeg legge meg! Natta<3<3

Juleferie!

Hei! Nå er det endelig juleferie!!

Idag fikk jeg halvårsvurdering fra læreren vår og det gikk helt greit. Jeg skal reine ut snittet etterpå.

Nå skal jeg stelle meg til skoleballet. Eller ikke med en gang men snart.

God jul alle sammen!!

litt tid til andre ting

Hei, idag har jeg vært på avsluttning med dans!

Jeg fikk ikke blogget i går ettersom jeg var på avslutning med Håndball. Nå skal jeg svart se på håndballkamp. 

Jeg skal sitte og tenka på hva jeg vil bli når jeg blir stor. Det er leksa til i morgem. I morgen får vi halvårsvurderinga og det gruer jeg meg veldig til! 

Til fredag er det Juleball og resten av uka skal jeg slappe av. I morgen etter skolen kommer Lydia og Silje og det gleder jeg meg veldg til.

 

Vi snakkes <3

Jada jada

Endelig stille!

Hei alle sammen! Dagen i dag har alt gått så fort! Kleine øyeblikk og morsomme minner. Nå sitter jeg å ser på håndballkampen som går på tv2

Nå begynner det! Vi snakkes!!!

Jada jada

Endelig stille!

Hei alle sammen! Dagen i dag har alt gått så fort! Kleine øyeblikk og morsomme minner. Nå sitter jeg å ser på håndballkampen som går på tv2

Nå begynner det! Vi snakkes!!!

Jada jada

Endelig stille!

Hei alle sammen! Dagen i dag har alt gått så fort! Kleine øyeblikk og morsomme minner. Nå sitter jeg å ser på håndballkampen som går på tv2

Nå begynner det! Vi snakkes!!!

Jada jada

Endelig stille!

Hei alle sammen! Dagen i dag har alt gått så fort! Kleine øyeblikk og morsomme minner. Nå sitter jeg å ser på håndballkampen som går på tv2

Nå begynner det! Vi snakkes!!!

Bilder

Innkjøps videoKose kveld!

Ingen kims ingen kos! <3

 

Heihei! 

 

For en kveld! Jeg har rett og slett hatt en kjempe dag! Chips, brus, familie, tv og pepperkaker. Kan det bli noe bedre?! Jeg har hatt det kjempe gøy i dag og litter nå i sofaen og slapper av med pc og brus. Jeg ser på The voice alene og det er veldig stille i huset som er veldig unormalt, men bare gøy og ha det litt stille. I morgen skal jeg jo som sakt til senteret, og da skal jeg kanskje kjøpe noe. Jeg skal egentlig bare ut for å se på ting og lillesøstra mi skal klippe håret. Om jeg kjøper noe, så skal jeg lage en video til dere! <3 Så det blir gøy <3

 

Håper alle har hatt en fin dag! Vi snakkes <3

 

 

 

 

 

Fredag den 13....

Heihei! Jeg har faktisk, for første gang i hele mitt liv hatt en dag som denne uten ulykker! I dag er det fredag den 13 og det er ulykkes dagen. Men for meg har det ikke skjedd en eneste dum ting! 

Det er ikke ofte! 

Idag har jeg holdt på med en video til dere som ligger på youtube kanalen min nå. 

Jeg skal ingenting i kveld, bare sitte hjeme og sove på sofaen :) Neida :):) Jeg skal ta litt styrke på rommet mitt og bli ferdig med litt lekser. (litt)

Jeg skal rett og slett slappe mest av, og legge meg tilig for i morgen skal jeg på senteret og se innom New Yorker og det blir gøy!!!

Men nå må jeg få noe mat ned i magen min! Vi snakkes <3

 

 

Fredag!

Heiheihei! 

Da sitter jeg klar til skolen! Endelig. Jeg har sovet så synsyk lenge i dag og ble klar nå. Jeg skal på skolen i dag og vi skal ha håndball i gymmen i dag. Det gleder jeg meg veldig til. Jeg har litt plikter og gjøre i dag, men blogging skal det bli<3 Takk for mange lesere i går foresten! Jegligger på 9. plass på vennesla lista! Vet er veldig gøy for meg <3 Men ejg lå jo på 5 plass en liten stynd med 56 leser! Jeg hadde vært gøy om skjedde igjen! 

 

Men nå må jeg gå! Må pusse tennene og ta på meg sokker. 

 

Bloggezzzz <3

 

 

Bildedryss!

Hei alle sammen!

