Last day of 2014
2014 har vært et helt fantastiskt år. Et år jeg kan se tilbake på og smile, men samtidig gråte. Tårer, klemmer, smil og latter. Jeg kommer aldri til å glemme dette året. Alle minner vil stå fast. Venner. youtube, turer og familie. Nå kan 2015 bare komme og jeg er klar til å takle alt.

 
Dagens hverdags stil

Hei! Jeg hadde virkelig utrolig lyst til å ta en litt rolig dag idag- så jeg bestemte meg for å ta bilder og redigere. Det er lenge siden nå!  Jeg bare elsker antrekket jeg valgte idag! Det er ganske komfortabelt egentlig! 

 

Idag har jeg tenkt til å rydde rommet og slappe helt av. Hva skal du idag?

 

Her er dagens antrekk! :) 

  Hva syntes du om bildene? 

100 SPESIALNyttårsforsetter 2015?

Halo! Velkommen tilbake! Jeg har virkelig glemt bort hele bloggingen nå i slutten av desember. Jeg har vært mye nede og vært mye lei meg osv og heller fokusert på youtube. Derfor har det vært vanskelig og snakke om hverdagen min. Men nå er jeg nok tilbake tror jeg. Det er jo ikke så mange dager igjen før 2014 er over og vi får et tonn med nye muligheter til og endre seg. Jeg vil si jeg gleder meg og jeg gruer meg. Samtidig har jeg forhåpninger til meg selv og det nye året.  Årlig finner jeg på masse løyner jeg skal fullføre. Så nå er det påen igjen. I løpet av 2015 skal jeg:

 

-Satse enda mer på youtube, blogg og media.  Nå som jeg har nådd 100 abbonenter må jeg jo vise hvor takknemlig jeg er for støtten jeg får! :) 

- Trene mer. som faktisk har vært et nyttårsforsett i 3 år på rad, men som aldri utføres.. Men jeg gjør det egentlig ikke fordi det er det alle andre gjør, men fordi jeg vil bli sunnere! 
- Bli flinkere til å holde rommet ryddig! Nå som jeg har fått litt nye møbler på rommet mitt, er det jo mye gøyere og ha det fint i leve rommet mitt. Jeg tilbringer over halve dagen min her inne og da må jeg ha det ryddig. 

- Ha flere jente kvelder. Jeg føler at vi i klassen har nokså sjeldent jentekvelder. Jeg skulle ønske vi jenter hadde det oftere! 
- Jeg har også veldig lyst til å bli kjent med noen nye. Noen jeg da selvfølgelig ikke kjenner og som jeg kan henge med på fritiden. 
- Så har jeg også veldig lyst til å dra et sted jeg aldri har vært før. Jeg har lyst å oppleve nye steder og nye ting. 

 

 

Dette er de nyttårsforsettene jeg har til nå. flere kommer sikkert etter hvert :) 

 

 

//Hva er dine nyttårsforsetter?<3

 

 

Livet som youtuber

Hei der! Idag slo det meg. Hva tenker egentlig dere om at jeg driver med youtube? 

 

Jeg har  over 2 år nå holdt på med blogging og det var ikke før i desember for et år siden jeg startet med det som kalles youtube. Jeg hadde noe som het videofyme. Der postet jeg også videoer. Så en dag stod det at det gikk ann og legge den ut på youtube. Da jeg gjorde det ble jeg litt glad og tenkte at dette skal jeg fortsette med. Så da jeg startet med redigering var det rundt februar. Da hadde jeg kjøpt kamera og vært meg Move Maker av Lydia. Så jeg startet å redigere og videoene mine ble bedre og bedre. Tilbakemeldingen strømmet på og seertallet økte på kort tid. Selvfølgelig var det motstand. Masse egentlig, både hjemme og i hverdagslivet. Men på den tiden var det for gøy. Fordi jeg ikke hadde annet å gjøre. Etter å ha sett på de elste videoene mine, ser jeg at jeg har utviklet meg. Ikke bare som en youtuber men også som en person. Jeg har funnet en annen måte å nå fram til andre på, som er på en måte jeg liker. Jeg liker å redigere, ta bilder og filme. Det er min hobby. 

 

Det å være en youtuber er vanskeligere en du tror. Det krever mye hjemme, og med meg selv. Jeg må prioritere youtube først veldig ofte. Det å skal poste en bra video er krevende. Jeg må først av alt ha tid og ha gjort alle leksene. Så må jeg ha det ryddig i bakgrunnen og se bra ut selv. Det kan ta lang tid det. Så må jeg sette opp kameraet og passe på at alt er i fokus. Må ta prøve bilder og videoer. Når jeg da starter videoen på orgentlig og skal snakke, må jeg passe på så masse. Tydelig stemme, se inn i kameraet. Ha mellomrom mellom setningene så jeg kan redigere bort litt. Ikke for lang video. Det må være stille i huset og sminka må se ordentlig ut.  Dette er ting som har duttet på plass etterhvert, men jeg vet om mange kjente youtubere som sliter med noen av disse tingene. 

 

Så skal man redigere. Da må man passe på mellomrom, lyder, hosting, eller om det er noe jeg sier feil som ikke burde være sagt. Jeg sitter i opp til 2 timer med redigering. Uansett hor liten video dere ser, så sitter jeg utrolig lenge. 


Denne satt jeg i 1,5 timer med. Den varer i 1 minutt. Så det er ikke bare noe filleri jeg legger ut. Jeg jobber hardt med det jeg legger ut. 

 

Tilbakemeldingen jeg får er for det meste positiv. Det er selvfølgelig mye motstand i det å drive på med youtube. Mange som forventer ting. Hjemme, på skolen, venner og følgere. Det er vanskelig og være som alle vil hele tiden.  Jeg prøver å være meg. Være meg selv med venner og foran kameraet. Bare på an annerledes måte. Når jeg lager videoer mener jeg ikke å gjemme den jeg er, men det er mange sider av meg jeg ikke ønsker å vise. 

 

Når jeg sitter foran kameraet ønsker jeg at folk skal bli glade. Ikke irriterte og sure. Så jeg har funnet ut at jeg skal lage inspirerende gode videoer, med bra kvalitet og kult innhold. Det er det jeg liker å gjøre. 

 

Mange tror at det å være youtuber er lett og tar null tid. Jeg jobber utrolig hardt. Vær dag. Hele uka. Redigering og filming. Det er tungt men utrolig gøy! Det er det jeg liker å gjøre! Hver dag! Min hobby! En jeg vil dele med dere! :) 

 

 

Tusen takk alle sammen som leser bloggen min eller ser på videoene mine! Det betyr veldig  mye for meg!  Jeg er utrolig takknemlig når jeg vet at noen liker det jeg driver på med! <3 

 

1. week of VLOGGMAS

 

 

 

 

 

 

 

Christmas feeling in my room

Den siste uka har jeg virkelig lengtet eller julestemningen. Den har vært helt borte og Jeg har helt klart prøvd og få den ved å høre på julemusikk og jeg har sett på Jul på Månetoppen, og jeg har gått ned nisselue. Det har egentlig ikke hjulpet, bare i en liten periode. Nå jeg satt opp treet på rommet idag, kunne jeg kjenne jeg ble utrolig glad. Nå har jeg virkelig fått lyst til å dekorere hele rommet til jul. neste steg er å bytte trekk på senga til Rød og deretter skal jeg nok finne på noe fint. 

Følte rommet mitt fikk noe ekstra nå og det var akkurat det jeg trengte!  Ha en fin dag videre! <3

November Farvoritter 2014

hits