Nå var denne skoledagen over og tid for å slappe av... Eller? Nei, jeg skal nemelig snart lage pepperkakehus sammen med farmor! Men akkurat nå sitter jeg på rommet og snakker med venner<3

Jeg skal på bingokveld sammen med koret idag så det gleder jeg meg veldig til!

Vi snakkes bbys!<3

Rykter...

Heiiia!

I dette innlegget kommer jeg med et virkelig stort tema. Noe som er viktig at vi vet om. Alle sammen. Ikke bare for ungdommer! Også for voksene og barn. Alle må få vite dette og derfor skriver jeg det her. Jeg kunne selvfølgelig laget en lang video om dette, men det skal jeg ikke. Dette er noe som jeg vet ikke bare skjer med meg, men mange andre! Faktisk så er jeg sikker på at alle har opplevd det.

Det er en ting som skjer i mitt liv nå. En ting som ikke er bra i det hele tatt. Dette skjer over alt. På skolen, i fridtid og på sosiale medier. Alt begynnte søndag kveld. Jeg kom hjem fra kampen jeg spilte og dusja. Etterpå fikk jeg på rommet mitt og satt på telefonen i over land tid. Plutselig fikk jeg en melding der det stod at jeg måtte søke på et navn på ask. Og det gjorde jeg. Der stod det masse shit. Og navnet mitt stod der. Jeg leste litt mer på brukeren og fant ut at dette måtte mamma få vite på. Jeg løp ned trappa som om noen hadde drept meg og viste brukeren til mamma. Mamma ble først sjokert, men hun begynnte og ringe rundt. Jeg ble reddere og reddere for vær telefon hun tok. Jeg følte meg ikke trygg i det hele tatt. Mange av de jeg viste hvem var var med i samtalene og skrev stygge ting om proflbildet mitt på facebook osv. De sa at de viste hvor jeg bodde og at de skulle få med venner opp til meg. Jeg satt hvedsiden av mamma og hørte på alle de hun snakka med. Alle de hyggelige menneskene som hadde så medfølelse for meg og ga informasjon om andres nr som mamma kunne ringe. Etter 10 minutter var hele aks spamma av at de hadde fått telefoner av at brukeren er falsk og at  det ikke er hun som har skrevet. DEL VIDERE!!! Stod det flere plasser. Jeg la meg ned på gulvet på rommet mitt og ba. Jeg ba og ba og ba og ba. Jeg klarte ikke gjøre annet. Så fikk jeg endelig skjerpet meg og fikk strommet ut følelsene mine via musikk og venner. De hadde  virkelig medfølelse så jeg bestemte meg for å fortelle alt til alle jentene i klassen for å be dem om å spre det videre. Jeg sa også at om de viste hvem det var som hadde laget profilen skulle slette den med en gang.  Og den ble slettet mandag ettermiddag. 

Så kom tirsdagen og da kom det ut. Da ble det drama. Jeg og to av mine andre venner fikk skylden for å spre et rykte videre og flere rykter om to andre på skolen. Vi viste hvem det var og vi sa også hvem det var. Vi fortalte den det gjalt at hun måtte fortelle at det var hun, men hun sa at hun hadde hørt at søstra sa det. Så hun fortalte det til oss andre jenter i klassen. Så kom det noen bort til meg for og fortelle meg at jeg juger og at det ikke var et rykte.  De sa at hun som sa det ikke hadde spredd et rykte, men jeg mente at hun hadde det, fordi hun sa det videre. Men da ble bare alle sure på meg og begynnte og baksnakke meg og sende stygge blikk. Men jeg ville ikke bry meg. Jeg bare satt med noen andre uten å temke på det,men det var ikke så enkelt. 

Så nå kommer et lite bud fra meg: "Slutt og fortelle videre og slutt og tro på det andre sier uten å snakke med den det faktisk gjelder før du lager et stort drama ut av det. det blir bare til at du misker venner og du blir lei deg og faller ned i følelser. 

 

Rykter sprer seg fort og blir større og større og de fleste er ikke sant en gang. Så slutt og tro på alt du hører!    50% er ikke sant av det du hører/ser eller leser. Om du hører noen som ser noe så må du heller forsøke og vite om det er sant!  Ingen liker og få rykter rundt seg! 

 

Bloggez <3

Følelser, lekser og ukens blogg!Gjett hva som har skjedd?!

HALOOOOO!!!

 

Åh, jeg er så fornøyd i dag! I dag spillte jeg kamp med laget mitt, og jeg fikk halvparten av målene! Jeg er så glad! 

Nå er jeg hjemme og skal til å sminke lille søstra mi etterfulgt av å leke ute i det lille snøet som er her. 

Jeg holder på med et langt innlegg til dere om mine meninger, men den skal ikke komme ut før til uka!

Håper alle har hatt en super dag! Vi snakkes <3 

I love snow tag <3 (video)Ønskeliste til jul

Hei både stole og små!

Som mange vet så er det i desember du kan lage de lengste ønskelistene du klarer! Og jeg har alerede begynnt litt, så dere må gjerne se! 

 

Nelly:

 

583 kr

 
399kr

 599 kr

 
99 kr

 
1200 kr

 

Cubus:

 


299 kr

 

 

Husarbeid...

Ja, da var det offisielt! Denne lørdagen blir slitsom! Jeg voknet klokka 10 og har til nå sett på alle Jul i blåfjell episodene! Jeg er fedrig med alle nå og jeg har kost meg veldig. Men nå skal jeg slå meg rundt i huset og rydde. Jeg må rydde rommet og slite meg helt ut. 

Men da jeg våknet idag hadde jeg plutselig veldig vondt i bakbeinet? Jeg er veldig lemster etter gymtimen i går! Vi strakk ikke ut etterpå, så jeg ble helt støl. Lurer på hvordan det skal gå på kampen i morgen?

Jaja, jeg skal jo gå fram og tilbake i dag, så satser på at det bli bedre. 

Bilder kommer ikke i dag, besverre, men jeg har ikke tid til det... ;(

 

Da starter jeg:) Vi snakkes <3

God kveld + bildedryss

God kveld!

I dag har jeg sett på jul i blåfjell!
Jeg har tatt masse bilder og prøvd forskjellige sminker til juleballet, men jeg klarer ikke å finne noe som jeg ikke har prøvd før! Åååå! Klarer ikke finne noe!
Har dere noen tips?

Vi snakkes! Jul i blåfjell venter på meg <3

Det regner, det regner, tripp trapp tripp trapp på vårt tak

Haloooo!

 

Haha, jeg sitter og synger på en sang her og den ble tilfeldigvis blitt overskriften på dette innlegget. Noen andre som kan den?

Det er full storm utenfor huset og jeg sitter med magen tom og lekser forrand meg.  Jeg skal snart ned til læreren min (assistent) for å få et bedre klassemilijø blandt jentene :)  Gleder meg veldig til å bade! 

Men jeg må fortsette med lekser nå! Vi snakkes i morgen!!

 

Bloggezzzzzz <3

Videoblogg 4. desember


Hahahahahhahahahahaa <3

Julestemning!!!

Hei og hopp!

 

Denne dagen har gått fort! Bare gøye timer idag! Elsker tirsdager! Alt er bare så deilig på de dagene! 

I de to siste timene var jeg leksehjelp for 2 klasse og de baker pepperkaker og hører på julemusikk! Jeg sang med og var helt gira med de små. Måtte selvfølgelig bake litt jeg også! det var veldig koselig og være sammen med dem i dag. Jeg er jo hos dem i disse to timene, hver eneste tirsdag.  Det er vel mest fordi vi er ute i skogen, men fra og med nå skal det være juleverksted. Gleder meg til å begynne å lage julepynt! Det blir gøy!!

 

I dag skal jeg sitte litt og skrive ønskelista mi til jul. Jeg har noen små ting som jeg ønsker meg av mamma og pappa og noen av farmor og mormor, så jeg må bare starte med en gang!   Må jo også øve meg litt til matte tentamen, ut på butikken og kjøpe godteri, og rydde litt på rommet, men det tar jeg før trening. 

 

 

Ukes blogg: Stina.blogg.no (beste blogg i verden!!!)

 

Kommer en liten video senere i uka som blir redigert, men den må jeg  vente litt med. 

 

Vi snakkes!

 

- Ida Sofie <3

Late meg

Hei!!

 

I går var jeg så sur da jeg kom hjem fra kamp så jeg glemte helt å blogge!

Unskyld!!!

 

I dag var det skole og jeg var som vanelig så trøtt som det går annå bli på en mandag.

Nå skal jeg på trening og så skal jeg sove. Jeg er så trøtt! 

Nå skal jeg slappe av litt.

 

Håper alle har hatt en strålene mandag! Vi snakkes senere!!! 

 

Bloggezzzz<3<3

 

hits